QUOTE(eda9 @ 2010 09 27, 14:58)
Va, sita mintis man jau seniai ramybes neduoda. Su kaimyne savo bendaamzes palyginam ir padiskutuojam. Pagal ja yra taip, kaip Jus paraset, visi uzaugom, lupt gavom, dabar geri zmones. O as su savo dukra snekuosi, simta kartu aiskinu, ant zemes nekrenta, oziu neturi, turi tik norus, poreikius, skundus ir pan. Pagal ja, tai as uzauginsiu ir nesusikalbesiu. Jei pasake mama, kad einam, vadinasi, sventa - einam

O as turiu paaiskinti, kad einam ir dar kartais prikalbinti
Pati nebezinau, gal pridarysiu tiek klaidu, kad uzaugus nesusikalbesiu su vaikais

Nors dabar tai puikiai sutariam ir oziai neaplanko musu
Papildyta:
Man jos postus paskaicius ir energijos daugiau atsiranda. Ir kantrybe is kazkur pasipildo, jei pradeda sekti
QUOTE(eda9 @ 2010 09 27, 14:58)
Va, sita mintis man jau seniai ramybes neduoda. Su kaimyne savo bendaamzes palyginam ir padiskutuojam. Pagal ja yra taip, kaip Jus paraset, visi uzaugom, lupt gavom, dabar geri zmones. O as su savo dukra snekuosi, simta kartu aiskinu, ant zemes nekrenta, oziu neturi, turi tik norus, poreikius, skundus ir pan. Pagal ja, tai as uzauginsiu ir nesusikalbesiu. Jei pasake mama, kad einam, vadinasi, sventa - einam

O as turiu paaiskinti, kad einam ir dar kartais prikalbinti
Pati nebezinau, gal pridarysiu tiek klaidu, kad uzaugus nesusikalbesiu su vaikais

Nors dabar tai puikiai sutariam ir oziai neaplanko musu
Papildyta:
Man jos postus paskaicius ir energijos daugiau atsiranda. Ir kantrybe is kazkur pasipildo, jei pradeda sekti
nezinau, as tai moteriske paprasta, bet jei paziuret is ezoterines puses, mano vyras cia labai domisi, tai dabar vaikai kitokie nei buvo pries 20-30 metu. gal girdejot tokia savoka - indigo vaikai. Todel jiems niekaip netinka auklejimo metodai kuriais mes buvom auklejami (nepasakyciau kad ir mums jie baisiai tiko...) mano vaikai pvz butinai turi zinoti kur einam, kodel einam, kas bus ten ir kodel jiems reiketu ten eiti ir pan. Ir aiskinu. Tu vadinamuju oziu buna, dazniausiai kai pervargsta, bet as kazkaip nesureiksminu to ir nevadinu oziais.
O del to ispelinimo ir nesusisnekejimo....nezinau...mano ant grindu nekrenta irgi o kaip bus matysim. Paauglystej manau vistiek nesusisnekesim daugiau ar maziau. As tikiu kad auklejant su meile, paauglyste bus lengvesne.