QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 10:19)
be rėmų, aš nežinau kodėl žmonės taip sureikšmina mėnulį, jau ne pirmą kartą girdžiu apie tai. aišku, mėnulis turi savų ypatumų, tačiau dėl šlykštaus charakterio kur kas labiau priderėtų kaltint marsą, saturną ar uraną.
Ačiū už komplimentą
Nežinau aš tų astrologijos vingrybių ir plonybių, nelabai jau ir domiuosi. Man atrodo, kad Saturnas gimimo momente parodo sritį, kur bus reikalingas tvarkos atstaymas, kokioj gyvenimo srity žmogui reikės daugiau nrei kitur išsivalyti šiukšles, atsineštas iš praeitų gyvenimų. Mano atveju- tiksliai į dešimtuką. Marso ir Urano temų nesitikslinau, negaliu pasakyti.
Mėnulis atstovauja motinai, Saulė- tėvui. Faktas, kad iš motinos gaunam daugiau, nei iš tėvo, na, su retom išimtim. tarkim, mano gyvenimo būdas yra tam tikro zoodiako ženklo charakteristika, kuriame yra Mėnulis, net ir Mėnulio diena sutampa su ta charakteristika, ryškus to atspalvis yra ir giminėj. O Saulė tiek ir tepasireiškia, kad labai traukia tos sritys, kurios priklauso Žuvims. Ir dar, ačiū tau už vieną dalyką: tik tavo dėka supratau, kame šaknys vieno nemalonaus reikalo, jis tikrai susijęs su praeitais gyvenimais, tiesiog purtydavo nuo viduramžių temų, yra į tai nuoroda ir mano horoskope. Fui, į kokį šlykštų reikalą buvau tada įsivėlęs, jei taip galima pasakyti

Tavo dėka supratau, kas tai, ko anksčiau niekaip neatkasdavau