Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 11 24, 20:57)
O lankantis pas Galvosienę nėštumo metu privačiai, už kiekvieną vizitą reikia mokėt?

aš pas ją lankiausi Jolsanoje tai ten viskas mokama, dar ji dirba prie KG esančioje konsultacinėje poliklinikoj tai ten jei turi šeimos gydytojo siuntimą priima nemokamai, be siuntimo irgi mokama, jei neklystus ~70lt., bet kadangi mano šeimos gydytoja tada dirbo prie "Pajūrio" esančioje poliklinikoje tai man priklausė lankytis pas ginekologus dirbančius tik ten arba mokėti pinigėlius, nes siuntimą konsultuotis duoda tik jei yra kažkokių didelių problemų, kurių negali išspręsti tos poliklinikos gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 11 23, 12:55)
schmoll.gif grubavotas nemalonus diedas, tikrai ne.

Sveikos, taip pritariu teko ir man pas jį lankytis.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Centime @ 2010 11 14, 19:57)
Mergaitės, padėkite, Klaipėdoje esu vos keli mėn. nieko čia nepažįstu, o reikia susirasti gerą ginekologą, kuris prižiūrėtų pilvuką. Kaip jau klausiau, teko kartą lankytis pas Bondarenko, bet ji kiek supratau tik privačiai konsultuoja, bet pilvukų neprižiūri...o gal žinot ar Savilovienė prižiūri...ką patartumėte visai pasiklydusiai Jūsų mieste... unsure.gif

Teko man pas ją lankytis..ji man ne prie širdies g.gif .."tokia laabai protinga"kad net bijai kažko ir klaust.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(DKNY @ 2010 11 09, 20:25)
Pati geriausia gydytoja Klaipedoje yra ALDONA BUTKUTE.

O ji kur dirba? Aš ir ieškau naujos ginekologės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2010 11 25, 11:13)
aš pas ją lankiausi Jolsanoje tai ten viskas mokama, dar ji dirba prie KG esančioje  konsultacinėje poliklinikoj tai ten jei turi šeimos gydytojo siuntimą priima nemokamai, be siuntimo irgi mokama, jei neklystus ~70lt., bet kadangi mano šeimos gydytoja tada dirbo prie "Pajūrio" esančioje poliklinikoje tai man priklausė lankytis pas ginekologus dirbančius tik ten arba mokėti pinigėlius, nes siuntimą konsultuotis duoda tik jei yra kažkokių didelių problemų, kurių negali išspręsti tos poliklinikos gydytojai.

o 70 lt tik konsultacija, tyrimai (kraujo, šlapimo) dar +?
O ji GN dirba? kažin ar sutinka už pinigėlius "padėt" gimdyt"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 01 gruodžio 2010 - 17:37
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 12 01, 17:36)

GN tai dirba, pogimdyviniame skyriuje thumbup.gif , bet del gimdymo nezinau g.gif
Atsakyti
Sveikos, ar nevaisingumo klinikoje galioja siuntimas gydytojo? Ar yra pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 12 01, 20:09)
Sveikos, ar nevaisingumo klinikoje  galioja siuntimas gydytojo? Ar yra pigiau?

Nera pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 12 01, 21:09)
Sveikos, ar nevaisingumo klinikoje  galioja siuntimas gydytojo? Ar yra pigiau?

Siuntimo net neverta imtis,nes kainai tai neitakoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 12 01, 18:36)

Taip,sutinka.Is anksto susitari. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNY @ 2010 11 09, 20:25)
Pati geriausia gydytoja Klaipedoje yra ALDONA BUTKUTE.

as manau atvirksciai.... niekada pas ja neiciau, net nemokamai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 04 gruodžio 2010 - 18:13
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 12 01, 18:36)

Sutinka "padet" pagimdyt:) Ir nakti, ir savaitgali, jei reikia atvaziuoja, ir dar palata geresne paorganizuoja, kol tu gimdykloj puksi:) Maloni, svelni, mandagi moteris. Be reikalo nerekaloja, perdetai i akis nelenda. Ir po gimdymo nepalieka likimo valiai thumbup.gif
Atsakyti
Man Galvosiene irgi patiko, lankiausi Jolsanoje.
Kazkas domejosi kainom. Pirma nesciosios konsultacija 165 Lt. Kitos po 100 Lt (su apziura ant kedes jei reikia, paklauso vaiko tonu, pamatuoja), echo + 80 Lt, kraujo tyrimas 25 (man dare dazniau nes kraujas blogas, siaip daro 2 kartus), slapimo tyrima kaskart daro - 15 Lt. Visi kiti tyrimai irgi mokami, jei darytis visus rekomenduojamus gausis + 400 Lt (cia tie streptokoko, toksoplazmozes ir t.t., nera jie privalomi) Taigi susidaro tikrai nemaza sumele per visa nestuma... unsure.gif
Atsakyti
O tokia gydytoja Pagojiene, kas nors zinot, kaip ji?
O del Galvosienes, jei norit tikra veida pamatyt, tai eikit "valdiskai" ir atsoks fantazija biggrin.gif
Man juokingai skamba, kad kokia miela kokia faina, kokia tai gydytoja... pinigus kosminius moki, tai ar dar gali buti kitaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 04 sausio 2011 - 12:31
Pas Galvosienę ėjau privačiai, man nepatiko, kad ji vis kažką supainiodavo, nepažiūrėdavo, aš niekada nebuvau tikra ar viskas gerai. Viliuosi, kad tai buvo laikini nesklandumai, gal dėl klinikos veiklos pradžios.
Su Arbuzinos minėta situacija esu susidūrus su kita gydytoja, deja, taip yra, gaila, kad žmonės taip aiškiai skirsto pacientus.
Todėl jau ilgą laiką seku šią temą, ieškodama stebuklingo atsakymo - pas ką ir kur eiti, deja...
O Pagojienės nežinau.

Atsakyti