QUOTE(Lyre @ 2012 02 02, 18:23)
Einant mokamai ir nepastebesit.
Aš su Rauba susiduriau patologiniame skyriuje, nieko jam nedaviau bet elgesys bvo normalus

QUOTE(eglesia @ 2012 02 03, 11:42)
Aš su Rauba susiduriau patologiniame skyriuje, nieko jam nedaviau bet elgesys bvo normalus
čia matyt kaip kiekviena esam skirtinga, taip ir gydytojus vertinam skirtingai 

Jis mane irgi prižiūrėjo patologiniame skyriuje. priekaištų jokių, nors pinigų nedaviau.
QUOTE(La pluie @ 2012 02 03, 11:51)
Jis mane irgi prižiūrėjo patologiniame skyriuje. priekaištų jokių, nors pinigų nedaviau.
Visiskai sutinku, kad tai priklauso ne tik nuo gydytojo, bet ir nuo pacientes. Gal zmogus prastos nuotaikos buvo, o as kaip tik pataikiau ir todel nemalonus pasirode tas bendravimas. Bet ne is vienos esu girdejusi, kad ima pinigus ir tada jau toks malonus pasidaro, kad nors prie sirdies dek. Tiesa, mano draugei jis dare cezario pjuvi, be jokiu tarimusi, tiesiog ta diena jam ispuole budejimas. Ji neturi jam jokiu priekaistu

QUOTE(mergius @ 2012 02 03, 11:50)
Bet ne is vienos esu girdejusi, kad ima pinigus ir tada jau toks malonus pasidaro, kad nors prie sirdies dek.
As ta pati esu girdejusi beveik apie visus Klaipedos gydytojus.

QUOTE(~Bambolina~ @ 2012 02 03, 15:18)
Taip jau apie beveik visus?

QUOTE(Lyre @ 2012 02 03, 17:42)
Taip, beveik apie visus, su kuriasi teko susidurti (cia kalbu ne tik apie ginekologus).
QUOTE(vilmoske @ 2012 01 27, 13:15)
Visiskai pritariu del Gruzdienes, lankiausi pas ja baltmedikoje, bet kai suzunijau, kad dirba GN konsultacijoje, tai dabar ten lankausi, visiskai nera jokio skirtumo, dirba ir ten, ir ten labai maloniai, ar uz pinigus privcioje, ar valstybineje.Tiesiog nesugadintas zmogus.
QUOTE(Tirtir @ 2012 02 05, 15:52)
Visiskai pritariu del Gruzdienes, lankiausi pas ja baltmedikoje, bet kai suzunijau, kad dirba GN konsultacijoje, tai dabar ten lankausi, visiskai nera jokio skirtumo, dirba ir ten, ir ten labai maloniai, ar uz pinigus privcioje, ar valstybineje.Tiesiog nesugadintas zmogus.
Aš buvau šioj klinikoje porą kartų pas Dargienę, bet jei Gruzdienė dirba GN, gal geresnė iš tikrųjų?

QUOTE(Tirtir @ 2012 02 05, 14:52)
O tai kaip patekti i ta GN konsultacija? Tiesiog panorejus uzsiregistruoti ir viskas?

Ir ar atejus su registracija bet be siuntimo kainuoja ten paslaugos?

QUOTE(KasYra @ 2012 02 06, 10:11)
O tai kaip patekti i ta GN konsultacija? Tiesiog panorejus uzsiregistruoti ir viskas?

skambini į registratūra ir užsiregistruoji, su siuntimu nekainuoja, be siuntimo kainuoja, jei mano info nepasenus