QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 09, 20:46)
Lotta23, mano nuomonė tokia: masažuotoja yra tikra tinginė, jei nepasirūpina savomis kojomis. Juk jos rankos nieko nekainuoja...Ir ar sunku rasti sau tik 5 minutes?
Save gan sunkoka masazuoti!
As siaip specialiai su celiulitu nekovoju, bet nevartoju jokiu gazuotu gerimu, bloguju riebalu, geriu daug vandens, daug judu, vaikstau, prausiuosi siurkscia kempine ir naudoju scrubus + masazas.. ir zinoma, kad as jo kazkiek turiu. Bet, as labai trumpu sijonu ar isvis be sijono nedaznai kur bunu, taip, kad nedarau is to bedos
Ar as tada del to tureciau buti neprisiziurejusi ar tingine, ar net saves nemylinti???
QUOTE(naura14 @ 2009 06 10, 08:47)
Tam ir yra liaudies patarle, kad kurpalius be batu

As toks zmogus, kad kitiems galiu atiduoti viska, o tik paskui ziureti saves. Siuo momentu man svarbiau kiti dalykai nei kova su celiulitu (nors is kitos puses, jei parodyciau kojas, nezinau, ar kiekvienas ji pas mane iziuretu

)
Be to visos, darancios masazus gerai zinote nugaros skausma, tai pagal viska, masaziste irgi turetu kazkaip ji sau pasinaikinti..
labai gerai pastebeta! Mano nugara beveik visada skauda, ypac po ilgu darbo dienu. Ir kad pilnai atsistatyti, reiktu nieko neveikti visa savaite!
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 10, 11:00)
Naura, nereikia niekur eiti ir pinigus mokėti...Savo celiulitą susitvarkiau pati viena, be jokių kitų masažuotojų. O ir dabar užsiimu palaikymu- retkarčiais pasidarau pilingą, kiekivieną kartą vonioje kojas gerai šiurkščia kempine išsitrinu, retkarčiais taure pasibraukau...
Matau, kad visas labai užkabino mano pasakymas...
Mano supratimas toks: jei moteris myli save, ji visuomet ras sau laiko...O savo grožiui ir sveikatai laiko randa kiekviena protaujanti moteris... Man keista, kad tokia diskusija vyksta šioje temoje, kur moterys turėtų būti už savęs priežiūrą...
Ne, musu tikrai neuzkabino tai, kad nereiketu prisiziureti celiulito, bet tai, kad tu patikra pries darant masaza atliktum masazistei!!! Tiesiog, juokinga pasirode!