Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

QUOTE(Alvyda @ 2009 05 06, 07:29)
O mane paskutiniu metu vargina vidurių užkietėjimas... Kaži kokia to priežastis?

kaip finansai? labai taupai?
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Ėėėė, klausykit, kas ten tas Katinas Žaliom Akim senoj temoj??? bigsmile.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 06, 07:53)
Pirmiausia - vandens trūkumas. Ar išgeri 2 l vandens kasdien?

o prie ko čia vanduo? aš dvasinių priežasčių ieškau doh.gif

QUOTE(tarokorta @ 2009 05 06, 09:21)
kaip finansai? labai taupai?

nea, o kam taupyt, jei vistiek pilnų kišenių neišsineši?
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 05 06, 09:36)
o prie ko čia vanduo? aš dvasinių priežasčių ieškau  doh.gif
nea, o kam taupyt, jei vistiek pilnų kišenių neišsineši?

Tai gal pradziai fiziologiniu paieskok biggrin.gif Daugiu vandens, koses, medaus, burokeliu mano nekenciamu, slyvu nuoviro ir bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2009 05 06, 12:39)
Tai gal pradziai fiziologiniu paieskok biggrin.gif  Daugiu vandens, koses, medaus, burokeliu mano nekenciamu, slyvu nuoviro ir bus ok mirksiukas.gif

Pritariu. Jeigu neišgeri kasdien 2 l vandens (ne skysčių, o vandens) ir kasdien nevalgai bent truputį žalių daržovių, nėra prasmės net ieškoti kažkokių dvasinių priežasčių...
Atsakyti
aš tai manau, kad čia privalo būt dvasinė priežastis. būtent nuo jos ir fizinė atsiranda, kol nesusitvarkysi, tol slyvas nors ir kibirais valgysi, vistiek nepramuš.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 06, 13:59)
aš tai manau, kad čia privalo būt dvasinė priežastis. būtent nuo jos ir fizinė atsiranda, kol nesusitvarkysi, tol slyvas nors ir kibirais valgysi, vistiek nepramuš.

rozmarinai, atsiprasau zinoma, bet ar m..da netresnet? - cia as apie teksta po postu? g.gif
Atsakyti
ricinos ikalk, pramus taip, kad maza nepasirodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2009 05 06, 13:39)
Tai gal pradziai fiziologiniu paieskok biggrin.gif  Daugiu vandens, koses, medaus, burokeliu mano nekenciamu, slyvu nuoviro ir bus ok mirksiukas.gif

hmm... pritariu Rozmarinui - gal man tikrai pirma su dvasinėm priežastim susidoroti... Kam mėtyt pinigus ant slyvų ir ricinos, jei juos galima geriau panaudot? Kažkaip galvojau šioj temoje gausiu patarimą, o man liepia vandenį lakti... Po 2 litrus - aš gi dykumon nesiruošiu ir kuproj atsargos kaupti man nereikia blush2.gif
Atsakyti
ka reiskia netresnet???
Atsakyti
netruks
Atsakyti