Kazkaip man tie dalykai butinai su jausmais kazka bendro turi turet. Ir i darba neturetu but panasu.
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 02, 22:12)
Kazkaip man tie dalykai butinai su jausmais kazka bendro turi turet. Ir i darba neturetu but panasu.
Matomai ziuri kaip i darba, bet ir malonumo pajausti nepraleidzia..
Na, vyrų psichologija juk kitokia, mergaitės

Jau situo tai ne viena karta isitikinau. Kartais net pribloskia
Man gerai viena karta paaiskino mano masazo mokytojas vyru ir moteru skirtumus. Tai as supratau, kad jie is vis nereaguoja i tai, kas jiems neidomu, o kai idomu, tai sureaguoja taaaaaaaaaaaaaip 
Papildyta:
Siandien geras bajeris buvo, ryte lekiu i darba, skambinu bendradarbiui pasakyti, kad paveluosiu, nes i pasta turiu uzsukti, sako, ka tu cia pezi, tavo pamaina rytoj.. Aisku patiko nezmoniskai, miego noriu, planus visus sumaise, tai kai dejau visa diena per parduotuves, sumasciau, kad reikia gi pagaliau pradeti save myleti, tai va, neseniai parlekiau. Bet kiek groziu prisitempiau namo, ach..

Papildyta:
Siandien geras bajeris buvo, ryte lekiu i darba, skambinu bendradarbiui pasakyti, kad paveluosiu, nes i pasta turiu uzsukti, sako, ka tu cia pezi, tavo pamaina rytoj.. Aisku patiko nezmoniskai, miego noriu, planus visus sumaise, tai kai dejau visa diena per parduotuves, sumasciau, kad reikia gi pagaliau pradeti save myleti, tai va, neseniai parlekiau. Bet kiek groziu prisitempiau namo, ach..
Sveikos mergaites
Kur jus visos? Vaizgante tai jau turbut atostogauja? As vakar buvau Pabo Latino, prisisokau tai olialia, kaip sakant uzsienieciams pasakymas, kad turiu vyra nieko nereiskia
Tai jei kuri norit uzsieniecio draugo, galit kaip tik ten nueiti
Namo grizau paryciais, tai dabar darbe sunku trupuciuka, bet kaip sakant... Kaip nors

Kur jus visos? Vaizgante tai jau turbut atostogauja? As vakar buvau Pabo Latino, prisisokau tai olialia, kaip sakant uzsienieciams pasakymas, kad turiu vyra nieko nereiskia

Tai faina. Per ilgas savaitgalis, kad prie kompo sedet

QUOTE(susidomejus @ 2009 07 05, 21:26)
O ka daryti, kai darbe sedi ir apie ilguosius savaitgalius gali tik pagalvoti.. Siandien vel dirbu, o berods siandien net maxima nedirbs

Kur lankysi limfodrenaza ir kiek kainuos?
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 06, 14:11)
Kur lankysi limfodrenaza ir kiek kainuos?
Jau nuo rytoj, organizuoja masazo namai, bet sake, tik kai kam, o ne placiajai auditorijai (turiu omenyje tuos, kurie yra masazo namu mokytojai arba seni mokiniai). Vyks berods Vilniaus kolegijoje, dar skambinsiu patikslinti. Kaina 800 Lt.
Nori atvaziuoti i Vilniu pasimokyti?

Papildyta:
Nuo 21 d. cia apytiksliai eisiu i liposažą, vienos dalies kaina 1380, o yra 2 dalys. Kuno ir veido. Vyks Šarūno viešbutyje. Jei idomu, galėsiu duoti kontaktus. Cia irgi Vilniuje, nes kaunieciams Šarūno viebutis turbūt ne daug sako

O kam ta liposaza veidui daryt?
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 06, 23:07)
O kam ta liposaza veidui daryt?
As irgi taip maniau, bet kai detaliau pasidomejau, pasirodo prie veido priskiriama pagurklis, virsutineje nugaros puseje besiformuojanti kupra ir pan. Tai su sitomis dalimis, zmones tikrai daug kas problemu turi