Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

labadiena su sv.velykom moterytes,taip sugadino sventine nuotaika o beta tokia,mano dukrai 18m bet dar nera menesiniu buvom pas locaitiene sake maza gimda reikia paauginti skyre harmonus jokio rezultato,gavrilova isviso prirase papildus uz auksine kaina ir dar uz kiekviena jos paskayma po 100lt mokejau nes kitaip nesnekedavo gal delto kad siuo metu ne lt gyvenme,patarkite gera ginekologa nes as jau einu is proto sako kad gali niekada nesusirgit menesinem,o ji taip myli vaikus kokia laukia musu ateitis man net galvoti baisu,temos neseku rasykite i az jei galima iskarto su telefono nr,bandyciau skambinti teirautis,uz poros menesiu busiu lietuvoje eisim vel per gydytojus
aciukas visoms is anksto
Atsakyti
QUOTE(meduza370 @ 2011 04 24, 09:21)
labadiena su sv.velykom moterytes,taip sugadino sventine nuotaika o beta tokia,mano dukrai 18m bet dar nera menesiniu buvom pas locaitiene sake maza gimda reikia paauginti skyre harmonus jokio rezultato,gavrilova isviso prirase papildus uz auksine kaina ir dar uz kiekviena jos paskayma po 100lt mokejau nes kitaip nesnekedavo gal delto kad siuo metu ne lt gyvenme,patarkite gera ginekologa nes as jau einu is proto sako kad gali niekada nesusirgit menesinem,o ji taip myli vaikus kokia laukia musu ateitis man net galvoti baisu,temos neseku rasykite i az jei galima iskarto su telefono nr,bandyciau skambinti teirautis,uz poros menesiu busiu lietuvoje eisim vel per gydytojus
aciukas visoms  is anksto

Eičiau pas R.Gražienę, Fabijonavičių, Raubą, Diržauską. Privačiai.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 04 24, 09:29)
Eičiau pas R.Gražienę, Fabijonavičių, Raubą, Diržauską. Privačiai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pridėčiau prie to sąrašo Sąlygienę ir Mačiulionytę.
Atsakyti
Iskart pasiulymai pas vyrus-ginekologus. Mergaitei 18 m., gal nereikia jos traumuoti. Nebent ji pati nieko pries...
Atsakyti
o neradau ne vieno pasisakymo apie gyd. Sisigina is Jurininku p-klos g.gif g.gif
Atsakyti
aciu jums visoms atsakiusioms dabar ieskosiu telefonu kad is anksto uzsiregistruoti,jo pas vyra gal neisim nes ji dar ir mergaite pas mane,bet sako vyrai geresni as pati po gimdymo Riaubos buvau priziurima labai likau patenkinta,aciu dar karta
Atsakyti
Nuoširdžiai jums ir jūsų dukrai linkiu sėkmės ir sveikotos. Tikiuosi, kad diagnozė nepasitvirtins arba bent jau viskas nebus taip dramatiška. Būdama panašaus amžiaus kaip jūsų dukra irgi buvau "nurašyta" vienos KLP ginekologės, tik dėl kitos priežasties, todėl puikiai suprantu jūsų būseną 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, ir sena perziurejau. Idomu, kad apie viena gydytoja gali buti priesingos nuomones. Vienai labai patinka, kitai visiskai ne. Manau, vis delto zmoniskumo faktorius tarp gydytojo ir pacientes egzistuoja ir yra labai svarbus. Kaip ir tarp zmoniu kasdieniniam gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(manday @ 2009 08 05, 12:45)
apie salygiene pritariu visu 100% thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As apie gyd.Salygiene galiu sakyti tik puikius atsiliepimus. 200% pati geriausia gydytoja.
Tik dabar turiu dilema kuria gydytoja rinktis ar Galvosiene ar Chadarceva. Metausi.... g.gif
Atsakyti
Dar tik karta buvau, bet man labai patiko gyditoja Maciulionyte, labai faina, tokia paprasta pasikalbet, thumbup.gif dziaugiuos kad ja pasirinkau, manau visa nestuma pas ja lankysiuos ir dar po jo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal galit patart pas koki ginekologa kreiptis del kontraceptiku?Galvoju det spirale,bet gal dar ka nors pasiulys ar patars.
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2011 05 10, 12:37)
Dar tik karta buvau, bet man labai patiko gyditoja Maciulionyte, labai faina, tokia paprasta pasikalbet,  thumbup.gif  dziaugiuos kad ja pasirinkau, manau visa nestuma pas ja lankysiuos ir dar po jo  thumbup.gif

kur dirba salygiene?? 4u.gif
Atsakyti