QUOTE(susidomejus @ 2009 07 30, 20:59)
Naura, Tu tikra saunuole, tai tikrai
Kai busiu Vilniuj kada nors ateisiu pas tave atsipalaiduot, tik ne to liposazo. Kazko svelnaus, relaksacinio.

Butinai, su malonumu atrelaksinsiu tave,o liposazo gali nebijoti, siaip jis skausmingas tik tiems, kas turi problemu tam tikrose vietose, tai tas vietas ir skauda darant,bet del efekto galima pakenteti

Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 30, 20:59)
Siandien ir as veido prieziuros egzamina laikiau, tai praleido gana lengvai mane, is visu daliu gavau 10.
Kitus ilgiau dusino. Ta proga taure vyno leidau sau pakelt. Zinau, tikrai sunkiau nedirbancioms sito darbo. Dar apie aparatus kosmetologinius reikejo pasakot, tai painiojosi merginos. O as ta aparata turiu, toki pati, kaip kursuose, tai man buvo lengva, tik paleido, neprase pasakot, sake, kad uzteks. Laiminga nerealiai. Labai jaudinausi. 
Naura, o kam tas veido liposazas reikalingas? Ar didelius zandus mazina?

Naura, o kam tas veido liposazas reikalingas? Ar didelius zandus mazina?
Aciu

Del egzamino , saunuole, sveikinu

O del veido liposazo, tai jis reikalingas nudribusiam pagurkliui (man sitas dalykas buvo aktualiausias del ko as ejau mokytis), raukslems lyginti, oda elastingesne padaryti, salinti akiu uztinima, kai buna maiseliai po akimis, zandus mazinti

Papildyta:
Kazkada lektore pazadejo atvaziuoti pamokinti vaiku masazo(nors manau, kad tas ivyks ne greitai). Bet tokio, kuris daromas vaikams, kurie labai verkia, tai daromas paguldzius kudiki motinai ant kuno, tokia padetimi, kaip buvo pilve ir masazuojama. Tinka kudikiams iki 3 men. Ir ypac tokiems, kuriu dienos-nakties ritmas sutrikes. Sake paskui leliukai parpia po 5-6val.po masazo.