Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

QUOTE(Chiromante @ 2009 06 02, 13:47)
Yra....bet kiekvienas turi praeiti savo keliu....

Sutinku. O sutinki, kad tikslas tas pats?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 02, 11:49)
Sutinku. O sutinki, kad tikslas tas pats?

biggrin.gif be rėmų,dabar tu bandai mane itraukti i sizofrenine diskusija,kuriu negaliu pakesti labiau uz viska biggrin.gif ...Nes jos yra tuscios ir niekur nevedancios-PATIKEK...arba nepatikek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 02, 13:55)
Nes jos yra tuscios ir niekur nevedancios-PATIKEK...arba nepatikek biggrin.gif

biggrin.gif Iš dalies, tai taip. Bet norėjau sužinoti tavo nuomonę. Supratau. Pritariu.
Ką dabar daryti, kad išsiskirtume be nuosėdų, jei jau žinom tai, ką žinom? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 02 birželio 2009 - 12:01
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 02, 11:59)
biggrin.gif Iš dalies, tai taip. Bet norėjau sužinoti tavo nuomonę. Supratau. Pritariu.
Ką dabar daryti, kad išsiskirtume be nuosėdų, jei jau žinom tai, ką žinom? biggrin.gif

O kas ivyko? As asmeniskai,negaliu pakesti tik slykstaus melo ir zemo niekingumo,kai lieciami dalykai,kurie nuo pacio zmogaus nepriklauso,o visa kita man visiskai vienodai.Senai esu laisva nuo svetimu itaku,reiskinio "taip reikia",autoritetu ir pripirstu pareigu...kas mane pazysta,puikiai tai zino...Esu laimingas ir viskuo patenkintas zmogus,todel visiems linkeciau ne ieskoti kazkokiu mistiniu prasmiu ten kur ju nera,o siekti susikurti SAVO pasauli,kuri valdo meile(as ta zodi suprantu kiek kitaip,bet cia dabar ne apie tai),o ne baime.....,nes kolkas tai ka skaitau ezoterikos skyrelyje yra tik tusti zodziai .....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 02, 14:16)
O kas ivyko?

...todel visiems linkeciau ne ieskoti kazkokiu mistiniu prasmiu ten kur ju nera,o siekti susikurti SAVO pasauli,kuri valdo meile(as ta zodi suprantu kiek kitaip,bet cia dabar ne apie tai),o ne baime.....,

nes kolkas tai ka skaitau ezoterikos skyrelyje yra tik tusti zodziai  .....

Nieko.

Tas palinkėjimas tegul bus pirmiausia man, ok? Dėkui. o aš nežinau, ko tau palinkėti, jei jau tikrai viską turi g.gif biggrin.gif Imk balioną, nors tiek 4u.gif

Tai kodėl mudvi abidvi čia sėdim, a? lotuliukas.gif
Atsakyti
As dirbu prie kompo,apsivertus knygom,tai man ir supermamos po ranka bigsmile.gif Be to cia yra keletas zmoniu,kuriems galiu realiai padeti mokytis....negi man gaila bigsmile.gif Nebuciau patologine tingine,tai kalnus galeciau nuversti biggrin.gif
Atsakyti
labai tikslus apibūdinimas, šizofreninė diskusija, o aš vis galvojau kaip apibūdint tuos paistalus, kuriuos vadinu kliedesiais.

tiesa, nepykit an vaižgantės, aš kai matau kas jos laukia ateity, tai net keikt negaliu. tegul dar pasidžiaugia paskutinėmis vasaros akimirkomis, nes iškart po jos stos žiema. ir jokio tarpinio rudens.

p.s. į mane pirštais prašom nerodyti.
Papildyta:
be rėmų, o tau turiu patarimą ateičiai, niekada nekalbėk taip:
kas būtų, jei nebūtų būtų, tačiau būtų butų.

kai kalbi tokiu stiliumi, protingi žmonės iškart supranta, kad esi idiotė.

beje, o su manim gražiuoju išsiskirti nenori?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 02, 10:45)
be rėmų, tai tik parodo, kad neturi jokio supratimo apie nieką ir net nesuvoki, kokia aš ištikro esu, buvau ar būsiu.

Šį kartą Rozmarinas teisus... biggrin.gif

O Rozmarinas darosi piktybinė laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 02 birželio 2009 - 14:12
kokia aš ištikro esu, buvau ar būsiu
o kam nors tai įdomu?
Atsakyti
pize, tu ką skaityt nemoki? aišku, kad idomu.
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2009 06 02, 14:18)
kokia aš ištikro esu, buvau ar būsiu
o kam nors tai įdomu?

Staiga,nu pasakei dabar kaip kokia dvidesimtmete,pakeliui is pigios kosmetikos parduotuves uzejusi i knygyna ir nusipirkusi koki nors neva dvasinio kelio niekala....Grizk i savo "lygi" bigsmile.gif
Atsakyti

Visko cia net neperskaiciau..Taciau iskilo prisiminimas,kai lankiau paskaitas(ne LT)rimtas tokias kai kokias...ir rimti ten budave zmones,tylus..Bet pasitaikydavo moteriskiu...Pamenu viena tokia,solidziame amziuje,kuri staiga issisoko/prabilo itin reiksmingai oriai ir aukstelesniu taciau mislingu tonu apie tai,kad josios trecioji akis atsiverus,ji viska apie mus zinanti ir aplamai veik viska zinanti..,visus matanti...Banaliai eme barstyti paauklejancius patarimus ir kazka tokio,nuo ko net palaimingai-didingai virpejo....Jos kalbos jai rodesi tookios svarbios,svarios tarsi fatumo apraiskos,kurias ji mums atvere!..(Kai kurie mokinukai,tiesa,issiziojo,susibure,klauses...)
Nezinau ka tokiems zmonems pasakyti(aplamai,ju suvis sau nepastebiu..).Ir ar reikia?juk visvien nesupras..,o ir kodel turetu...
Флаг в жопу и пустъ летит!...
Atsakyti