QUOTE(ispanija650 @ 2009 05 19, 17:31)
noreciau kad pakomentuotum 
Papildyta:
as padarau isvadas bet kai esu tam pasiruosusi kol kas dar nematau nieko blogo ka as darau savo vaikui,jei jau buciau tokia bloga mama tai manau vyras man parodytu paciai is kur ragai dygsta.jus esate pries as uz per uzpakalio davima ir viskas kiekvienas turim savo nuomone ir ja cia isreiskiam...mes ne kokios asocialios seimos ar alkocholikes kad mums policija kviestu uz vaiko auklejima,auklejam taip kaip sugebam ir norim
cia gali buti duskusija be galo nes matau kad nuomones labai nesutampa

Papildyta:
as padarau isvadas bet kai esu tam pasiruosusi kol kas dar nematau nieko blogo ka as darau savo vaikui,jei jau buciau tokia bloga mama tai manau vyras man parodytu paciai is kur ragai dygsta.jus esate pries as uz per uzpakalio davima ir viskas kiekvienas turim savo nuomone ir ja cia isreiskiam...mes ne kokios asocialios seimos ar alkocholikes kad mums policija kviestu uz vaiko auklejima,auklejam taip kaip sugebam ir norim

Vakar, atrodė, normaliai pašnekėjom. Lyg ir pripažinote, kad pati turite problemų, lyg ir supratote mūsų patarimus. Bet šiandien jūs vėl grįžtate prie savo

Esate labai puiki visų mamų mušeikų iliustracija.
Beje, jeigu tėvai nėra asocialūs ar alkoholikai, tai automatiškai dar nereiškia, kad jie yra geri tėvai.
QUOTE(tiana @ 2009 05 19, 19:11)
keista, bet dabar mociute anukeliams ''dirziuko terapijos'' netaiko
, kad ir kaip is kantrybes isveda

Ir tai jums nieko nesako?
Mano mama irgi su savo anūkais elgiasi visiškai kitaip, nei augino mus. Kai buvau paauglė, kartais galvodavau, kad savo vaikų jai net nerodysiu - taip stipriai jos nekenčiau. Ir mano brolis jautėsi taip pat. O dabar be baimės paliekame savo vaikus jai, kai reikia. Nes matau, kad toks jos elgesio pokytis reiškia ne ką kita, kaip pasąmoninę kaltę, kurią dabar taip bando "išpirkti". Tad, matyt, ne toks jau geras buvo auklėjimo metodas diržu, jeigu pasidarė išvadas.