QUOTE(Gioia @ 2010 08 01, 22:30)
Sveikos, na as lankausi pas Holcman, pakolkas nieko, bet va prisiskaiciau visokiu negeru atsiliepimu tai dabar bijau, nes siuo metu esu ne lt, man cia padare labai isamia echo ir liepe stebeti vandenu kieki, nes galiu virsiti labai ribas, tai bijau, kad sakys viskas gerai, o taip nebus

Gal kas gali rekomenduoti gera echoskopoutoja?
Apie saviloviene turiu tik blogus atsiliepimus, nes patciai teko lankytis ne privaciai, tai matyt lauke patepimo, galiausiai pasake mano nestumo nepriziures

nors prikause.
Turiu super atsiliepimu ir pati ne

metu lankausi pas Konciute Vetrungej, super gydytoja

Gaila kad nepriziuri
Mano puseserei jau va gimdyti si menesi.....visa nestuma lankesi pas Holcman, lyg ir buvo patenkinta...kol nesusidure taip pat su sunkumais.....Ir tiesiog pasiseke, kad jos nesciosios kortele pamate tevu drauge medike, ir pasake, kad jos kraujas nepakankamai geras, kad daryt PC, kad stipriai nukraujos....o Holcman toliau sake, kad viskas gerai. Tai nuvaziavo pas kita gydytoja ir savaime aisku liepe gerti ten kazka, kad taisyt situacija....
O Konciute nuostabi gydytoja, lankausi pas ja jau daug metu. Ir si karta as apgailestaudama jos paklausiau kodel gi ji nepriziuri nestukiu

sakiau niekur nuo jos neiciau, bet deja.....tenka ieskoti gydytojos nestumui priziureti....
Tai gal vis gi kas nors lankosi/lankesi pas gydytoja Milkintaite? Gal kam priziurejo nestuma?