Laba diena, reikai jūsų pagalbos, nusipirkau marcipaninės masės ir kaip suprantu reikia į ją dar dėti cukraus pudros ir noriu nulipdyti figurėlę ant torto(man reik po dviejų savičių) tai kada man geriau lipdyti, labai bus AČIŪ jei padėsite
puošiu tortą grietinėlė (35%) bet neturiu standiklio, tai sakau gal zele idėt kad geiau laikytu? jei dėt tai kiek? mas mane dr. oetker želatina. vakare pasirodysiu kaip gavos mano torčiukas pertepimą pirmą kartą dariau jogurtinį su grietinėlė, želatinos dėjau pagal receptą , bet kažkoks neypatingai tirštas gavos, tai pertepiau tortą, įkišau į šaldytuvą ir drebu, kad tik sustingtų
Iš tikrųjų tai egzistuoja du ekonominių reformų įvykdymo variantai: Pirmas - realistinis - atskrenda ufonautai ir padaro viską, ką reikia. Antras - fantastinis - mes viską patys padarom.
na dėl to tai manau, kad gal sustings, jau yra kaip yra nieko nepadarysi bet aš ta prasme puošt jį su grietinėlė norėsiu, tai į pačią grietinėlę dėt želatinos ar nereikia ?
O ar tos augalines grietineles yra purkti kur nors? Sitam saite yra, bet abejoju ar paprastam pirkejui jis pasiekiamas. Bet ar parduotuviniuose tortuose, juk naudoja ne paprasta grietinele, nes man dazniausiai namine visai kitaip atrodo.. Papildyta: Darnorejau paklausti, kai darot papuosimus is sokolado, i ji dedate grietinele, ar piena pylat, kad skystesnis butu, ar nieko nededat?
Jis be jokio idėjima , kartais nesilaiko , leipsta ( drugialiai )o jei dar ipilsi ko tai baikta , tik apliejimui tiks ( torto , pyrago ) ...kas dėl šitos greitinėlės , nežinau , neatkreipiau dėmesio . gal kur ir yra ...
Domi95 del sokoladiniu gelyciu paziurek temoj TORTU IR KITU SALD.PAPUOSIMAI ten rasi ir receptuku ir vaizdine medziaga,ir viskas 1psl. inockos deka,sekmes
Na iškepti ir sutepti tau jį teks pailgą , po to apipjaistyti ir išgauti formą , nebent iš medučio - iš karto , pagal trafaretą išpjauti ir iškepti jau norimą formą ....
Na iškepti ir sutepti tau jį teks pailgą , po to apipjaistyti ir išgauti formą , nebent iš medučio - iš karto , pagal trafaretą išpjauti ir iškepti jau norimą formą ....