Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko ožiukai

[quote=laimucia,2010 09 21, 11:05]
Smerkti susirinkusios biggrin.gif o kas cia verkslena kad su vaikais nesusitvarko, klykia prekybos centre, krenta ant zemes, ar cia gerai?
Paglostot rankute ir "susitariat" kad daugiau taip nedarys?
[quote=laimucia,2010 09 21, 11:05]
Papildyta:
QUOTE(laimucia @ 2010 09 21, 11:05)
Smerkti susirinkusios  biggrin.gif  o kas cia verkslena kad su vaikais nesusitvarko, klykia prekybos centre, krenta ant zemes, ar cia gerai?

zinai kas keisciausia - mano vaikai taip nedaro. Nors jau senai man visi prognozuoja kaip kris parduotuvej ant zemes ir kaip as su jais nesusitvarkysiu, nes viska leidziu ir per daug kreipiu demesi i ju norus.
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2010 09 21, 11:15)
Liūdna skaityt, ir tiek.

o man tai dziugu skaityt kad vis daugiau atsiranda tevu norinciu savo vaikus aukleti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 21, 11:05)
NE SMURTU, o pliaukstelejimu per stora pampersa, ir dar storesnes kelnes  lotuliukas.gif

o kada tas pliaukštelėjimas taps smurtu?kai jau bus be pampo?vadinkit kaip norit bet jūs mušat savo vaiką ir tiek.galima susigalvoti daug žodžių,tokių kaip pliaukšteliu,kepšteliu ir tt bet esme tai viena-mušat.
QUOTE(Ūla @ 2010 09 21, 11:15)
Pradžiai galit susirast kad ir forumietės Ragnez postus.

pritariu,jos postus tikrai verta paskaityti
Atsakyti

kiek mamu tiek ir nuomoniu
Papildyta:
Ziurekit kaip paciom ir jusu vaikui geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimucia: 21 rugsėjo 2010 - 11:40
Pasakysiu kaip yra pas mus rolleyes.gif
pvz parduotuvėje mes esam susitarę, kad perkam vaikui vieną daiktą ir jis jau tą žino, turi iš visos parduotuvės išsirinkti vieną daiktą, o nes noriu ir to ir ano mirksiukas.gif
jei vaikui paduota valgyti, o jis nepavalgo ar įsidirbinėja, tą dieną iš vis nieko negauna ax.gif
aišku būna visokių ožių, bet tai labai priklauso nuo aplinkos, ar vaikas pamiegojęs, ar nejaučia konkurencijos ir pan. rolleyes.gif ir šiaip manau kad tik mes mamytės pažįstame savo vaikus geriausiai, čia galime tik pasidalinti savo patirtimi, o jau smerkti viena kitos tikrai neverta, nes kiekviena žino kas jos vaikui geriausiai ax.gif
Sėkmės auklėjant savo padaužiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2010 09 21, 09:06)
o ko cia nesuprast? Juk vaikui parodai jo vieta - nusodini, pasijauti visagalis. Ko nepasidziaugt? JUk mus tevai lygiai taip pat auklejo ir paziurekit kokie geri zmones uzaugom, nei geriam nei valkataujam. Ir svarbiausia - zinom savo vieta gyvenime.

Va, sita mintis man jau seniai ramybes neduoda. Su kaimyne savo bendaamzes palyginam ir padiskutuojam. Pagal ja yra taip, kaip Jus paraset, visi uzaugom, lupt gavom, dabar geri zmones. O as su savo dukra snekuosi, simta kartu aiskinu, ant zemes nekrenta, oziu neturi, turi tik norus, poreikius, skundus ir pan. Pagal ja, tai as uzauginsiu ir nesusikalbesiu. Jei pasake mama, kad einam, vadinasi, sventa - einam smile.gif O as turiu paaiskinti, kad einam ir dar kartais prikalbinti smile.gif
Pati nebezinau, gal pridarysiu tiek klaidu, kad uzaugus nesusikalbesiu su vaikais smile.gif Nors dabar tai puikiai sutariam ir oziai neaplanko musu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2010 09 21, 10:15)
Pradžiai galit susirast kad ir forumietės Ragnez postus.

Man jos postus paskaicius ir energijos daugiau atsiranda. Ir kantrybe is kazkur pasipildo, jei pradeda sekti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 09 27, 14:58)
Va, sita mintis man jau seniai ramybes neduoda. Su kaimyne savo bendaamzes palyginam ir padiskutuojam. Pagal ja yra taip, kaip Jus paraset, visi uzaugom, lupt gavom, dabar geri zmones. O as su savo dukra snekuosi, simta kartu aiskinu, ant zemes nekrenta, oziu neturi, turi tik norus, poreikius, skundus ir pan. Pagal ja, tai as uzauginsiu ir nesusikalbesiu. Jei pasake mama, kad einam, vadinasi, sventa - einam smile.gif O as turiu paaiskinti, kad einam ir dar kartais prikalbinti smile.gif
Pati nebezinau, gal pridarysiu tiek klaidu, kad uzaugus nesusikalbesiu su vaikais  smile.gif Nors dabar tai puikiai sutariam ir oziai neaplanko musu  4u.gif

Papildyta:
Man jos postus paskaicius ir energijos daugiau atsiranda. Ir kantrybe is kazkur pasipildo, jei pradeda sekti tongue.gif

QUOTE(eda9 @ 2010 09 27, 14:58)
Pati nebezinau, gal pridarysiu tiek klaidu, kad uzaugus nesusikalbesiu su vaikais  smile.gif Nors dabar tai puikiai sutariam ir oziai neaplanko musu  4u.gif

Papildyta:

nezinau, as tai moteriske paprasta, bet jei paziuret is ezoterines puses, mano vyras cia labai domisi, tai dabar vaikai kitokie nei buvo pries 20-30 metu. gal girdejot tokia savoka - indigo vaikai. Todel jiems niekaip netinka auklejimo metodai kuriais mes buvom auklejami (nepasakyciau kad ir mums jie baisiai tiko...) mano vaikai pvz butinai turi zinoti kur einam, kodel einam, kas bus ten ir kodel jiems reiketu ten eiti ir pan. Ir aiskinu. Tu vadinamuju oziu buna, dazniausiai kai pervargsta, bet as kazkaip nesureiksminu to ir nevadinu oziais.
O del to ispelinimo ir nesusisnekejimo....nezinau...mano ant grindu nekrenta irgi o kaip bus matysim. Paauglystej manau vistiek nesusisnekesim daugiau ar maziau. As tikiu kad auklejant su meile, paauglyste bus lengvesne.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2010 09 27, 15:11)
nezinau, as tai moteriske paprasta, bet jei paziuret is ezoterines puses, mano vyras cia labai domisi, tai dabar vaikai kitokie nei buvo pries 20-30 metu. gal girdejot tokia savoka - indigo vaikai. Todel jiems niekaip netinka auklejimo metodai kuriais mes buvom auklejami (nepasakyciau kad ir mums jie baisiai tiko...) mano vaikai pvz butinai turi zinoti kur einam, kodel einam, kas bus ten ir kodel jiems reiketu ten eiti ir pan. Ir aiskinu. Tu vadinamuju oziu buna, dazniausiai kai pervargsta, bet as kazkaip nesureiksminu to ir nevadinu oziais.
O del to ispelinimo ir nesusisnekejimo....nezinau...mano ant grindu nekrenta irgi o kaip bus matysim. Paauglystej manau vistiek nesusisnekesim daugiau ar maziau. As tikiu kad auklejant su meile, paauglyste bus lengvesne.

Ten dar ne moteriske, tik vos daugiau 20 perkopusi mama smile.gif
Taip, girdejau indigo, bet tik girdejau ax.gif

Tie auklejimo metodai. Nu nezinau net. Pvz. jos mergaite nenori kazko daryti, mama graziai pasako, nu buk gera dukryte, ziurek, kad nereiktu pyktis, busi negera, tai... nu ir t.t.
As niekada nesakau, kad vaikas negeras, tik negerai elgiasi.
Isvada, jos mergaite negera, bet nori buti gera ir elgiasi gerai, mano ir taip gera, tai elgiasi kaip nori biggrin.gif Tai kazin, kaip cia man bus toliau g.gif

Pervargimu ir kitu nesusikalbejimu, ar mamos nuotaiku, ar dar ko oziais as nevadinu. Man isvis tas zodis schmoll.gif

Sunkus tas darbas auginimas, bet laaaabai idomus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 09 27, 16:21)

Pervargimu ir kitu nesusikalbejimu, ar mamos nuotaiku, ar dar ko oziais as nevadinu. Man isvis tas zodis  schmoll.gif

Sunkus tas darbas auginimas, bet laaaabai idomus 4u.gif

oi tikrai sunkus....bet nepaprastai idomus ir kuo daugiau vaiku tuo idomiau smile.gif
o su tom mamos nuotaikom....buna ir man uzplaukia, ypac dabar kai laukiuosi, emocijos nestabilios blush2.gif pries pora dienu vienas vaikis niekaip nenorejo miegot pietu, as jau ten luzineju visa, o jis zyzia, nenori ir tt. Tai emiau ir aprekiau. Jis pradejo verkti, tiesia rankeles ir sako - mama, nepyk (2 m 4 men)
Nu taip susigraudinau....tai kur ja ten pyksi ant tokio....
va tokie va tie musu vaikai....
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 19, 19:24)
Mano Oziui 1,9 men. Ignoruoti jo oziuku neiseina dar ir todel, kad bartis reikia del stovejimo per arti prie televizoriaus, dujines ar skalbimo masinos, kai ji veikia ir nori isjungti. Todel tenka ir per uzpakaliuka pliaukstelt, o ir per rankas duodu. Ir tai buna ne reti atvejai, o daznai, kad parodyti jo vieta  thumbup.gif
Ir dar mes turim kamputi, kur einam pastoveti kai yra ypac negeras. Sakydama MES, turiu galvoji ji viena  lotuliukas.gif  Paskui buna silkinis, apsikabina, pabuciuoja ir nueina savais keliais kai leidimas duotas  lotuliukas.gif  Tik va prekybos centre kampucio nebijo, kai gasdinu...kita karta bandysiu nuvesti kur toli i kampa, kur maziau zmoniu vaiksto ir pastatyti trumpam, gal ateityje ir issigas  thumbup.gif

mane tevai statydavo i kampa,stovedavau saziningai.Na o maniskes nepastatyciau,pabegtu toj pat biggrin.gif .Na bet jai jau 4 metai,praejo tie cypavimai,einasi gerai susitarti.Diskutuojam daug abidvi,kol isaiskinu kodel to ar ano negalima,supranta ji viska.Tik va pliaukstelti nesinori.Mano drauge taip aukleja tai jos vaikai visai laukiniai pasidare,musasi,duoda atgal.Manau tai nera gera iseitis
Atsakyti
manoji irgi viska ima kai einam i parduotuves doh.gif ir neina susitart,jai 2.2metuku,neidomu visai ka as jai aiskinu doh.gif ima viska doh.gif
Atsakyti
mano pupsikas irgi nesiskiria is kitu vaiku,buna visokiu dienu. parduotuveje tik viena karta iskele scena,nenorejo i vezimuka sestis,tai pastovejau salia,paziurejau ir pats pasimetes atsistojo ir geranoriskai leidosi pasodinamas. tik va namuose visus labai megsta sokdinti. sako noriu kaku,tevas pasoka nuvesti i tualeta,tai jis rekia mama nuves, nori gerti tai irgi tik mama turi paduoti,zodziu viska daro tik su manim.karta isbandziau nesureaguoti,paverke,pamirso del ko verke ir nuejo su teciu thumbup.gif
Atsakyti
Parduotuvese bedu dar nera, nes paprastai vezimute sedi, sveciuose, viesose vietose kolkas elgiasi visai neblogai, bet namuose neina susikalbet... doh.gif
Jei tik neduodi to ko nori, nesupranti ko reikia vaikui, prasideda isterijos: rekimas, daiktu trankymas, griuvinejimas, musimasis ir pan.... Kazko labai piktas vaikas pastaruoju metu.
Atsakyti