labadiena su sv.velykom moterytes,taip sugadino sventine nuotaika o beta tokia,mano dukrai 18m bet dar nera menesiniu buvom pas locaitiene sake maza gimda reikia paauginti skyre harmonus jokio rezultato,gavrilova isviso prirase papildus uz auksine kaina ir dar uz kiekviena jos paskayma po 100lt mokejau nes kitaip nesnekedavo gal delto kad siuo metu ne lt gyvenme,patarkite gera ginekologa nes as jau einu is proto sako kad gali niekada nesusirgit menesinem,o ji taip myli vaikus kokia laukia musu ateitis man net galvoti baisu,temos neseku rasykite i az jei galima iskarto su telefono nr,bandyciau skambinti teirautis,uz poros menesiu busiu lietuvoje eisim vel per gydytojus
aciukas visoms is anksto
QUOTE(meduza370 @ 2011 04 24, 09:21)
labadiena su sv.velykom moterytes,taip sugadino sventine nuotaika o beta tokia,mano dukrai 18m bet dar nera menesiniu buvom pas locaitiene sake maza gimda reikia paauginti skyre harmonus jokio rezultato,gavrilova isviso prirase papildus uz auksine kaina ir dar uz kiekviena jos paskayma po 100lt mokejau nes kitaip nesnekedavo gal delto kad siuo metu ne lt gyvenme,patarkite gera ginekologa nes as jau einu is proto sako kad gali niekada nesusirgit menesinem,o ji taip myli vaikus kokia laukia musu ateitis man net galvoti baisu,temos neseku rasykite i az jei galima iskarto su telefono nr,bandyciau skambinti teirautis,uz poros menesiu busiu lietuvoje eisim vel per gydytojus
aciukas visoms is anksto
aciukas visoms is anksto
Eičiau pas R.Gražienę, Fabijonavičių, Raubą, Diržauską. Privačiai.
QUOTE(kaleda @ 2011 04 24, 09:29)
Eičiau pas R.Gražienę, Fabijonavičių, Raubą, Diržauską. Privačiai.

aciu jums visoms atsakiusioms dabar ieskosiu telefonu kad is anksto uzsiregistruoti,jo pas vyra gal neisim nes ji dar ir mergaite pas mane,bet sako vyrai geresni as pati po gimdymo Riaubos buvau priziurima labai likau patenkinta,aciu dar karta
Nuoširdžiai jums ir jūsų dukrai linkiu sėkmės ir sveikotos. Tikiuosi, kad diagnozė nepasitvirtins arba bent jau viskas nebus taip dramatiška. Būdama panašaus amžiaus kaip jūsų dukra irgi buvau "nurašyta" vienos KLP ginekologės, tik dėl kitos priežasties, todėl puikiai suprantu jūsų būseną

QUOTE(manday @ 2009 08 05, 12:45)
As apie gyd.Salygiene galiu sakyti tik puikius atsiliepimus. 200% pati geriausia gydytoja.
Tik dabar turiu dilema kuria gydytoja rinktis ar Galvosiene ar Chadarceva. Metausi....

Dar tik karta buvau, bet man labai patiko gyditoja Maciulionyte, labai faina, tokia paprasta pasikalbet,
dziaugiuos kad ja pasirinkau, manau visa nestuma pas ja lankysiuos ir dar po jo

Sveikutes,gal galit patart pas koki ginekologa kreiptis del kontraceptiku?Galvoju det spirale,bet gal dar ka nors pasiulys ar patars.
QUOTE(monini @ 2011 05 10, 12:37)
Dar tik karta buvau, bet man labai patiko gyditoja Maciulionyte, labai faina, tokia paprasta pasikalbet,
dziaugiuos kad ja pasirinkau, manau visa nestuma pas ja lankysiuos ir dar po jo 

kur dirba salygiene??