Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

As irgi nelabai megstu, man svetima, bet man i mokslus ieina. kaip suprantu vaikus dabar, kurie mokykloj kategoriskai atsisako ko nors mokintis, nes jiems neidomu, baugina... O gal man tai praeis, kai ismoksiu, gal patiks... g.gif
Atsakyti
sveikinimai studentėm už įveiktus sunkumus 4u.gif
naura14 kur studijuosi kineziterapiją?
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 07 31, 18:07)
Sveikinimai ir nuo manes Naurai!  4u.gif 

O as piesti isvis nemoku, bet man makiazo darymas laaabai patinka. Ir beje visi klausia, tu turbut ir labai graziai piesi...  mirksiukas.gif

O pianinu skambinu ir as, netgi esu baigus muzikos mokykla, pianino klase!

Bet nezinau ar mokejimas pianinu groti ir piesti yra kazkaip susije... g.gif

As siaip manau tau reikia tik atsipalaiduoti, 'imti' kokios gerai pazistamos moteriskes veida ir leisti savo fantazijai plaukti! Manau tu dabar per daug galvoji apie pacia teorija, todel praktika tave gasdina. Juk viskas nuvaloma, beje ji net nematys jei ir klaidu is pradziu pridarysi. Bet zinoma, jei pati nesi makiazo megeja, ir taves tai nedomina, tai manau tik egzaminui tu tik ir pasiruosk, paskui juk nenaudos.

Sekmes! 4u.gif

Aciu 4u.gif mirksiukas.gif Mokejimas groti pianinu gal labiau padetu darant nukarusio pagurkio masaza, nes yra vienas labai geras judesys vad. piano, o del makiazo, tai nzn, gal labiau padetu, jei tu butum chirurge 10 metu pradirbusi biggrin.gif Man asmeniskai atrodo, kad cia labai didelis noras turetu buti daryti makiaza, nes pati zinau, kaip pyktis ima, kai pries baliuka tave ispiesia kaip kokia bezdzione, padaro taip, kaip tau visai netinka, tai tuo momentu norisi nusisauti ir nusauti "pieseja", o ypac kai nera laiko ta makiaza nusiplauti doh.gif Labai atsakingas darbas, as kazkaip nedrisciau bandyti klientems nuotaika gadinti, nes tik maza dalis ta darba atlieka labai gerai. Cia turbut talentas turi buti ir tik po to idirbis.
Atsakyti
jei tureciau galimybiu, antra kvalifikacija noreciau isigyti -masazistes blush2.gif nieko bendro nesu su tuo turejusi, bet labai noreciau pabandyti
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 07 31, 20:44)
sveikinimai studentėm už įveiktus sunkumus 4u.gif
naura14 kur studijuosi kineziterapiją?

Aciu 4u.gif Tikiuosi cia nebus paskutiniai mano mokslai, nes dar tiek daug visko noriu suzinoti doh.gif Bet siuo momentu jauciu, kad jau pavargau ir noriu dauoti galvelei pailseti, betn iki rudens. O studente busiu Vilniaus kolegijoj, buvau VU, bet ten beismokantys studentai pasake, kad pas juos sausa teorija, ziarus kalimas ir jokiu pramogu, o cia jau ne man.. Ne tie metai, kad visiskai pasinerti i mokslus. Ir visi kaip susitare sake, kad geriausia paruosia VK (nors man nelabai to paruosimo ir reikia biggrin.gif ) Siandien veziau dokumentus, tai niekas i mane kaip i studente neziuri verysad.gif Pasijauciau tarp tu mokinuku kaip mamute, nes lankstinuko studento pazimejimui nepasiule, kai paprasiau tai taip nustebo lotuliukas.gif Dar menesi turiu atjauninimo proceduroms ir moraliskai pasiruosti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ierika @ 2009 07 31, 21:08)
jei tureciau galimybiu, antra kvalifikacija noreciau isigyti -masazistes  blush2.gif  nieko bendro nesu su tuo turejusi, bet labai noreciau pabandyti

Pabandyk, gal patiks mirksiukas.gif Man irgi viena diena susisviete, kad "nenoriu buti karaliene, noriu buti cariene", biggrin.gif ir va, sekmingai einu jau keletas metu tuo keliu thumbup.gif Dabar darbuojuosi 3 skirtingose specializacijos, neskaitant dar anglu k. kursu, bet jauciu, kad finale liks tik masazas.
Papildyta:
Kaip smagu, kad visos sugrizote is atostogu wub.gif Ir tema kaip atgijo thumbup.gif Truko cia mums Jusu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ierika @ 2009 07 31, 20:08)
jei tureciau galimybiu, antra kvalifikacija noreciau isigyti -masazistes  blush2.gif  nieko bendro nesu su tuo turejusi, bet labai noreciau pabandyti

Pabandyti verta, bet šiame darbe daugiau fizinio darbo nei romantikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 31, 22:11)
Pabandyti verta, bet šiame darbe daugiau fizinio darbo nei romantikos smile.gif

Darzu ravejimas irgi daug fizinio darbo, bet man istrukus is miesto toks kaifas wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 07 31, 21:13)
Darzu ravejimas irgi daug fizinio darbo, bet man istrukus is miesto toks kaifas  wub.gif  mirksiukas.gif

Na, aš pas mamą dilgėles raudama visai nekaifavau. Nė kiek. Ir pasijutau tiesiog laiminga, kai įsėdau į traukinį, važiuojantį namų link... Man mano penktame aukšte labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
jei atsiras galimybiu tai butinai pabandysiu thumbup.gif
niekada negalvojau , kad ten daug romantikos, bet traukia ta sritis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ierika: 31 liepos 2009 - 21:24
QUOTE(ierika @ 2009 07 31, 22:23)
jei atsiras galimybiu tai butinai pabandysiu  thumbup.gif
niekada negalvojau , kad ten daug romantikos, bet traukia ta sritis

nepabandysi, nesužinosi, ar tau tikrai tas dalykas tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien grazinau savo vaikuti. Jau tiek juoduliu ant nosies turejo, dar ir spuogu... Burbuliavo, niurzge ir verke, bet viska padariau kaip priklauso. Dabar su raudona nosim, bet rytoj atrodys kai lelyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 31, 23:30)
Siandien grazinau savo vaikuti. Jau tiek juoduliu ant nosies turejo, dar ir spuogu... Burbuliavo, niurzge ir verke, bet viska padariau kaip priklauso. Dabar su raudona nosim, bet rytoj atrodys kai lelyte biggrin.gif

Savo vizitine kortele tvarkei ? thumbup.gif
Atsakyti