Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 10:07)
gluosni, negi nesuvoki, kad peržengi sveiko proto ribas, t.y. daraisi fanatike?

zinai, nesuvokiu... smile.gif visai nebijau prarasti sveika prota... ir tos zinios manes visai negasdina smile.gif
Atsakyti
ogho. čia jau tikrai nebe pirma stadija sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 10:23)
ogho. čia jau tikrai nebe pirma stadija sad.gif(

console.gif neliudek 4u.gif kai bus paskutine stadija butinai ateisiu i ateiviu tema smile.gif
Atsakyti
deja, į tą temą tik labai sveiki gali eit. kitiems ten per daug sudėtinga informacija.
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 05 05, 08:09)
Gal kas mesteltų minčių apie pykinimus nėštumo pradžioje?  ax.gif

visi pykinimai nėštumo metu susiję su sutuoktinių tarpusavio santykiais... taip mano kai kurie psichoterapeutai g.gif
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 09:08)
pykinimas nėštumo pradžioje beabejo simbolizuoja, kad laukiatės netinkamo vaiko.

o gal netinkama motina šitam vaikui? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarokorta: 05 gegužės 2009 - 15:34
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 05, 10:38)
deja, į tą temą tik labai sveiki gali eit. kitiems ten per daug sudėtinga informacija.

tai gi kas neprazudo, tas sustiprina schmoll.gif . Ar ne?
Atsakyti
[quote=tarokorta,2009 05 05, 15:34]
visi pykinimai nėštumo metu susiję su sutuoktinių tarpusavio santykiais... taip mano kai kurie psichoterapeutai g.gif
Papildyta:

Tai o kokie turetu buti santykiai, kad visai nepykintu? Nes pykina beveik visas g.gif
Beje nezinau ka cituoja Gluosnis, taciau kazkaip Frojda primena, anas irgi del visko mamas kaltindavo doh.gif Negi jau is tikruju ta moteris tokia visagale ir viska itakojanti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shania: 05 gegužės 2009 - 15:44
Nepritariu nuomonei , kad pykinimai priklauso nuo santykiu su mylimuoju...
mano drauge labai gera vyra turi ir nuostabiai sugyvena bet labai ja pykino nestumo metu ... ir siaip sunkus jis buvo
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 05 05, 16:50)
Nepritariu nuomonei , kad pykinimai priklauso nuo santykiu su mylimuoju...
mano drauge labai gera vyra turi ir nuostabiai sugyvena bet labai ja pykino nestumo metu ... ir siaip sunkus jis buvo

na, aš tik girdėjau, kad tai gali būti pasitikėjimo srityje kažkas... man irgi neatrodo labai tikroviška, bet kiek pastebėjau ligų ar būklių priežastys taip jau "kaip ant delno" niekada ir nesimato... deja... kitaip gi lengvai galėtume jų išvengti,o dabar ne visada ir išsiaiškinti per ilgą laiką pavyksta...
Atsakyti
hmmm g.gif
Atsakyti
O mane paskutiniu metu vargina vidurių užkietėjimas... Kaži kokia to priežastis?
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 05 06, 06:29)
O mane paskutiniu metu vargina vidurių užkietėjimas... Kaži kokia to priežastis?

Pirmiausia - vandens trūkumas. Ar išgeri 2 l vandens kasdien?
Atsakyti