Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 06 29, 18:56)
Man holcman patiko, labai miela gydytoja, eisu ir toliau pas ją smile.gif

oi ne man holcman visai nepatinka.su pirmu nestumu dar,dar ziurejo .o su antru tai katastrofa,jokios prieziuros.
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2010 07 26, 13:17)
Sveikos,

Gal galetumet parasyti kur privaciai dirba gydytoja A. Milkintaite? Kiek greit perziurejau temoj tai neradau niekur..

Dekui

pas Milkintaite privaciai ejau Vyturio g. 2, tam name yra ginekologinis kabinetas.. ax.gif

va radau internete kontaktus, jeigu niekas nepasikeite ir bedirba ji ten..

E. Žukienės ginekologijos kabinetas
Įmonės kodas 141679933
Vyturio g. 2-4, LT-95181, KLAIPĖDA (46) 326663
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnetism: 27 liepos 2010 - 14:13
QUOTE(Law @ 2010 07 15, 21:38)
merginos kas gali pasakyt kur dabar Rasa Dargienė dirba? nes Medikanoje nebematau jos įrašytos g.gif

prisijungiu ir as prie jus klausimo, R.Dargiene priziurejo mano nestuma ir gimdyma, idomu kur ji dirba dabar ax.gif geri atsiliepimai mano apie ja.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 06 29, 18:56)
Man holcman patiko, labai miela gydytoja, eisu ir toliau pas ją smile.gif

smagu girdeti gerus atsiliepimus, eisiu uz savaites pirma kart pas ja, tikiuosi gerai pasirinkau 4u.gif noriu issamiu tyrimu.
Atsakyti
Sveikute, gal kuri galite rekomenduoti ginekologe (a), kuri (is) daro mergystes pleves ikirpimus?

o gal kuriai jau dare? aciu, skubiai lauksiu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2010 07 27, 14:10)
pas Milkintaite privaciai ejau Vyturio g. 2, tam name yra ginekologinis kabinetas..  ax.gif

va radau internete kontaktus, jeigu niekas nepasikeite ir bedirba ji ten..

E. Žukienės ginekologijos kabinetas
Įmonės kodas 141679933
Vyturio g. 2-4, LT-95181, KLAIPĖDA (46) 326663

O ka galetumet pasakyti apie gydytoja A. Milkintaite? Gal kam ji priziurejo nestuma?
Ji dar dirba "Avimeda" klinikoje Birutes g.
Papildyta:
Apie Holcman tai kuo tuolaiu, tuo daugiau neigiamu atsiliepimu.....pati esu oas ja prisirasiusi, bet noriu begti nuo jos...prisiklausius pazistamu pasakojimu....
Atsakyti
ilgai dvejojau, ar rasyti sita komentara...
su nestumu teko lankytis pas Holcmann. kol viskas buvo gerai, daktare buvo maloni ir supratinga, bet kai prasidejo bedos, tai prisisaukti jos pagalbos buvo neimanoma, nesutiko manes apziureti, nors dirbo, liepe ateiti po savaites! teko vaziuoti i ligonine, ten nustate nesivystanti nestuma. del to gydytoja nekalta, taciau padariau klaida toliau pas ja lankydamasi. ji atkalbinejo mane daryti abrazija, ramino, jog nustojes vystytis vaisius greiciausiai pasisalins pats. Po gausiu menesiniu Holcmann mane apziurejo ir nudziugino - viskas gerai, gimda svari. kad taip nera, suzinojau tik po dvieju menesiu, kai atsiguliau i ligonine del siaubingo kraujavimo. buvo prasidejes ir uzdegimas, nors nieko itartino nejauciau. aciu gydytojai Sukienei, kuri galbut isgelbejo man gyvybe, nes operacijos metu, kaip ji pati sake, teko gerokai papluseti...
nusivyliau gydytoja Holcmann, tiek kaip zmogum, tiek kaip mediku...
Atsakyti
Sveikos, na as lankausi pas Holcman, pakolkas nieko, bet va prisiskaiciau visokiu negeru atsiliepimu tai dabar bijau, nes siuo metu esu ne lt, man cia padare labai isamia echo ir liepe stebeti vandenu kieki, nes galiu virsiti labai ribas, tai bijau, kad sakys viskas gerai, o taip nebus g.gif Gal kas gali rekomenduoti gera echoskopoutoja? g.gif
Apie saviloviene turiu tik blogus atsiliepimus, nes patciai teko lankytis ne privaciai, tai matyt lauke patepimo, galiausiai pasake mano nestumo nepriziures blink.gif nors prikause.

Turiu super atsiliepimu ir pati ne nestuke.gif metu lankausi pas Konciute Vetrungej, super gydytoja thumbup.gif Gaila kad nepriziuri nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 08 01, 22:30)
Sveikos, na as lankausi pas Holcman, pakolkas nieko, bet va prisiskaiciau visokiu negeru atsiliepimu tai dabar bijau, nes siuo metu esu ne lt, man cia padare labai isamia echo ir liepe stebeti vandenu kieki, nes galiu virsiti labai ribas, tai bijau, kad sakys viskas gerai, o taip nebus  g.gif  Gal kas gali rekomenduoti gera echoskopoutoja? g.gif
Apie saviloviene turiu tik blogus atsiliepimus, nes patciai teko lankytis ne privaciai, tai matyt lauke patepimo, galiausiai pasake mano nestumo nepriziures  blink.gif nors prikause.

Turiu super atsiliepimu ir pati ne  nestuke.gif  metu lankausi pas Konciute Vetrungej, super gydytoja  thumbup.gif Gaila kad nepriziuri  nestuke.gif  verysad.gif

Mano puseserei jau va gimdyti si menesi.....visa nestuma lankesi pas Holcman, lyg ir buvo patenkinta...kol nesusidure taip pat su sunkumais.....Ir tiesiog pasiseke, kad jos nesciosios kortele pamate tevu drauge medike, ir pasake, kad jos kraujas nepakankamai geras, kad daryt PC, kad stipriai nukraujos....o Holcman toliau sake, kad viskas gerai. Tai nuvaziavo pas kita gydytoja ir savaime aisku liepe gerti ten kazka, kad taisyt situacija....

O Konciute nuostabi gydytoja, lankausi pas ja jau daug metu. Ir si karta as apgailestaudama jos paklausiau kodel gi ji nepriziuri nestukiu sad.gif sakiau niekur nuo jos neiciau, bet deja.....tenka ieskoti gydytojos nestumui priziureti....

Tai gal vis gi kas nors lankosi/lankesi pas gydytoja Milkintaite? Gal kam priziurejo nestuma?
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2010 08 02, 07:25)
Mano puseserei jau va gimdyti si menesi.....visa nestuma lankesi pas Holcman, lyg ir buvo patenkinta...kol nesusidure taip pat su sunkumais.....Ir tiesiog pasiseke, kad jos nesciosios kortele pamate tevu drauge medike, ir pasake, kad jos kraujas nepakankamai geras, kad daryt PC, kad stipriai nukraujos....o Holcman toliau sake, kad viskas gerai. Tai nuvaziavo pas kita gydytoja ir savaime aisku liepe gerti ten kazka, kad taisyt situacija....

O Konciute nuostabi gydytoja, lankausi pas ja jau daug metu. Ir si karta as apgailestaudama jos paklausiau kodel gi ji nepriziuri nestukiu sad.gif sakiau niekur nuo jos neiciau, bet deja.....tenka ieskoti gydytojos nestumui priziureti....

Tai gal vis gi kas nors lankosi/lankesi pas gydytoja Milkintaite? Gal kam priziurejo nestuma?

Girdejau, kad Milkintaite nuostabi gyd. daug kas ja giria.

Tai manu reiks uzsiregistruoti pakartotinam echo kur kitur. g.gif
Atsakyti
mielos klaipėdietės gal kuriai nėštumą prižiūrėjo gyd. Juknevičienė kuri dirba ginekolog. departamente, gal atsiliepimų galit parašyti, kaip prižiūrėjo ar patiko? Ar gera jos priežiūra?
Atsakyti
gal kas ką nors girdėjo apie Rasą Dargienę, yra neblogų atsiliepimų, tačiau nerandu kur dirba, gal kam teko paskutiniu metu susidurti, ar ji prižiūri nėštukes?
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2010 07 30, 19:04)
O ka galetumet pasakyti apie gydytoja A. Milkintaite? Gal kam ji priziurejo nestuma?
Ji dar dirba "Avimeda" klinikoje Birutes g.

nu man ji nepatiko blush2.gif as pas ja nestuke.gif metu buvau, bet ne ji priziurejo mano nestuma.. o mano drauge lankesi pas ja per visa nestuke.gif , tai buvo patenkinta.. cia matyt arba patinka gydytojas, arba ne smile.gif
Atsakyti