Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

Einant mokamai ir nepastebesit.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2012 02 02, 18:23)
Einant mokamai ir nepastebesit.

Aš su Rauba susiduriau patologiniame skyriuje, nieko jam nedaviau bet elgesys bvo normalus 4u.gif čia matyt kaip kiekviena esam skirtinga, taip ir gydytojus vertinam skirtingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglesia @ 2012 02 03, 11:42)
Aš su Rauba susiduriau patologiniame skyriuje, nieko jam nedaviau bet elgesys bvo normalus  4u.gif  čia matyt kaip kiekviena esam skirtinga, taip ir gydytojus vertinam skirtingai  ax.gif

Jis mane irgi prižiūrėjo patologiniame skyriuje. priekaištų jokių, nors pinigų nedaviau.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 02 03, 11:51)
Jis mane irgi prižiūrėjo patologiniame skyriuje. priekaištų jokių, nors pinigų nedaviau.

Visiskai sutinku, kad tai priklauso ne tik nuo gydytojo, bet ir nuo pacientes. Gal zmogus prastos nuotaikos buvo, o as kaip tik pataikiau ir todel nemalonus pasirode tas bendravimas. Bet ne is vienos esu girdejusi, kad ima pinigus ir tada jau toks malonus pasidaro, kad nors prie sirdies dek. Tiesa, mano draugei jis dare cezario pjuvi, be jokiu tarimusi, tiesiog ta diena jam ispuole budejimas. Ji neturi jam jokiu priekaistu smile.gif tad cia labiau svarbu, ko is to gydytojo tikimes ir jis pateisina lukescius arba ne.
Atsakyti
QUOTE(mergius @ 2012 02 03, 11:50)
Bet ne is vienos esu girdejusi, kad ima pinigus ir tada jau toks malonus pasidaro, kad nors  prie sirdies dek.

As ta pati esu girdejusi beveik apie visus Klaipedos gydytojus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2012 02 03, 15:18)
As ta pati esu girdejusi beveik apie visus Klaipedos gydytojus.  biggrin.gif

Taip jau apie beveik visus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2012 02 03, 17:42)
Taip jau apie beveik visus?  mirksiukas.gif

Taip, beveik apie visus, su kuriasi teko susidurti (cia kalbu ne tik apie ginekologus).
Atsakyti
Aj, nu su kuriais jus susiduret, o ne apie visus Klaipedos gydytojus. Yra skirtumas. Nors sutinku, kad su dauguma is ju taip ir yra. Liudna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 03 vasario 2012 - 18:51
QUOTE(vilmoske @ 2012 01 27, 13:15)
Aš lankaus pas gyd. Gruzdienę. Tik geri atsiliepimai thumbup.gif  Rūpestinga, švelni gydytoja smile.gif

Visiskai pritariu del Gruzdienes, lankiausi pas ja baltmedikoje, bet kai suzunijau, kad dirba GN konsultacijoje, tai dabar ten lankausi, visiskai nera jokio skirtumo, dirba ir ten, ir ten labai maloniai, ar uz pinigus privcioje, ar valstybineje.Tiesiog nesugadintas zmogus.
Atsakyti
QUOTE(Tirtir @ 2012 02 05, 15:52)
Visiskai pritariu del Gruzdienes, lankiausi pas ja baltmedikoje, bet kai suzunijau, kad dirba GN konsultacijoje, tai dabar ten lankausi, visiskai nera jokio skirtumo, dirba ir ten, ir ten labai maloniai, ar uz pinigus privcioje, ar valstybineje.Tiesiog nesugadintas zmogus.

Aš buvau šioj klinikoje porą kartų pas Dargienę, bet jei Gruzdienė dirba GN, gal geresnė iš tikrųjų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tirtir @ 2012 02 05, 14:52)

O tai kaip patekti i ta GN konsultacija? Tiesiog panorejus uzsiregistruoti ir viskas? g.gif
Ir ar atejus su registracija bet be siuntimo kainuoja ten paslaugos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 02 06, 10:11)
O tai kaip patekti i ta GN konsultacija? Tiesiog panorejus uzsiregistruoti ir viskas?  g.gif 
Ir ar atejus su registracija bet be siuntimo kainuoja ten paslaugos?  g.gif

skambini į registratūra ir užsiregistruoji, su siuntimu nekainuoja, be siuntimo kainuoja, jei mano info nepasenus 4u.gif
Atsakyti