Įkraunama...
Įkraunama...

Geras ginekologas Klaipėdoje

QUOTE(eglesia @ 2012 02 06, 10:12)
skambini į registratūra ir užsiregistruoji, su siuntimu nekainuoja, be siuntimo kainuoja, jei mano info nepasenus  4u.gif

kazin be siuntimo kiek jos paslaugos kainuoja? g.gif
Atsakyti
sveikos visos merginos ir moterys turiu i jus prasyma pasakykite kiek duoti gydytojui i rankas,dukrai vasara darys operacija formuos maksti,musu diagnoze labai ziauri igymta gimdos ir maksties amplazija gimdos nera tai va man idomu kiek kam duoti juk vistiek reikes duoti bijau kad nebutu per mazai ir nesinori per daug islaidauti,aciu visoms atsakiusioms
Atsakyti
Nieko neduociau. Mane Jurininku ligoninej operavo, tik diagnoze kitos srities, nedaviau ne cento ir viskas auksciausiam lygyje.
Atsakyti
dukra irgi jurininku ligonineje operuos,oi net pasimeciau taip grieztai atsakete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza370 @ 2012 02 06, 22:09)
sveikos visos merginos ir moterys turiu i jus prasyma pasakykite kiek duoti gydytojui i rankas,dukrai vasara darys operacija formuos maksti,musu diagnoze labai ziauri igymta gimdos ir maksties amplazija  tai va man idomu kiek kam duoti juk vistiek reikes duoti bijau kad nebutu per mazai ir nesinori per daug islaidauti,aciu visoms atsakiusioms

Atsakyti
QUOTE(meduza370 @ 2012 02 06, 20:51)
dukra irgi jurininku ligonineje operuos,oi net pasimeciau taip grieztai atsakete smile.gif

4u.gif Tikrai negrieztai, suprantu, kad jaudinates ir norite dukrai geriausio. Bet pasidalinau savo patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
Kai busite ligoninej, paklauskit kitu pacienciu. Kai pati gulejau (ne Jurininku), palatos drauge sake, kad kitu paklausinejo. Priklauso gal nuo sudetingumo. Manau, maziausiai 500. Nors zinokit, priklauso nuo gydytojo. Kai kuriems nieko gali neduot ir rupinasi; paskui tik, kaip padeka, jei nori. O kiti be pinigu zodzio nepasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 07 vasario 2012 - 13:09
sveikutes,gal kuri zinot koks GN ambulatorijoj yra geras echoskopuotojas,zinau kad dirba ten ir Kisialiova,bet kai pirmaji karta budama 18savaiciu norejau pas ja uzsirasyt echoskopui,tai man registraturoj pasake,kad ji nedaro echoskopo,o dirba tik kaip genetike,o kai pradejo kitas pavardes man destyt,tai ir likau pasimetus ,nes nezinau kuris echoskopuotojas dar geras,gal jus ejot ten pas kazkuri,galit man rekomenduot?
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kuri esat buvusi Kalnieciu poliklinikoj pas ginekologe T.Fiodorova? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2012 02 14, 12:17)
sveikutes,gal kuri zinot koks GN ambulatorijoj yra geras echoskopuotojas,zinau kad dirba ten ir Kisialiova,bet kai pirmaji karta budama 18savaiciu norejau pas ja uzsirasyt echoskopui,tai man registraturoj pasake,kad ji nedaro echoskopo,o dirba tik kaip genetike,o kai pradejo kitas pavardes man destyt,tai ir likau pasimetus ,nes nezinau kuris echoskopuotojas dar geras,gal jus ejot ten pas kazkuri,galit man rekomenduot?

As kai buvau ligonineje del gresiancio tai mane echoskopavo Rovas. Toks visai malonus vyrukas. Aisku, tai buvo seniai, nezinau, ar jis dar ten dirba ...
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2012 02 14, 12:17)
sveikutes,gal kuri zinot koks GN ambulatorijoj yra geras echoskopuotojas,

Galit uzsirasyti pas Gruzdiene, tik pas ja eiles buna, labai svelni. Ji ir echoskopuoja, ir konsultuoja.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2012 02 07, 14:07)
Nors zinokit, priklauso nuo gydytojo. Kai kuriems nieko gali neduot ir rupinasi; paskui tik, kaip padeka, jei nori. O kiti be pinigu zodzio nepasakys.

thumbup.gif tikra teisybe, susiduriau ir as su tokia problema, nors pati esu medike.
Atsakyti