Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 09, 18:12)
sveikutes,noreciau suzinoti gal kas lanketes Klaipedoj VK pas gyd.R.Graziene,kokia jusu nuomone apie ja.

Pati nebuvau susidūrusi, bet atsiliepimų esu girdėjusi apie ją nekokių schmoll.gif
Ir net tokių pasiūlymų kad bėkti kuo greičiau nuo jos unsure.gif , taip kad SM jai netingite pašniukštinėkite info apie ją. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Norėjau paklausti gal kuri einate ar esate buvusios pas Klaipėdoje 3-ioje poliklinikoje dirbanti ginekologą Jočį? Planuoju pastoti ir šeimos gydytoja man jį rekomendavo. Nežinau ką daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 09, 19:12)
sveikutes,noreciau suzinoti gal kas lanketes Klaipedoj VK pas gyd.R.Graziene,kokia jusu nuomone apie ja.

nuostabi gydytoja 4u.gif nedaugelis jai lygus savo ziniomis bei patirtimi kuria ji turi, ne nedvejodama eiciau pas ja, rekomenduociau kitiems thumbup.gif na o jei ka ir pabara, tikrai tik del musu paciu nenoro ar apsileidimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2010 04 09, 20:37)
Pati nebuvau susidūrusi, bet atsiliepimų esu girdėjusi apie ją nekokių  schmoll.gif
Ir net tokių pasiūlymų kad bėkti kuo greičiau nuo jos  unsure.gif , taip kad SM jai netingite pašniukštinėkite info apie ją.  4u.gif

drinks_cheers.gif absoliučiai. jau rašiau apie savo susidūrimą su ja, kai maitinančiai išrašė draudžiamų vaistų, o ir bendravimas blink.gif , turbūt patinka klientės, kurios nieko neklausia.
Atsakyti
QUOTE(narciziuke26 @ 2010 04 09, 17:12)

na ziuriu nuomones apie ja dvejopos g.gif g.gif O kokia gyditoja pasiulytumet Vaisingumo klinikoje g.gif g.gif
Atsakyti
Kokia jūsų nuomonė apie Odetą Drūlytę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 04 26, 11:40)
na ziuriu nuomones apie ja dvejopos  g.gif  g.gif O kokia gyditoja pasiulytumet Vaisingumo klinikoje  g.gif  g.gif

QUOTE(gandriuke... @ 2010 04 26, 11:56)
Kokia jūsų nuomonė apie Odetą Drūlytę? g.gif

Šita gyditoja labai giriama yra, mano kelios draugės pas ją lankėti labai gyrė, tik ji nėštuma prižiūri tik iki 14sav.
Dar labai girama yra Vaiva Mačiulionytė ji dirba ir GN, bet pas ja papulti ten nerealu.
Ir dar žiūrint dėl ko kreipiesi į VK ar dėl nevaisingumo, ar dėl nėštumo priežiūros, ar šiaip pas ginekologa.
Ten didelis pasirinkimas gerų daktarų, tik visi skirtingai specializuojasi... todėl riklauso kokio tu ieškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 01 22, 23:13)
na apsilankiau pas ją tai turbūt jei ji nuotaikos žmogus užpuoliau ne ant nuotaikos doh.gif Ji mane taip psichologiškai sužlugdė, kad aš bliaut norėjau išėjus iš kabineto. Pasak jos aš per jauna planuot vaikutį ir nėra čia reikalo (man 24) ir taip anksti noriu vaiko nes pradėjau anksti lytinį gyvenimą (na 16 gal ir ankstoka, bet ne jos reikalas), negana to su pirmu mano pasisakimu apie pastojima ji išdėstė ilgiausią repliką apie paskutinias savo klientes, kurios turėjo apsigimimų, nes kažkurią paliko, kažkurį š Graikiją išvažiavo ir pan. Pažiūrėjo mane net nelabai paiškino, ką rado išrašė tyrimų, o visoj jos moralų jūroj mano pastojimo klausimas net dingo, ji net neklausė nei kiek laiko planuoju nei kaip nei dėl ko žodžiu aš pasijutau kaip 15 kad būčiau atėjusi ir pasakiusi kad noriu pastot, negana to ji pakomentavo, kad mano specialybė nėra perspektyvi, žodžiu buvau visiškai apšalusi.

Aš pas Locaitienę lankausi mažiausiai 10 metų, ir tikrai jokių nusikundymų neturiu, ir teko gimdyti prie jos, tai thumbup.gif , ir vaistukų išrašo pasako kiek kainuoja, kad brangesnių nenusipirktum, ir savo draugei rekomendavau, ji labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Ar tikrai šita ginekologė tokia, atsiprašant, sterva? Įmetu nuorodą pasiskaitymui, savo nuomonės neperšu, tad išvadas manau kiekviena savo pasidaryit, jei kartais tektų su šia gydytoja susidurti. http://klaipeda.dien...-kortele-281089
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 31 gegužės 2010 - 06:59
Sveikos, visas ginekologijos skyrius iš Tiltų g. paliklinikos persikėlė į 3-čiąją, gal žinot, kokia ten dabar registracijos tvarka? Ar yra "talonėliai", ar vėlgi - gyva eilė?
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 05 31, 07:56)
Ar tikrai šita ginekologė tokia, atsiprašant, sterva? Įmetu nuorodą pasiskaitymui, savo nuomonės neperšu, tad išvadas manau kiekviena savo pasidaryit, jei kartais tektų su šia gydytoja susidurti.  http://klaipeda.dien...-kortele-281089

Buvau karta pas ja. Ji dirba dar ir Salvijos medicinos centre. Paliko nemalonu ispudi. Emociskai pajutau, kad nenoriu pas ja lankytis. Pakeiciau. Kol nepastojau, ejau pas ten pat dirbancia Regina Giedraitiene. Rase mamos, kad ji nebloga. But gerai, kad dar daugiau info kas nors pateiktu. Ka gali zinot, kas toj Salvijoj darosi?
Atsakyti
Sveikos mamytes ir besiruosiancios jomis tapti smile.gif
Esu visiska naujoke siame forume smile.gif % ji atvede ivairus klausimai ir informacijos paieska ax.gif Sioje forumo dalyje kalbama apie nestumo planavima ir genetinius tyrimus, galimus apsigimimus..
Nors man 26 metai, priklausau manau rizikos grupei del busimo vaikelio sveikatos. Pries 7 menesius baigiau chemoterapijos kursa (6 men. ABVD), gydziausi Hodzkino limfoma IIa. Ne smagumynas gauti tokia "dovanele" gyvenime, bet tenka susitaikyti ir gyventi toliau. Kas liecia nestuma, gydytojai pataria palaukti metus ir daugiau po chemijos baigimo, as tiek ir ketinu laukti, ir netgi labai noreciau pasidaryti visus imanomus tyrimus del genetikos ir galimu apsigimimu.
Gal kas susidure su panasiais dalykais? O ku geriausia Letuvoje darytis tuos tyrimus, Vilniuje?
Pati esu is Klaipedos ir tuo paciu domiuosi kokia susirasti patyrusia ginekologe Klaipedoje susidurusia su onkologija/hematologija, sirgusiomis pacientemis..
Labai pagelbetu jusus mamyciu info ir atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti