Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 10, 18:16)
Ir visos patikėjo, kad vaižgantė taip ir padarytų  lotuliukas.gif
Kiekvieną antradienį vaikštau masažuotis nugaros. Pasidariau jau 10 masažų, vaikščiosiu ir toliau. Kiekvieną pirmadienį važiuoju į baseiną paplaukioti. Taigi- mano nugara pasirūpinta smile.gif

Vaizgante, vaizgante! Bandai issisukti is padeties lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Juk visi mes kartais nusisnekam. Ir kartais net prisipazistam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 06 10, 17:22)
Vaizgante, vaizgante! Bandai issisukti is padeties  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Juk visi mes kartais nusisnekam. Ir kartais net prisipazistam  mirksiukas.gif

Mano masažo mokytoja pati nemėgsta masažuotis... Ji nemėgsta, kad prie jos liestųsi... Būna ir taip smile.gif
Bet aš išties visų masažuotojų klausinėju, ar jos dirba su savo celiulitu. smile.gif
Atsakyti
Nu linksmai jūs čia diskutuojat lotuliukas.gif .
Naura, kažkada klausei ką geriau rinktis, limfodrenažinį ar manualinę terapiją. Jei dar namoki limfodrenažinio, tai tikrai siūlau išmokti. O manualinei terapijai reikia daug jėgos fizinės, tai daugiau vyriškas masažas, (nebent esi didelė ir stipri moteris) smile.gif aišku jei turi pinigų, tai kai kuriuos pratimus galima sėkmingai panaudoti ir prie klasikinio masažo, bet jei rinktis vieną iš jų, tai rinkčiaus limfodrenažinį.
Atsakyti
Kai darau viso kūno masažą, visada naudoju ir limfodrenažinių judesių.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 10, 14:09)
Bet tai mažai... Ir vaikas tik vienas ir ne žindomas kūdikis...Man sunkoka suprasti  g.gif

Vaikas dar ne viskas, siaip as dirbu du darbus, kuris kas 4 para po para, o antras darbas po 12 val kas antra diena, kiek lieka laiko, darau masazus, mokausi anglu, karts nuo karto einu i masazo kursus, atsiradus laiko vazineju pas mama i kaima padeti, vaika vezioju i mokyklele, 2-3 kartus per savaite sportuoju, apie namu ruosa net nekalbu.. Taip, kad uzsiemimo tikrai man netruksta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laurima @ 2009 06 10, 20:09)
Nu linksmai jūs čia diskutuojat  lotuliukas.gif .
Naura, kažkada klausei ką geriau rinktis, limfodrenažinį ar manualinę terapiją. Jei dar namoki limfodrenažinio, tai tikrai siūlau išmokti. O manualinei terapijai reikia daug jėgos fizinės, tai daugiau vyriškas masažas, (nebent esi didelė ir stipri moteris) smile.gif aišku jei turi pinigų, tai kai kuriuos pratimus galima sėkmingai panaudoti ir prie klasikinio masažo, bet jei rinktis vieną iš jų, tai rinkčiaus limfodrenažinį.

Aciu uz patarima 4u.gif ir malonu, kad pagaliau nuo mano celiulito griztame prie temos apie masazus biggrin.gif
P.S. as taip ir pasirinkau, man jis irgi pasirode vertesnis demesio ir dazniau pritaikomas praktikoje.
Atsakyti
Naura, tavo celiulitas yra pasaulinės reikšmės domėjimosi objektas. Na nesikuklink taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 10, 22:13)
Naura, tavo celiulitas yra pasaulinės reikšmės domėjimosi objektas. Na nesikuklink taip smile.gif

Gal nauja tema uzvesti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 10, 21:15)
Gal nauja tema uzvesti?  biggrin.gif

Gali. Ezoterikos skyriuje, nes kai kas ten vis dar nuo pilnaties įtakos alpsta ir neturi ant ko išsilieti smile.gif
Atsakyti
Kas del masazistu nugaryciu, tai siandien buvo kuno prieziuros paskaita ir stebejau kaip merginos susilenkusios prie "klienciu" dirba, paziurejau i save---kaip styga biggrin.gif:D:D Mano nugarytei viskas gerai, bet blogai, kad niekaip neismokstu rankines ant kito peties nesiot, nes panesiojus ant kairio peties apie 20 metu kazkas tikrai darosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 10 birželio 2009 - 21:53
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 10, 22:41)
Gali. Ezoterikos skyriuje, nes kai kas ten vis dar nuo pilnaties įtakos alpsta ir neturi ant ko išsilieti smile.gif

Menulis jei ir veikia, tai tik mano skrandi biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manot: ar geriau dirbti beveik uz savikaina ar isvis nedirbti?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 10, 23:23)
Kaip manot: ar geriau dirbti beveik uz savikaina ar isvis nedirbti?

As manau, kad dirbti nors ir mazai, bet vis tiek kazka gaunant geriau nei guleti ant sofos ir nieko negauti..
Atsakyti