Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

O jau kursų brangumas doh.gif
Linkėjimai iš Marijampolės. Prisėdau prie krikštasūnio kompo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 08, 16:26)
O jau kursų brangumas  doh.gif
Linkėjimai iš Marijampolės. Prisėdau prie krikštasūnio kompo.

Labas, aciu 4u.gif Pernktadieni ir as leksiu ten pat. O del brangumo, tai zinai, pateisina jie savo kaina..
Ka veiki gero? Jau perlekei su kauptuku per mamos soda? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As vel darbe, parlekiau vakar is mamos,prisivalgiau uogu, zirniu,svieziu bulvyciu su grybais ir t.t. mmmm, kaip gera kaime pas mociute vasara pabuti rolleyes.gif Dar ir su kauptuku spejau per darza perlekti, vakare taip rankas skaudejo, bet iki siandien nesupratau nuo ko, pasirodo, net masazai nera tikrasis fizinis darbas doh.gif Ka jus visos veikiate? Atostogaujat ar dirbate kaip dirbe?
Atsakyti
Man nuo kauptuko irgi rankas skauda...Dabar esu Kazlų Rūdoje- renkasi mano reikistai į klubą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 12, 13:48)
Man nuo kauptuko irgi rankas skauda...Dabar esu Kazlų Rūdoje- renkasi mano reikistai į klubą.

Oi, patikek man dar ir siandien ne kas.. Visa menesi tuose krastuose busi?
Atsakyti
Kaip sekasi? As darbais uzsivertus, o dar svecio savaitgali laukiu is toli, tai reikia namus issikuopt, viska apgalvot. O taaaip tingisii wink.gif Kursai dar nesibaige. Siandien eisim i Femina Bona SPA namus paziopsot.
Naura, kaip patinka tavo kursai?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 14, 10:49)
Kaip sekasi? As darbais uzsivertus, o dar svecio savaitgali laukiu is toli, tai reikia namus issikuopt, viska apgalvot. O taaaip tingisii wink.gif Kursai dar nesibaige. Siandien eisim i Femina Bona SPA namus paziopsot.
Naura, kaip patinka tavo kursai?

Labas,
as sukuosi paskutiniu momentu, kaip vovere rate, dienomis mokausi ir masazuoju, naktimis dirbu. O kursai thumbup.gif Jau ryt diploma gausiu. Dar prie visko uzsirasiau pas tuos ruselius pedu masazui, jau sakau, jei per vilka persokau, tai ir per uodega persoksiu smile.gif Ka Femina Bonoj ruosiesi pamatyt? Grizus papasakok viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Feminos SPA namuose parode patalpas, bandem nesvarumo vonia Nuvola, paskui toki vibroaparata, kur klientas ivyniotas i ka nors dar vibruojamas, kad butu efektyviau, paskui dar bandem masazine lova su nefrito akmenimis. Daugiau nieko, nes kiti kambariai buvo uzimti. Viska isbandziau ir nusprendziau, kad nieko nera geriau kaip masazas rankomis ir koks nors labai malonus ivyniojimas grojant patinkanciai muzikelei, atitinkamam apsvietime ir aplinkoje. Nusivyliau aparatais. Siaip tai aplinka faina. Vaziuoju keliom dienom i Palanga, paskui i Birstona. Pasidarysiu sau kokias nors proceduras, reikia atsipalaiduot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 16, 17:23)
Feminos SPA namuose parode patalpas, bandem nesvarumo vonia Nuvola, paskui toki vibroaparata, kur klientas ivyniotas i ka nors dar vibruojamas, kad butu efektyviau, paskui dar bandem masazine lova su nefrito akmenimis. Daugiau nieko, nes kiti kambariai buvo uzimti. Viska isbandziau ir nusprendziau, kad nieko nera geriau kaip masazas rankomis ir koks nors labai malonus ivyniojimas grojant patinkanciai muzikelei, atitinkamam apsvietime ir aplinkoje. Nusivyliau aparatais. Siaip tai aplinka faina. Vaziuoju keliom dienom i Palanga, paskui i Birstona. Pasidarysiu sau kokias nors proceduras, reikia atsipalaiduot wink.gif

Tu teisi biggrin.gif Nors as svajoju isigyti masazini foteli kai atsigausiu po dabartiniu islaidu biggrin.gif Man siaip patiko tai, ka jie sugeba daryti, nors seniau is vis nieko gero ten is u nebuvo, technologijos zengia pirmyn, o krize pjauna kainas, tai 2 geri dalykai palankus klientui. Kas gi tavim pasirupins jei ne pats? Sekmes tau atostogaujant 4u.gif
Atsakyti
Aciu, man paciai tikrai reikia masazo, nes pecius ir galva skauda ir taip bjauriai. Labai jauciu slegio kitima, tokia jau esu. Tai pries lietu galva plysta... Galeciau orus prognozuot drasiai ir tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 16, 18:12)
Aciu, man paciai tikrai reikia masazo, nes pecius ir galva skauda ir taip bjauriai. Labai jauciu slegio kitima, tokia jau esu. Tai pries lietu galva plysta... Galeciau orus prognozuot drasiai ir tiksliai.

Nieko naujo-batsiuvys be batu mirksiukas.gif O del oru prognozavimo, tai gal puse etato astrologe isidarbink, trukuma bent jau siokiu tokiu privalumu paversi rolleyes.gif Ne ne,jei rimtai, uzjauciu del skausmo, nes ir man daznai taip buna, tai zinau ka reiskia savijauta prirista prie klimato verysad.gif
Atsakyti
Gal reikia man keltis gyventi ten, kur nelyja?
Atsakyti