Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

na nieko sau kriterijai doh.gif Prie ko čia žmogaus profesionalumas ir jo celiulitas doh.gif Na, bet kiekvienam savo. Tarkim kirpėjos vizitinė kortelė - jos plaukai, kurių ji turi nedaug ir plonus. Ir kaip galėtų ji tai pakeisti g.gif Tas pats su celiulitu, visais laikas moterys jį turėjo, šiais ypatingai, tik skirtumas, kad dabar iš to padaryta tokia tragedija, jog moteris įstumiama į kampą doh.gif Aš iš principo nenaudoju anticeliulitinių kremų, nes žinau, kad tai visiška nesąmonė ir pasitepus kremu jis nei sumažės, nei tuo labiau išnyks. Man daug svarbiau, kad apie mano darbus kalbėtų ne mano kojos, bet klientai.
Na, jei teikčiau ero masažo paslaugas, ir turėčiau būti tik su apatiniais, tada žinoma, kojos turėtų būti gražios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benux: 10 birželio 2009 - 05:42
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 09, 17:30)
Turiu pirmąją klientę, kuriai darau anticeliulitinius masažus, anksčiau tiesiog nesutikdavau. Bet pasitaikė labai simpatiška moteris, gyvena šalia manęs, tai nusprendžiau pabandyti. Kadangi pati pamenu kovą su savuoju celiulitu, todėl puikiai žinau, kokia ta kova sunki. Aš pati, jeigu eičiau masažuotis kojų, paprašyčiau, kad masažuotoja pirmiausiai parodytų savąsias... Jeigu ji pati su celiulitu, nesimasažuočiau... Geriausiai yra asmeninė patirtis.
Mano masažų esmė- masažavimas su reiki energija. Kokį masažą bedaryčiau, jis gydo ne tik fizinį kūną.
Apie manualinę terapiją nieko neišmanau. Mano domėjimosi sritys visai kitokios...Mano klientai gauna ne tik masažą, bet ir psichoterapiją...

Kad masazuotoja parodytu savo kojas??
Gal ginekologes irgi paprasytum ,kad parodytu?
Pati rodytum? Didesnes nesamones nesu girdejusi
Ateini pas masazuotoja,anu,maukis kelnes noriu uzpakali tavo pamatyti,oi neeee,negrazus-ir iseini. blink.gif o gal tos masazistes vyriui celiulitas yra grazus? Arba jai paciai netrukdo,nes turi visokiu kitokiu dalyku del ko galva sukti....
Atsakyti
Tam ir yra liaudies patarle, kad kurpalius be batu biggrin.gif As toks zmogus, kad kitiems galiu atiduoti viska, o tik paskui ziureti saves. Siuo momentu man svarbiau kiti dalykai nei kova su celiulitu (nors is kitos puses, jei parodyciau kojas, nezinau, ar kiekvienas ji pas mane iziuretu tongue.gif ) Be to visos, darancios masazus gerai zinote nugaros skausma, tai pagal viska, masaziste irgi turetu kazkaip ji sau pasinaikinti..
Atsakyti
Bet visgi, kai ateina klientes, tai is keliu jau esu girdejus PAS JUS CELIULITO TAI TURBUT NERA...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 10, 08:48)
Bet visgi, kai ateina klientes, tai is keliu jau esu girdejus PAS JUS CELIULITO TAI TURBUT NERA...

Jos taip galvoja, kad jei jau moki, tai gali sau darytis ir darytis. Nei eit kur, nei pinigus moketi. Taip, kaip pyragus kepancios, gali valgyti ir valgyti, bet kad joms jau nuo kvapo bloga darosi..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 10, 07:55)
Jos taip galvoja, kad jei jau moki, tai gali sau darytis ir darytis. Nei eit kur, nei pinigus moketi. Taip, kaip pyragus kepancios, gali valgyti ir valgyti, bet kad joms jau nuo kvapo bloga darosi..

Naura, nereikia niekur eiti ir pinigus mokėti...Savo celiulitą susitvarkiau pati viena, be jokių kitų masažuotojų. O ir dabar užsiimu palaikymu- retkarčiais pasidarau pilingą, kiekivieną kartą vonioje kojas gerai šiurkščia kempine išsitrinu, retkarčiais taure pasibraukau...
Matau, kad visas labai užkabino mano pasakymas...
Mano supratimas toks: jei moteris myli save, ji visuomet ras sau laiko...O savo grožiui ir sveikatai laiko randa kiekviena protaujanti moteris... Man keista, kad tokia diskusija vyksta šioje temoje, kur moterys turėtų būti už savęs priežiūrą...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 10, 11:00)
Naura, nereikia niekur eiti ir pinigus mokėti...Savo celiulitą susitvarkiau pati viena, be jokių kitų masažuotojų. O ir dabar užsiimu palaikymu- retkarčiais pasidarau pilingą, kiekivieną kartą vonioje kojas gerai šiurkščia kempine išsitrinu, retkarčiais taure pasibraukau...
Mano supratimas toks: jei moteris myli save, ji visuomet ras sau laiko...O savo grožiui ir sveikatai laiko randa kiekviena protaujanti moteris... Man keista, kad tokia diskusija vyksta šioje temoje, kur moterys turėtų būti už savęs priežiūrą...

Supratau as tave, nesiteisink del savo nuomones. Tu teisi, bet siais laikais su tokiu gyvenimo tempu ne visada gali daryti tai, ka noretum ir kas manai, kad yra tau privalu, kad jaustumeisi grazi. As labai daznai islekiu net plauku iki galo neissidziovinus, o stovedama kamsciuose masinoje dazausi, taip, kad kalbos apie tas kelias minutes skrabui ar persibraukimui su taure kiekviena diena net kalbos negali buti. Kita vertus turedama "depresuojancia" diena, kai nieko nenoriu daryti, pastoviai palepinu save ir visai nesigailiu, kai mano proceduros sau uzima vos ne visa diena. Bet tokiu dienu buna taip mazai verysad.gif
Atsakyti
Naura, aš vis vien netikiu, kad negali rasti tik 5 min kasdien sau... Netikiu...Matyt, tikro noro nėra... O gyvenimas trumpas- paskui gailėsiesi...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 10, 11:44)
Naura, aš vis vien netikiu, kad negali rasti tik 5 min kasdien sau... Netikiu...Matyt, tikro noro nėra... O gyvenimas trumpas- paskui gailėsiesi...

Tai viena is priezasciu ir sakiau, kad valios tiek neturiu, nors visiskai apkiautusi nesu, bet tiek vis tiek nepadarau, kiek reiketu. As sau kasdien daugiau nei 5 minutes randu, maudausi, valau dantis, dziovinu plaukus, valgau... Ir cia viskas tik del saves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 10, 12:38)
Tai viena is priezasciu ir sakiau, kad valios tiek neturiu, nors visiskai apkiautusi nesu, bet tiek vis tiek nepadarau, kiek reiketu. As sau kasdien daugiau nei 5 minutes randu, maudausi, valau dantis, dziovinu plaukus, valgau... Ir cia viskas tik del saves biggrin.gif

Bet tai mažai... Ir vaikas tik vienas ir ne žindomas kūdikis...Man sunkoka suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 09, 20:46)
Lotta23, mano nuomonė tokia: masažuotoja yra tikra tinginė, jei nepasirūpina savomis kojomis. Juk jos rankos nieko nekainuoja...Ir ar sunku rasti sau tik 5 minutes?

Save gan sunkoka masazuoti! mirksiukas.gif

As siaip specialiai su celiulitu nekovoju, bet nevartoju jokiu gazuotu gerimu, bloguju riebalu, geriu daug vandens, daug judu, vaikstau, prausiuosi siurkscia kempine ir naudoju scrubus + masazas.. ir zinoma, kad as jo kazkiek turiu. Bet, as labai trumpu sijonu ar isvis be sijono nedaznai kur bunu, taip, kad nedarau is to bedos mirksiukas.gif
Ar as tada del to tureciau buti neprisiziurejusi ar tingine, ar net saves nemylinti??? g.gif

QUOTE(naura14 @ 2009 06 10, 08:47)
Tam ir yra liaudies patarle, kad kurpalius be batu  biggrin.gif  As toks zmogus, kad kitiems galiu atiduoti viska, o tik paskui ziureti saves. Siuo momentu man svarbiau kiti dalykai nei kova su celiulitu (nors is kitos puses, jei parodyciau kojas, nezinau, ar kiekvienas ji pas mane iziuretu  tongue.gifBe to visos, darancios masazus gerai zinote nugaros skausma, tai pagal viska, masaziste irgi turetu kazkaip ji sau pasinaikinti..

thumbup.gif
labai gerai pastebeta! Mano nugara beveik visada skauda, ypac po ilgu darbo dienu. Ir kad pilnai atsistatyti, reiktu nieko neveikti visa savaite! biggrin.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 10, 11:00)

Ne, musu tikrai neuzkabino tai, kad nereiketu prisiziureti celiulito, bet tai, kad tu patikra pries darant masaza atliktum masazistei!!! Tiesiog, juokinga pasirode! biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 06 10, 17:03)

Ne, musu tikrai neuzkabino tai, kad nereiketu prisiziureti celiulito, bet tai, kad tu patikra pries darant masaza atliktum masazistei!!! Tiesiog, juokinga pasirode!  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Ir visos patikėjo, kad vaižgantė taip ir padarytų lotuliukas.gif
Kiekvieną antradienį vaikštau masažuotis nugaros. Pasidariau jau 10 masažų, vaikščiosiu ir toliau. Kiekvieną pirmadienį važiuoju į baseiną paplaukioti. Taigi- mano nugara pasirūpinta smile.gif
Atsakyti