NUSTOKIT ČIA PJAUTIS
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 02, 08:19)
Rozmarinai, gal man viešai įdėti tavo sūnaus nuotrauką? Gražus berniukas... Viena, ko negaliu suprasti, kaip motina gali sau leisti atsisakyti vaiko...
Suprasti nereikia. Patys pasirenkame, ką šiame forume kalbėti, kiek leisti apie save žinoti, kokią... kaukę dėvėti. Tai pasirinkimas. Reikia jį gerbti. Beje, forume yra ypač piktų žmonių, kurie apsimeta angelais, pūkučiais, o iš tiesų širdyse tooookius erkėčius nešioja

Viskas mergiotės, visus asmeniškumus baigiam, niekas nieko negirdėjo, nes niekas nieko nesakė...
Vaižgante, gausi ir tu, nežiūrėsiu, kad rašai suprantamai ir su lietuviškais simboliais, puikiai žinai situaciją ir turėk bent minimalų garbės kodeksą - manipuliuot tokiais dalykais labai žema...
be rėmų, kas ten tave taip šokiravo?
Papildyta:
Labiausiai mėgstu "naujokes", kurios tik prisiregistravusios narsiai puola į patį kovos sūkūrį...
Vaižgante, gausi ir tu, nežiūrėsiu, kad rašai suprantamai ir su lietuviškais simboliais, puikiai žinai situaciją ir turėk bent minimalų garbės kodeksą - manipuliuot tokiais dalykais labai žema...
be rėmų, kas ten tave taip šokiravo?

Papildyta:
QUOTE(Spalvota diena @ 2009 06 02, 09:51)
Labiausiai mėgstu "naujokes", kurios tik prisiregistravusios narsiai puola į patį kovos sūkūrį...

neliesk tos vaižgantės, ji nepakaltinama.
QUOTE(Urartu @ 2009 06 02, 08:56)
Kad nebūtų žema, reikėtų visą šitą skyrių ištrinti...
Geros dienos visoms pleputėms- važiuoju masažuotis.

Vietoj epilogo.
Kas galėjo, pamatė tai, ką pamatė. Iš visos šitos istorijos buvo pamoka ir man, tačiau kad vyktų čia viešai, manau, buvo viena priežastis-Rozmarinas. Nes tik taip aš su ja galėjau susisiekti, kad pasakyčiau tai, ką pasakyti turėjau. Mano cirkai buvo gal tik tam, kad atreipčiau jos dėmesį
Rozmarinai, mačiau tavo fotkę, esi miela paprasta moteris, mačiau tavo pačios darytas paprastutes nuotraukas, skaičiau tavo sukeltus receptus. Gal nieko blogo nepadariau, juk internetas- reikalas viešas, juolab, kad nuorodą įmetei pati. Esi miela moteris, kaip sakiau, bet bjauriai įklimpus, ir vis savanoriškai klimpsti. Tačiau, manau, turi stiprų Angelą Sargą, kuris jau, ko gero, paskutinį sykį bando tave ištempti. Nes šitos pusės kantrybė turi ribas ir jie gerbia žmogaus laisvą valią. Pagalvok, moteriške, apie tai. Esi moteris, kas reiškia, kūrėja. Ką pasirenki kurti? Ką sukursi, tą sunaudosi pati. Tik paskui ateisi čia su uždengtais prisiminimais apie visą tą "kūrybą" ir verksi. patikėk manim, verksi, nes nežinosi, kodėl artimą žmogų (greičiausiai, tai bus tėvų- vaikų ryšys, nes jis artimiausias) taip myli ir tuo pačiu nekenti. O kad gimsim dar daug sykių- aš tau pažadu
ir atsinešim į tuos santykius ir tai, ką turim jau dabar. Tai gal išsivalykim visos neapykantą jau dabar, kad liktų tik meilė?
...o jei tu ten kažką priburei ir pasiuntei, tai geranoriškai patariu atšaukti ir pasakyti, kad tai negalioja. Aš tau dėkinga už šiokią tokią pamoką. Plius žmogus nepažįsta gerai pats savęs, juolb, niekada nežinai, su kuo turi reikalą, kas kitas žmogus yra iš esmės, įsitikinau neseniai tuo ir pati. Aš tau negrasinu, jokiu būdu, juolab, atsakančių veiksmų nesiimsiu, nes aš to ir nemokėčiau. Bet vaizduotė galingesnė už žinias, taip sakė Einšteinas, o jis buvo protingas vyrukas.
...taigi, kažkoks nupušimas. 2009-ieji, birželis, o aš čia rašau, atrodytų, tokias nesąmones. Bet dabar pasakiau jau viską.
Galit užbaninti
, bet daugiau bangų nekelsiu.
Kas galėjo, pamatė tai, ką pamatė. Iš visos šitos istorijos buvo pamoka ir man, tačiau kad vyktų čia viešai, manau, buvo viena priežastis-Rozmarinas. Nes tik taip aš su ja galėjau susisiekti, kad pasakyčiau tai, ką pasakyti turėjau. Mano cirkai buvo gal tik tam, kad atreipčiau jos dėmesį

...o jei tu ten kažką priburei ir pasiuntei, tai geranoriškai patariu atšaukti ir pasakyti, kad tai negalioja. Aš tau dėkinga už šiokią tokią pamoką. Plius žmogus nepažįsta gerai pats savęs, juolb, niekada nežinai, su kuo turi reikalą, kas kitas žmogus yra iš esmės, įsitikinau neseniai tuo ir pati. Aš tau negrasinu, jokiu būdu, juolab, atsakančių veiksmų nesiimsiu, nes aš to ir nemokėčiau. Bet vaizduotė galingesnė už žinias, taip sakė Einšteinas, o jis buvo protingas vyrukas.
...taigi, kažkoks nupušimas. 2009-ieji, birželis, o aš čia rašau, atrodytų, tokias nesąmones. Bet dabar pasakiau jau viską.
Galit užbaninti

be rėmų, tai tik parodo, kad neturi jokio supratimo apie nieką ir net nesuvoki, kokia aš ištikro esu, buvau ar būsiu.
jokių burtų neatšauksiu, iš principo, sakei, kad nieko nesugebu, taigi privalau tau įrodyt, kad sugebu. o kad grįš atgal, aš nebijau, esu žmogus, kuris nebeturi ko bijoti. man svarbiau, kad kitam skaudėtų, o kad ir aš dėl to truputi sparnus apsvilsiu, tai jau menkniekis.
o apie visas bla bla bla, vaikuti, gali man nepasakoti, kai sulauksi mano metų (nepriimk to tiesiogine prasme), pati suprasi.
jokių burtų neatšauksiu, iš principo, sakei, kad nieko nesugebu, taigi privalau tau įrodyt, kad sugebu. o kad grįš atgal, aš nebijau, esu žmogus, kuris nebeturi ko bijoti. man svarbiau, kad kitam skaudėtų, o kad ir aš dėl to truputi sparnus apsvilsiu, tai jau menkniekis.
o apie visas bla bla bla, vaikuti, gali man nepasakoti, kai sulauksi mano metų (nepriimk to tiesiogine prasme), pati suprasi.
QUOTE(Urartu @ 2009 06 02, 08:56)
Vaižgante, turėk bent minimalų garbės kodeksą - manipuliuot tokiais dalykais labai žema...
Na ir gyvis ta vaižgantė.....niekingesnis už šlykščiausią šliužą.....Bandau nesidžiaugti tuo,kas jos laukia nelabai tolimoje ateityje.....
Be rėmų-nebereikia čia vapalioti apie kažkokias mistines neva pamokas...Tiesiog reikėjo tarpuose tarp savo perdvasėjusių kalbų,prisiminti,jog pas žmogų dar būna jumoro jausmas ir tiesiog smagiai kartu pablevyzgot....Patikėk,tai tikrai nemaišo eiti MIAILĖS

Papildyta:
Sugalvojau pacituoti butent Urartu postą,tai teko rašyti lietuviškomis raidėmis....Na bet aš dažniausiai gerbiu žmoniu principines pozicijas,todel sąžiningai atvargau

QUOTE(Urartu @ 2009 06 02, 09:56)

Labiausiai nesuprantu "senbuviu"

QUOTE(latede @ 2009 06 02, 11:25)
Labiausiai nesuprantu "senbuviu"
, kurios turetu puikiai zinoti taisykles ir nespaminti
sukurkit sau kita tema ir ten draskykites kiek tik norit
PAZIUREKIT I TEMOS PAVADINIMA!!!

Siaip tai dristu papriestarauti (as cia dabar rimtai).Skyrelis tai ezoterikos,o ne medicinos. Pamastykite giliau ir suprasite,kad visa sita paskutiniu dienu tema netgi daugiau nei i tema...ir kur kas daugiau i tema,nei gluosnio aklai nukopintos istraukos.Skirtumas tik tas,kad ten mastyti nereikia,o cia-dar ir kaip reikia....
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 02, 13:37)
Pamastykite giliau ir suprasite,kad visa sita paskutiniu dienu tema netgi daugiau nei i tema...ir kur kas daugiau i tema,nei gluosnio aklai nukopintos istraukos.Skirtumas tik tas,kad ten mastyti nereikia,o cia-dar ir kaip reikia....
Taip, tu šimtu procentu teisi. Ir anksčiau buvai teisi

tenoriu pasakyti štai ką tau, būtent tau: Kažkas mano, kad žaidžia. Bet tu žinai, kad žaidžia kiti ir ....ir iš ko lošia. Ir kokia kaina tų, kurie nežino, kad iš jų žaidžia, ir tų, kurie žino? Yra skirtumas ar ne?
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 02, 11:43)
Taip, tu šimtu procentu teisi. Ir anksčiau buvai teisi
su viena išlyga, bet tai jau aptarėm 
tenoriu pasakyti štai ką tau, būtent tau: Kažkas mano, kad žaidžia. Bet tu žinai, kad žaidžia kiti ir ....ir iš ko lošia. Ir kokia kaina tų, kurie nežino, kad iš jų žaidžia, ir tų, kurie žino? Yra skirtumas ar ne?

Yra....bet kiekvienas turi praeiti savo keliu....