Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

Nea schmoll.gif , neperplakiai ...cukraus buvo per dauk , pagal kiaušinius , žiūrėkite jų dydį !!!!!!!!!...jei kiaušai nėra dideli , mažinkite cukraus kiekį .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 14:14)
Nea  schmoll.gif , neperplakiai ...cukraus buvo per dauk , pagal kiaušinius , žiūrėkite  jų dydį !!!!!!!!!...jei kiaušai nėra dideli , mažinkite cukraus kiekį .


Nu mažinau cukraus - dėjau po 100 g ant kiaušo, bet matyt reikėjo dar mažiau angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2008 08 31, 23:29)
B E Z E :
Vienam normalaus dydzio kiausinio baltymui imama 120g. cukraus( nei daudiau nei naziau ) .


Vsio, Cipciuk, pasimečiau galutinai su tais kiaušų dydžiais wacko.gif kažkur anksčiau rašėt, kad bezui vidutinio dydžio kiaušus imt reik - tai visad darydavau su M dydžio ir puikiai gaunasi blink.gif na bezas lengvai tąsus išeina, o tai dabar ką su XL daryt blink.gif bijau kažką keist blink.gif bijau.gif Nu arba aš čia su tais kaiušų dydžiais nugrybavau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
dieve, dieve, ta BEZE mus visas iš proto išves wacko.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jo, charakteringa ypata lotuliukas.gif o man čia toks klausimas atsirado: kuriuo ar tai kokiu sviestiniu kremu reikia aptepti tortą prieš dzibuojant beze. Nes čia žiūriu juoduosius miškus ir kitus sulaistytų biskvitų tortūs merginos dengiat ir kiek suprantu, aptepus sviestiniu kremu sėkmingai dzibuojat beze, tai koks tas sviestinis kremas, kaip gaminamas ir t.t.t.
4u.gif
Atsakyti
Mergaitės , žinote ką , aš jums pasversiu tik baltymus ir cukrų gramais ....nes jau ir aš ir jūs turbūt išeisime iš proto dėl tos beze tease.gif tease.gif tease.gif lotuliukas.gif .....rytoj duosiu svorius , nes turiu papuošti tortą .



Olesta , bet koks sviestinis kremas , jis nepraleidžia drėgmės , gali buti tik sviestas ir cukraus pudra , gali - pudra ir kondencuotas pienas ( NEGRO BUČINIO , MARKIZOS , NEVĖŽIO ) .
Atsakyti
Cipciuk dar klausimas, ar galima ant torto (meducio) virsaus uztepti grietinele ir ant rytojaus uzpilti sokoladine glazura? Ar geriau tiesiai ant sauso blyno pilti?
Atsakyti
Aš pilu ant sauso blyno , nuo karšto šokolado rietinėlė gali išsileisti , o jei šokoladas bus pravėses jis taip lygiai neužsipils smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 06 05, 15:25)
Vsio, Cipciuk, pasimečiau galutinai su tais kiaušų dydžiais wacko.gif kažkur anksčiau rašėt, kad bezui vidutinio dydžio kiaušus imt reik - tai visad darydavau su M dydžio ir puikiai gaunasi blink.gif na bezas lengvai tąsus išeina, o tai dabar ką su XL daryt  blink.gif bijau kažką keist  blink.gif bijau.gif Nu arba aš čia su tais kaiušų dydžiais nugrybavau doh.gif  blush2.gif


o va as su 3 M dyzio kaiusais 200 g cukraus imu, tada liuks beze gaunas, dabar specialiai tik tokius kiausinius teperku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 19:32)
Aš pilu ant sauso blyno , nuo karšto šokolado rietinėlė gali išsileisti , o jei šokoladas bus pravėses jis taip lygiai neužsipils  smile.gif .

Tai sokoladine glazura reik pilti karst, ne atvesusia? g.gif
Atsakyti
Cypciuk, ryt planuoju teveliui gaminti zeliuka smile.gif
Noreciau konsultacijos, kiek sauksteliu zelatinos reikia ant 0.5 l. jogurto ir ant 0.5 vysninio kompoto, kad sluoksnis sustingtu normaliai? Ar uztektu po koki 1 arb. sauksteli kiekvienam, ar reiktu daugiau? Bijau, kad nepadauginciau ir kad nesigautu sportbacio padas doh.gif
Atsakyti
Cipciu, gal zinote kaip pasigaminti griliazini torta?
Atsakyti