Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

QUOTE(susidomejus @ 2009 07 30, 20:59)
Naura, Tu tikra saunuole, tai tikrai biggrin.gif Kai busiu Vilniuj kada nors ateisiu pas tave atsipalaiduot, tik ne to liposazo. Kazko svelnaus, relaksacinio.

Butinai, su malonumu atrelaksinsiu tave,o liposazo gali nebijoti, siaip jis skausmingas tik tiems, kas turi problemu tam tikrose vietose, tai tas vietas ir skauda darant,bet del efekto galima pakenteti biggrin.gif O nugaros tai toks geras, kad gulint seile tysta, o dar prie to ir salini toksinus ir vandens pertekliu ir visokiu kitokiu geriu darai. Manau, kad dabar sitie masazai taps vienais is pagrindiniu mano darbe. Gerai, kad gali savo kailiu viska patirti cool.gif
Papildyta:
Siandien ir as veido prieziuros egzamina laikiau, tai praleido gana lengvai mane, is visu daliu gavau 10. biggrin.gif Kitus ilgiau dusino. Ta proga taure vyno leidau sau pakelt. Zinau, tikrai sunkiau nedirbancioms sito darbo. Dar apie aparatus kosmetologinius reikejo pasakot, tai painiojosi merginos. O as ta aparata turiu, toki pati, kaip kursuose, tai man buvo lengva, tik paleido, neprase pasakot, sake, kad uzteks. Laiminga nerealiai.  Labai jaudinausi. clap.gif

Naura, o kam tas veido liposazas reikalingas? Ar didelius zandus mazina?

Aciu 4u.gif Per savo pagyras, net padekoti negaliu ax.gif
Del egzamino , saunuole, sveikinu 4u.gif Matai, darbas, kartais irgi privalumu patampa lotuliukas.gif
O del veido liposazo, tai jis reikalingas nudribusiam pagurkliui (man sitas dalykas buvo aktualiausias del ko as ejau mokytis), raukslems lyginti, oda elastingesne padaryti, salinti akiu uztinima, kai buna maiseliai po akimis, zandus mazinti biggrin.gif ir siaip jauninti ir apsaugoti nuo senejimo oda thumbup.gif Beto ir labai malonus, tik kai kurie judesiukai siaip sau, bet kai zinai, kad nuo ju neliks maiseliu po akimis ar kazko panasaus, tai pakenti trupuciuka
Papildyta:
Kazkada lektore pazadejo atvaziuoti pamokinti vaiku masazo(nors manau, kad tas ivyks ne greitai). Bet tokio, kuris daromas vaikams, kurie labai verkia, tai daromas paguldzius kudiki motinai ant kuno, tokia padetimi, kaip buvo pilve ir masazuojama. Tinka kudikiams iki 3 men. Ir ypac tokiems, kuriu dienos-nakties ritmas sutrikes. Sake paskui leliukai parpia po 5-6val.po masazo.
Atsakyti
Turiu problemu visokiose vietose, tik dabar reikia man paglostymu biggrin.gif
Maciau, Lahja i savo tema reklama liposazo imete smile.gif
O dideliums leliukams, kur ilgai prie kompo vakaroja ir ilgai paskui miega masazas neisrastas? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 liepos 2009 - 20:27
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 30, 21:24)
Turiu problemu visokiose vietose, tik dabar reikia man paglostymu biggrin.gif
Maciau, Lahja i savo tema reklama liposazo imete smile.gif

Mes su ja kartu mokemes biggrin.gif galesiu reklama nukopinti prie saves ir galvoti nereikes, nes viska darome taip pat, tai ir reklama vienoda gali buti lotuliukas.gif Sakau, su nugara, kad ir turi problemu, bet ten tas masazas daugiau relaksacinis, nes zona I gana intensyvi ir skausminga, o zona II atpalaiduojanti. Galima tau tada limfodrenaza padaryti, jis ir gydo, atpalaiduoja labai ir labai svelnus ir ramiai daromas thumbup.gif
Atsakyti
Nea, noriu kazko laaabai aliejingo, kvepiancio ir leto. Taip sau, poveikio tik nervukams.
Turiu problemu su lasiakais, jie kazkaip stebuklingai paslaptingai mistiskai dauginasi wink.gif
Bet tiek to su jais. Zinau, ka reiskia lasiniu masazas. Nieko supermalonaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 liepos 2009 - 20:33
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 30, 21:31)
Nea, noriu kazko laaabai aliejingo, kvepiancio ir leto. Taip sau,  poveikio tik nervukams.
Turiu problemu su lasiakais, jie kazkaip stebuklingai paslaptingai mistiskai dauginasi wink.gif
Bet tiek to su jais. Zinau, ka reiskia lasiniu masazas. Nieko supermalonaus.

Turiu is benexere kremuka anticeliulitini -limfodrenazini, tai jis irgi labai kvepia ir tuo paciu dar lasekus tirpdo biggrin.gif Nors ir pats masazas tirpdo. Cia vienintelis mano zinomas masazas, kuris skirtas ir virssvoriui mazinti, bet visiskai neskausmingas. O su aliejais irgi galima daryti, labai malonus. wub.gif
Vakar gera alieju derini isgavau. Parejau namo vos kojas vilkdama, galvoju, viena namie, prisileisiu vonia, isipilsiu aliejuku, padarysiu burbuliuku ir pagulesiu. Pyliau apelsino ziedu, rozmarino, pipirmetes ir sandalo, tai gavosi tokiu skaniu saldainiu kvapo, kad beliko i vonia cukraus prisipilti thumbup.gif Gulejau ir tokia saldumynais pasisotinusi jauciausi kai islipau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ajurvedinio nedarai?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 30, 21:47)
Ajurvedinio nedarai?

Kol kas ne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 30, 21:24)
O dideliums leliukams, kur ilgai prie kompo vakaroja ir ilgai paskui miega masazas neisrastas? wink.gif

Jei toki zinociau, padaryciau savajam, nes jau visiskas maniakas darosi, o mane paskui nervuoja ne kad telikas girdisi, bet kad jis sedi per nakti. Manau, kad geriausia iseitis paslepti arba ismesti laidus. O as jo net nepasigesciau, nes neatsimenu net kaip isijungia, o jei kas paklaustu, kokia megstamiausia mano laida, tai is vis pasimesciau doh.gif
Atsakyti
kazkada pele nesdavausi i darba, kad nesedetu per dienas, nepavyko, rado sena, paskui klaviatura slepiau. Kazkaip paslaptingai visgi rasdavau kompiuteri silta. Ai, kol kas sekasi susikalbet, rodos, tik akyciu gaila. Vienkartines jos, kaip ir visas musu kunelis.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 30, 22:07)
kazkada pele nesdavausi i darba, kad nesedetu per dienas, nepavyko, rado sena, paskui klaviatura slepiau. Kazkaip paslaptingai visgi rasdavau kompiuteri silta. Ai, kol kas sekasi susikalbet, rodos, tik akyciu gaila. Vienkartines jos, kaip ir visas musu kunelis.

Su pele ir klaviatura geras cia thumbup.gif lotuliukas.gif O ka man daryt, kai laptopui nei peles nei klaviaturos nereikia? Ai, tegul sedi, tik mane nervina, kad ir vaikas tomis paciomis pedomis eina verysad.gif
Atsakyti
Naura, Tu tikra saunuole, tai tikrai. Siaip, tai piesiu graziai paveiksliukus visokius, groju pianinu, gal ir esu prie meno wink.gif Tik reikia persilauzt.

Sveikinimai ir nuo manes Naurai! 4u.gif

O as piesti isvis nemoku, bet man makiazo darymas laaabai patinka. Ir beje visi klausia, tu turbut ir labai graziai piesi... mirksiukas.gif

O pianinu skambinu ir as, netgi esu baigus muzikos mokykla, pianino klase!

Bet nezinau ar mokejimas pianinu groti ir piesti yra kazkaip susije... g.gif

As siaip manau tau reikia tik atsipalaiduoti, 'imti' kokios gerai pazistamos moteriskes veida ir leisti savo fantazijai plaukti! Manau tu dabar per daug galvoji apie pacia teorija, todel praktika tave gasdina. Juk viskas nuvaloma, beje ji net nematys jei ir klaidu is pradziu pridarysi. Bet zinoma, jei pati nesi makiazo megeja, ir taves tai nedomina, tai manau tik egzaminui tu tik ir pasiruosk, paskui juk nenaudos.

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Nemanau, kod pianinas turi rysi su makiazu, bet tai irgi menas. Gal meniski zmones visur meniski daugiau ar maziau?
Atsakyti
Esu baigus dailės mokyklą, mokiausi groti akordeonu, bet makiažo net sau nenoriu darytis... Man tai nepatinka...Turiu tik rudą pieštuką apvedžiojimui ir rudą blakstienų tušą. Viskas. Net lūpdažio nenaudoju, nes nemėgstu.
Atsakyti