Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

dėkui smile.gif žinojau, kad bjauri, pasirodo, ir teorija tą patį sako smile.gif
Atsakyti
alvyda, sau taikykis liūtą, tavo asc liūtas. žuvis su liūto širdim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 06 15, 09:59)
dėkui smile.gif žinojau, kad bjauri, pasirodo, ir teorija tą patį sako smile.gif

Gal ne į temą, bet man atrodo, kad apskritai žmogaus esmę labiau atspindi Mėnulis, o Saulė parodo kaip ir norus, žmogaus siekius. Pasižiūrėkit savo Mėnulio keršto būdus, turbūt labiau tiks nei Saulės smile.gif Mano atveju- tiksliau. Net ir ginčo su rozmarino atveju. lr apskritai gyvenime visada elgiuosi taip, kaip sako čia tam tikro ženklo keršto būdas biggrin.gif
Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 09:00)
alvyda, sau taikykis liūtą, tavo asc liūtas. žuvis su liūto širdim bigsmile.gif

na aš visai beraštė šioje srityje, ir nelabai įsivaizuoju, kas tas "asc"... reiktų pasitaisyt ir pradėt domėtis...
Atsakyti
tai reiškia, kad savo esme tu esi labiau liūtas nei žuvis.

be rėmų, aš nežinau kodėl žmonės taip sureikšmina mėnulį, jau ne pirmą kartą girdžiu apie tai. aišku, mėnulis turi savų ypatumų, tačiau dėl šlykštaus charakterio kur kas labiau priderėtų kaltint marsą, saturną ar uraną.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 10:19)
be rėmų, aš nežinau kodėl žmonės taip sureikšmina mėnulį, jau ne pirmą kartą girdžiu apie tai. aišku, mėnulis turi savų ypatumų, tačiau dėl šlykštaus charakterio kur kas labiau priderėtų kaltint marsą, saturną ar uraną.

Ačiū už komplimentą smile.gif
Nežinau aš tų astrologijos vingrybių ir plonybių, nelabai jau ir domiuosi. Man atrodo, kad Saturnas gimimo momente parodo sritį, kur bus reikalingas tvarkos atstaymas, kokioj gyvenimo srity žmogui reikės daugiau nrei kitur išsivalyti šiukšles, atsineštas iš praeitų gyvenimų. Mano atveju- tiksliai į dešimtuką. Marso ir Urano temų nesitikslinau, negaliu pasakyti.
Mėnulis atstovauja motinai, Saulė- tėvui. Faktas, kad iš motinos gaunam daugiau, nei iš tėvo, na, su retom išimtim. tarkim, mano gyvenimo būdas yra tam tikro zoodiako ženklo charakteristika, kuriame yra Mėnulis, net ir Mėnulio diena sutampa su ta charakteristika, ryškus to atspalvis yra ir giminėj. O Saulė tiek ir tepasireiškia, kad labai traukia tos sritys, kurios priklauso Žuvims. Ir dar, ačiū tau už vieną dalyką: tik tavo dėka supratau, kame šaknys vieno nemalonaus reikalo, jis tikrai susijęs su praeitais gyvenimais, tiesiog purtydavo nuo viduramžių temų, yra į tai nuoroda ir mano horoskope. Fui, į kokį šlykštų reikalą buvau tada įsivėlęs, jei taip galima pasakyti unsure.gif biggrin.gif Tavo dėka supratau, kas tai, ko anksčiau niekaip neatkasdavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 15 birželio 2009 - 08:33
***, tai gal nustok kalbėt savo mistikomis, tas mane tikrai siutina, jeigu jau kažką atradai, tai bent į a.ž. parašyk ir šiandien aukodama savo demonui tavo sielos nepaminėsiu.
Papildyta:
beje, aš niekada nenustatinėju ką asmuo blogo padarė praeitam gyvenime ir ar išvis jis tokį turėjo.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 10:42)
***, tai gal nustok kalbėt savo mistikomis, tas mane tikrai siutina, jeigu jau kažką atradai, tai bent į a.ž. parašyk ir šiandien aukodama savo demonui tavo sielos nepaminėsiu.

Tai mane aukoji kaip kokį ožiuką? cray.gif Bent jau padorų ritualą atlieki ar taip, paprastai: "še, ėsk" mastau.gif
Atsakyti
baik tu juokus, negi niekur neskaitei, kad liūtas didžiausias tinginys iš visų ženklų? aš kai ateina laikas vakarinei duoklei, tik pirštu parodau į mėsytes.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 12:07)
baik tu juokus, negi niekur neskaitei, kad liūtas didžiausias tinginys iš visų ženklų? aš kai ateina laikas vakarinei duoklei, tik pirštu parodau į mėsytes.

Liūtas kaip liūtas, bet jei aš būčiau tavo demonas, tai nekreipčiau dėmesio į tokias nuorodas, savigarbos reikia nors šiek tiek turėti didis.gif
...ir apskritai ne lygis turėti tokį neišrankų demoną schmoll.gif
Atsakyti
tai tik rodo, kad neturi visiškai jokio supratimo apie demonus. ir be to ne žmonės turi demonus, o demonai juos turi.
Atsakyti
Tai aš tavęs vakar ir klausiau, kodėl savo skanias savybes lengva ranka dalini į kairę ir į dešinę? Tavo bosui gali ryškiai nepatikti, gali susilaukti bausmės g.gif
Ar ne taip?
Atsakyti