Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

juokauji??? jis tuo tik džiaugiasi.
Atsakyti
Reikštų tai, kad tu jo jau nebemaitini, o nurodai kitas personas, iš ko jis galėtų pasisiurbti? Ar kaip? Šioj srity aš ryškiai atsilikus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 03, 20:42)
na akmeneliu susidaryms, tai nuo polinkio mėtyti akmenis į svetimus darzus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 11:07)
negi niekur neskaitei, kad liūtas didžiausias tinginys iš visų ženklų?

drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paukšte: 15 birželio 2009 - 10:44
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 15, 12:38)
Reikštų tai, kad tu jo jau nebemaitini, o nurodai kitas personas, iš ko jis galėtų pasisiurbti? Ar kaip? Šioj srity aš ryškiai atsilikus unsure.gif

kaip pirštu į akį, todėl labai džiaugiuosi, kai kas nors mane įsiūtina, tada be jokios sąžinės graužaties atiduodu jį kaip mėsytę Belzebubui.

***, meskit kas nors akmenį į scorpea. nekenčiu idiotų.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 12:49)
kaip pirštu į akį, todėl labai džiaugiuosi, kai kas nors mane įsiūtina, tada be jokios sąžinės graužaties atiduodu jį kaip mėsytę Belzebubui.

kokie emocijų vingiai ir lygiai- "džiaugiuosi, kai įsiutina" biggrin.gif
Tada turbūt įsiunti, kai pradžiugina?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 15, 10:49)
***, meskit kas nors akmenį į scorpea. nekenčiu idiotų.

Jooooo...neziurint kitu pozymiu,man ziauriai idomu,-kas turi detis bobelkos galvoje,kad uzsideti liniuotes su uzrasais is serijos "mylim vienas kita 3 metai, 4 menesiai ir 7 dienos" ar "esu mylima 5 metai, 2 menesiai ir 12 dienu"......Visiskos avys......
Atsakyti
kai pradžiugina, tuomet virstu į tyrą baltą angelėlį. beje, tai būna siaubingai nepaprastai retai.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 15, 12:43)
Jooooo...neziurint kitu pozymiu,man ziauriai idomu,-kas turi detis bobelkos galvoje,kad uzsideti liniuotes su uzrasais is serijos "mylim vienas kita 3 metai, 4 menesiai ir 7 dienos" ar "esu mylima 5 metai, 2 menesiai ir 12 dienu"......Visiskos  avys......

pagal jus puse sm nariu idijotai o man atrodo idijotiska jei pas tave susidaro akmenys tai zinok kad del to kad metei akmenis i kito zmogaus darza lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif absurdo kino tetras lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei susergi veziu tai dekl ko ? kokia gali buti priezastis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 06 15, 12:36)
pagal jus puse sm nariu idijotai o man atrodo idijotiska jei pas tave susidaro akmenys tai zinok kad del to kad metei akmenis i kito zmogaus darza :lotuliukas:  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  absurdo kino tetras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o jei susergi veziu tai dekl ko ? kokia gali buti priezastis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasirodo pas tave dar prastesne situacija,nei "mylim vienas kita...." Negi tikrai visiskai nesupranti kur jumoras,net -sakyciau -sarkazmas,o kur tikri kliedesiai apie ligu priezastis????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 15, 13:47)
Pasirodo pas tave dar prastesne situacija,nei "mylim vienas kita...." Negi tikrai visiskai nesupranti kur jumoras,net -sakyciau -sarkazmas,o kur tikri kliedesiai apie ligu priezastis????? blink.gif

taip iseina kad visi rozmarinos postai sm ira perpildyti sarkazmu biggrin.gif
Atsakyti
ar jums šios vargšės negaila?

beje, tu labai klysti, pagal mane bent jau 80 proc. sm narių yra idiotai. o tu to įrodymas.
Papildyta:
ir aš ne rozmarina. AŠ ROZMARINAS, *****.
Papildyta:
beje, o tu bent žinai ką reiškia mėtyti akmenis į kito daržą? labai abejoju.
Atsakyti