Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko ožiukai

Na dekui Dievui mes visos sutariam bent vienu klausimu, visoms mamoms reikia poilsio nuo vaiku ir cia nieko nepakeisi. Del sito man tikraai dziugu. O nuomones del dirzo nekeisiu.Na bent jau kol kas neradau del ko ja tureciau pakeisti.Tik galiu pasakyti kad po gavimo dirzu, kai manoji buvo pamelusi net nuo rekimo ir pradejo dusti ir tada gavo juo per uzpakaliuka, daugiau net panasiu isteriju neturejau. O jei jau prieinam prie tkios isterijos pradzios as jai primenu kad gaus dirziuku jei taip darys, nes yra negera ir neklauso mamytes ar tevelio, elgiasi negraziai.tai kazkaip dingsta jai noras oziuotis.matyt uzteko, nors gavo tikrai nestipriai.
Atsakyti
Sveikos, supermamytes,

as noriu visoms padekoti, kad apskritai diskutuojate sia tema. Man tai tikra atgaiva duselei smile.gif Is vienos puses paziuri, kad visi vaikiukai "rodo oziukus", kad visos mamos nerimauja, kad visos pavargusios daugiau ar maziau. Ir pagalvoji, kad nesi viena tokia, kartais sau panasejanti i ragana ar nervu kamuoli, bandanti nesprogti.
Visos sios diskusijos padejo man nurimti, savotiskai susitaikyti su tuo, kaip mano brangenybe reiskia emocijas kartais gana audringai (nors isterija to nepavadinciau), ir mes dabar laaaabai draugiskai sugyvenam biggrin.gif Aciu Jums visoms uz nuomone. Pripazinsiu, isradingumo bendraujant su mazyliu tikrai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juratelele: 19 gegužės 2009 - 12:46
pazistamas ir man tas reikalas su neklausimu.sunui 2m3men.na tokiu isteriju kaip cia pasiskaiciau laimei nera pas mus biggrin.gif bet ir maniskis bande pora kart ant zemes krist,labai gerai rykstele padejo thumbup.gif ,dingo noras kristi.seip daznai graziuoju susitariam,pvz parduotuvej uzsimano kokio zaislo,tai susitaariam kad pirksim kita karta,ir primenu kokiu graziu zaislu namie turium ir kaip zaisim gryze.padeda biggrin.gif .tikrai nemanau kad vaikas oziukus isauga,jei jie nevaromi ateiti bus dar baisesni.vaikas turi suprasti kad nera pasaulio bamba ir kad tevai neturi sokti pagal jo dudele,ir visai nesvarbu ar tam vaikui metai ar desimt
Atsakyti
Mamos,o kada darysit,kai jusu vaikas ateis is darzelio ir pasakys,kad buvo siandien negeras ir aukle dave jam per uzpakaliuka?
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2009 05 19, 13:41)
Mamos,o kada darysit,kai jusu vaikas ateis is darzelio ir pasakys,kad buvo siandien negeras ir aukle dave jam per uzpakaliuka?

eisiu tiesiai pas direktore blink.gif siaip istatymai draudzia musti vaikus, o tuo labiau ugdymo istaigoje blink.gif
Atsakyti
tai va. o koks istatymas motinai suteikia teise musti vaika? g.gif
Atsakyti
AS TAIP PAT UZ AISKINIMA BEI KALBEJIMASI:) visada reikia vaikui sakyti kokios bus pasekmes padarius ta ir ana.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 05 19, 14:02)
tai va. o koks istatymas motinai suteikia teise musti vaika?  g.gif

tai nieks ir nesako, kad leidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 05 18, 23:06)
O kodel jus visos taip nusiteikusios pries dirza?Mano vaikas toks,kad kitaip neklauso,tai gasdinu su dirzu ir daznai i uzpakali gauna,tada vaikas auskinis buna,nes nei riksmais,nei dar kitaip nieko negaliu pakeisti.

vaikas nera TOKS- jus ji auklejate ir formuojate iprocius ir buda,reik paciai keistis o ne must jei vaikas neklauso-jis turi savo nuomone-reik siek tiek atsizvelgt ir i ji ir bandyt deretis o ne rekt ir must 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2009 05 19, 14:41)

Pirmiausia įsitikinsim, ar vaikas nemeluoja, nes būna ir taip. O tada - eisim pas darželio direktorę ir kelsim skandalą. Reikalausim keisti auklėtoją, o jeigu nepavyks, galbūt netgi keisim darželį. Niekas neturi teisės mušti mano vaiko schmoll.gif

QUOTE(irmuzele @ 2009 05 19, 15:25)
vaikas nera TOKS- jus ji auklejate ir formuojate iprocius ir buda,reik paciai keistis o ne must jei vaikas neklauso-jis turi savo nuomone-reik siek tiek atsizvelgt ir i ji ir bandyt deretis o ne rekt ir must  4u.gif

drinks_cheers.gif Kiekvina mama turi tokį vaiką, kokio nusipelnė.
Atsakyti
Na matau kai kurios mamos nenori toleruoti kai kuriu kitu mamu auklejimo metodu.Na ir kas.Jus darot taip kaip jums gerai, o mes taip kaip mums gerai.Ir viskas. O be to tas lyginimas vaiku baudimo su tuo kaip vyras musa zmona ar pan tai man sukele juoka. Toks vaizdas kad pas mus vyrai taip pat masto kaip musu mazieji!!!!! lotuliukas.gif
Cia geras!!!! Jei mano vaikas butu toks pat samoningas kaip mano vyras, tai as jums galiu pasakyti isvis nezinociau ka reiskia nervuotis ir pyktis, ir klausciau pas jus situ zodziu reiksmes.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 05 19, 15:16)
Kiekvina mama turi tokį vaiką, kokio nusipelnė.

nu negi as tokia fajna lotuliukas.gif

QUOTE(zuga @ 2009 05 19, 15:33)
O be to tas lyginimas vaiku baudimo su tuo kaip vyras musa zmona ar pan tai man sukele juoka.

na man grauduli sukelia musancios savo vaikus mamos. tai kas. jus vit c gavot, o as neigiamu emociju pasikroviau. Tik supraskit, kad niekuo neatsiliekate nuo vyru, kurie musa savo zmonas, nes paprastai uz menkniekius ir nesamones jos gauna. mirksiukas.gif Jus smurtaujate, lygiai taip pat... 4u.gif
Atsakyti