QUOTE(Naktibalda @ 2010 09 12, 12:14)
keisk gydytoją, man savais laikais irgi taip buvo , sakė nepastosi, jei pastosi neišnešiosi

, žodžiu žliumbiau vyrui ant peties sakau mes negalėsim turėt vaikų, kažkokia nesąmonė, planuoti vaikai abu atėjo per pirmą ciklą išnešiojau be problemų , pagimdžiau taip pat, neklausyk tokių daktarų, kurie gyvena iš tavo kišenės

, jų tikslas ne visada gerai atlikti savo darbą, o tikslas nuplėšti kuo daugiau babkių, kuo dažniau vaikščiosi tuo jiems geriau, nes recepto išrašymams vaistams taip pat kainuoja

, aš visgi sakiau ir sakysiu, jokių privačių daktarų , žinot geriau eisiu pas valdišką su vokeliu, nei ten į babkių melžimo mašina
Kad keisiu tai faktas, jinai man dar kabinete sako, būtų gerai, kad po 3 mėn, ateitum pasitikrinti, kad matyčiau rezultatą, ar dingo tos cistos ar ne, galvoju apsišik per galvą, nesugryšiu, kad ir paskutinė gin žemėj būtum, tokia nepagarba, kad ne tas žodis. Aš nesakau, kad ji ten kaip vaikų darželyje su manimi turėtų kalbėti, bet galima ir žmoniškai viską paaiškinti. Pvz draugė ėjo pas ginekologę, tai viską nuo A iki Ž paaiškino, kas yra cista, kodėl jos susidaro, kas jos tokios yra, kokios pasekmės ir pns, apie žaizdelę viską išaiškino. O man nepaaiškino nieko. O ir pati iš to streso nieko nebepaklausiau, išėjau iš kabineto visa virpėdama, MB žiūri į mane akim kvadratinėm, nesupratęs kas nutiko, blioviau taip, lyg būtų pasakę, kad paskutinės stadijos vėžys. Kad ir dėl to tepinėlio, tipo seselei buvo sunku pasakyti kokius vaistus gerti??? Pinigus tai nulupo už gydymo paskyrimą, tai aš pas ją tam ir einu, kad man paskirtų vaistus ir gydymą. Gryžus namo ir prisėdus prie pc, pasiskaitinėjau apie tas visas ligas, ir kas tos cistos, žaizdelės ir pns, tai kam tada eiti pas gygytoją? Kas liečia dėl tų gąsdinimų dėl vaikų, tai man košmaras buvo, nes vaikų tai noriu labai, ir man tai labai svarbu, tik aišku ne dabar, savo laiku.
Papildyta:
QUOTE(~Bambolina~ @ 2010 09 12, 19:40)
hm, kaip keista

ejau pas ta gydytoja ir ne viena karta, tai nieko panasaus pasakyti tikrai negaleciau

O kur Jus pas ja ejote, kad sakote brangiai nulupo Ji kazkur privaciai dirba?
** O as cia nieko blogo nematau. Ji nustato liga ir apie ta liga, bei galimas komplikacijas ir nemalonumus informuoja pacienta. Bet jei pas sia gydytoja jauciates blogai, tikrai nebeikite. Neverta saves kankinti, kai Klaipedoje tiek nemazai geru ginekologiu ir uz pakankamai nedidele kaina
O aš apie ją blogiausios nuomonės. Ji turi savo privatų kabinetą, ir adresą jos išmečiau, nes pas ją tikrai negryšiu. Na man 150lt už ~10 min konsultaciją yra daug, bent jau kad tos paslaugos būtų kokybiškos, nieko nesakyčiau dėl tų pinigų. Bet dabar??? Na pvz man yra skirtumas, kaip gydytojas tau pateikia informaciją apie tavo ligą. Daugiau nei prieš metus buvau Šiauliuose pas labai gerą ginekologę, kuri visiškai priešingai nei šita, man viską išsamiai išaiškino apie mano problemas, pas ja išbuvau pusvalandį, ji manęs visko išsamiai išklausinėjo kas kur ir kaip, matosi, kad žmogus rimtai dirba savo darbą ir jį tikrai išmano, davė daug patarimų, taip pat ir pylos. Pas ją taip pat ėjau privačiai, ir tesumokėjau apie 70lt. Tai kokybės santykis tarp Milkintaitės ir šiaulių ginekologės labai didelis, nėra net ko lyginti.
Žodžiu, vėl susinervinau