Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

QUOTE(maye @ 2011 05 20, 11:25)
kur dirba salygiene?? 4u.gif

Jolsanoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Klaipėdoje neseniai tik gyvenu, tai norėjau pasiteirauti kur būtų nelabai brangu ir neblogai eiti pas ginekologą? žiūrinėjau čia apie jūsų vardintą vieną kitą, tai konsultacija 70, 80 lt, o aš va radau ginekologijos kabinetą http://www.gineklinika.lt/ čia dirba
Rasa Dargienė, Neringa Kaupaitė, Inga Gruzdienė. Gal kas buvote ir žinote ką? o tai konsultacija čia pigiau - 50 lt kainuoja, o tai norisi, kad būtų geras ginekologas, bet daug labai mokėti irgi nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 06 06, 14:31)
Sveikos,

Klaipėdoje neseniai tik gyvenu, tai norėjau pasiteirauti kur būtų nelabai brangu ir neblogai eiti pas ginekologą? žiūrinėjau čia apie jūsų vardintą vieną kitą, tai konsultacija 70, 80 lt, o aš va radau ginekologijos kabinetą http://www.gineklinika.lt/ čia dirba
Rasa Dargienė, Neringa Kaupaitė, Inga Gruzdienė. Gal kas buvote ir žinote ką? o tai konsultacija čia pigiau - 50 lt kainuoja, o tai norisi, kad būtų geras ginekologas, bet daug labai mokėti irgi nesinori  unsure.gif

Pas Kaupaitę lankiausi nėštumo metu, eikit, manau nenusivilsit (ji nėra iš kalbiųjų).
Atsakyti
gal yra kokių atsiliepimų apie Jūrininkų pol. dirbančią Galina Šišiginą?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2011 06 20, 13:40)
gal yra kokių atsiliepimų apie Jūrininkų pol.  dirbančią Galina Šišiginą?

bendradarbe pas ja lankosi,sake patenkinta,i kita tikrai nekeistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 06 06, 14:31)
Sveikos,

Rasa Dargienė, Neringa Kaupaitė, Inga Gruzdienė. Gal kas buvote ir žinote ką? o tai konsultacija čia pigiau - 50 lt kainuoja, o tai norisi, kad būtų geras ginekologas, bet daug labai mokėti irgi nesinori  unsure.gif

Is asmenines patirties rekomenduoju Kaupaite, ir tikrai nerekomenduoju Dargienes mirksiukas.gif

Siuo metu lankausi pas gyd. Maskolaitiene, isidejau spirale, reikalinga nuolatine prieziura pradzioje. Bet nesu patenkinta, moku nemazus pinigus, bet atsakymu i savo klausimus negaunu, tik vis liepia ateiti po menesio, ateiti po dvieju doh.gif I visus klausimus atsakymas reikia stebeti, kvepia komercija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2011 06 20, 12:40)
gal yra kokių atsiliepimų apie Jūrininkų pol.  dirbančią Galina Šišiginą?

Aš lankausi pas Galiną Šišiginą. Ir pirmą nėštumą ji man prižiūrėjo, ir dabar pas ją einu. Man ji gera gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Kaip ivertintumet Konsultacinej poliklinikoj Taikos pr.103 dirbancias Jermolajeviene, Valickiene ir Petrutiene?
Taip pat domiuosi ir Jurininku sveikatos prieziuros centru esanciu Taikos pr.46: Šišigina?
Pas kuria patartumet lankytis nestumo metu?
Atsakyti
Ar žinot ką nors apie Neringą Kaupaitę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 08 09, 21:53)
Ar žinot ką nors apie Neringą Kaupaitę?  g.gif

Teko valdiskai lankytis,turejau trecia karta pas ja eiti,bet nebejau,nes laiko gaisimas,jinai man israse zvakutes kurias pati buciau pirkusi ir be jokios konsultacijos,jinai daugiau kalbejo apie mano veltininius batus,nei apie mano liga schmoll.gif Ejau veliau pas kita gydytoja privaciai ir pas mane buvo zaizdele gimdos kaklelyje ir cia gydymas jau rimtesnis,nei tos nereceptines paprastos zvakutes.
Tai padariau isvada,kad gydytojai su tavimi bendraus maloniai tik privaciai lotuliukas.gif
Atsakyti
Eina sau schmoll.gif Jin pas mus klinikoj dirba, tai vat ir mastau... Tai gal su nėštukėm labiau praktikuojasi? g.gif
Vistiek teks eit tyrimus pasidaryt. O toliau bus matyt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 09 rugpjūčio 2011 - 15:51
QUOTE(Rinesa @ 2011 08 09, 16:50)
Eina sau schmoll.gif Jin pas mus klinikoj dirba, tai vat ir mastau... Tai gal su nėštukėm labiau praktikuojasi? g.gif
Vistiek teks eit tyrimus pasidaryt. O toliau bus matyt. g.gif

Normali gydytoja, visą neštumą lankiausi, tik mažai šneka pati, bet paklausus visada atsako, paaiškina. Apie ją daug kalbėta temoje, nepatingėkit paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti