Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

Ar gyd. Galvosoene priima nestukes ir kur?
Atsakyti
Sveikos
gal kuri lankesi pas V.Butkiene jurininku poliklinikoje?
buvau pas ja viena karta - visai nieko pasirode...
Atsakyti
QUOTE(DKNY @ 2010 11 09, 20:25)
Pati geriausia gydytoja Klaipedoje yra ALDONA BUTKUTE.

Argumentuokit:) mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 10 25, 16:11)
sveikutės
o kokios nuomonės apie gydytoją PAULIUKOVICH? ir gal kuri žinot ar trečioj poliklinikoje vis dar nėščiąsias skirsto pagal gatves ar jau galima lankytis pas kuria tik nori? su pirmu nėštumu buvau priskirta pas POPOVĄ tai man ten nepatiko jo akušerė su savo ilgu liežuviu ant viso naujojo turgaus klausdama kai buvo po gimdymo praėję vos 3-4sav "kaip saugaisi ir ar gimdysi jei pastosi?"  pasijaučiau tada taip blogai kad nuomonę apie ja labai pakeičiau i blogąją pusę. todėl nenorėčiau vėl lankytis pas ją.

nuosirdi , paprasta, miela , svelni gyditoja. registruokites drasiai, as pati lankaus pas ja nestuke.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 09 lapkričio 2010 - 22:09
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 11 09, 19:55)
Ar gyd. Galvosoene priima nestukes ir kur?

"Jolsanoje" čia
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2010 11 09, 21:12)
Sveikos
gal kuri lankesi pas V.Butkiene jurininku poliklinikoje?
buvau pas ja viena karta - visai nieko pasirode...

As pas ja lankiausi,tik vaisingumo klinikoje. Jinai man nestuma priziurejo,tai visai nieko,likau patenkinta. ax.gif
Atsakyti
Nerealiai patiko gydytoja Drulyte (Vaisingumo klinika), bet gaila kad nesciuju nepriziuri. Taip pat patiko Salygiene (Jolsana), bet irgi nepriziuri nesciuju. Tad persirasiau Jolsanoj pas Galvosiene. Gydytoja maloni, visus reikalingus tyrimus padare, i visus klausimus atsake. Kadangi dirba ir GN po gimdymo atejo pasveikinti i palata.
Dar teko susidurti su Locaitiene, nors girdejau apie ja neigiamu atsiliepimu is pazystamu, neturiu prie ko prikibt, irgi maloni ir gera gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 11 13, 19:09)
Nerealiai patiko gydytoja Drulyte (Vaisingumo klinika), bet gaila kad nesciuju nepriziuri. Taip pat patiko Salygiene (Jolsana), bet irgi nepriziuri nesciuju. Tad persirasiau Jolsanoj pas Galvosiene. Gydytoja maloni, visus reikalingus tyrimus padare, i visus klausimus atsake. Kadangi dirba ir GN po gimdymo atejo pasveikinti i palata.
Dar teko susidurti su Locaitiene, nors girdejau apie ja neigiamu atsiliepimu is pazystamu, neturiu prie ko prikibt, irgi maloni ir gera gydytoja.

prisidedu prie pagyru Odetai Drulytei. Labai maloni, rupestinga ir atsakinga gydytoja.
Atsakyti
Mergaitės, padėkite, Klaipėdoje esu vos keli mėn. nieko čia nepažįstu, o reikia susirasti gerą ginekologą, kuris prižiūrėtų pilvuką. Kaip jau klausiau, teko kartą lankytis pas Bondarenko, bet ji kiek supratau tik privačiai konsultuoja, bet pilvukų neprižiūri...o gal žinot ar Savilovienė prižiūri...ką patartumėte visai pasiklydusiai Jūsų mieste... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 11 14, 18:57)
Mergaitės, padėkite, Klaipėdoje esu vos keli mėn. nieko čia nepažįstu, o reikia susirasti gerą ginekologą, kuris prižiūrėtų pilvuką. Kaip jau klausiau, teko kartą lankytis pas Bondarenko, bet ji kiek supratau tik privačiai konsultuoja, bet pilvukų neprižiūri...o gal žinot ar Savilovienė prižiūri...ką patartumėte visai pasiklydusiai Jūsų mieste... unsure.gif

jei klaustumėte manęs, tai pasakyčau ,kad Kiseliova ax.gif , na ji man taip patiko....jie dar kada prireiks tik pas ją eičiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 11 14, 19:57)

kiek zinau tai Saviloviene priziuri nestuke.gif patirties dar pas ja neturiu,tad negaliu komentuot gera ji ar ne.
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 11 17, 20:05)
kiek zinau tai Saviloviene priziuri nestuke.gif  patirties dar pas ja neturiu,tad negaliu komentuot gera ji ar ne.

Tai galbūt galite patarti, kur jos ieškoti, kurioje poliklinikoje registruotis,kad ji prižiūrėtų? Ačiū Jums labai 4u.gif
Atsakyti