Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietija. Pramogos vaikams.

QUOTE(westa @ 2006 07 21, 11:58)
Planuojame kelionę iš Lt į Heide parką Vokietijoje.. Planuojame išvykti iš Klaipėdos, permiegot Druskininkuose ir toliau per Lenkiją link Vokietijos .Apsistot planuojam http://www.holidaycamp.de/. Pora naktų praleisim ten, tada ieškosim pigesnės nakvynės ir planuojam apvažinėt aplinkinius Vokietijso miestus.. Kitas variantas - keltis keltu į Kylį ir tada nuo jo iki parko tik 170 km... Kaip tik vyksta akcija keltuose mašina kelia už 210 lt.. Paskaičiavus 2 planuojamas nakvynes, kurą, panašiai gaunasi ...  g.gif

Gal kas važiavot į panašią kelionę? Gal kas galit ką patart? Dėkoju už bet kokią informaciją  thumbup.gif

O kodel pasirinkot Heide? Yra daug fainesniu parku. Jei jau taip pasirinkot, siulau dar paaukot dienele ir nulekt iki legolendo. Beje, kiek vaikiukui metuku?
Atsakyti
Nu man Legolendas tikrai ne įdomesnis už Heide g.gif .. Ir mano 7 metų dukrai kaži ar bus įdomu g.gif . Man Heide pasirodė labai net patrauklus ir pakankamai didelis, kad ten atrakcijų rastų įvairaus amžiaus žmonės.. Ir ne tik vaikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 07 22, 11:12)
Nu man Legolendas tikrai ne įdomesnis už Heide  g.gif .. Ir mano 7 metų dukrai kaži ar bus įdomu  g.gif . Man Heide pasirodė labai net patrauklus ir pakankamai didelis, kad ten atrakcijų rastų įvairaus amžiaus žmonės.. Ir ne tik vaikai  smile.gif

Bet europos arba holuvudo parkai verti daugiau demesio. Kol vaikai buvo mazi, mums Heide buvo thumbup.gif , bet kai paaugo, mes ji aplekiame per pora val. O legolenda (danijos, ne vokietijos) pasiuliau tik todel, kad jis netoli.
Bet jei vis tik vaziuojat i ta puse, tada galit nulekt iki liubeko, kur kasmet vyksta smelio skulpturu parkas. Irgi gan ispudinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 07 22, 12:21)
Bet europos arba holuvudo parkai verti daugiau demesio. Kol vaikai buvo mazi, mums Heide buvo thumbup.gif , bet kai paaugo, mes ji aplekiame per pora val. O legolenda (danijos, ne vokietijos) pasiuliau tik todel, kad jis netoli.
Bet jei vis tik vaziuojat i ta puse, tada galit nulekt iki liubeko, kur kasmet vyksta smelio skulpturu parkas. Irgi gan ispudinga smile.gif

nu va kad antrajam tk 2 metai smile.gif .. Pirmai pradžiai turėtų būt neblogai... O dlė Liubeko ačiū , o kaip ten jas rast. Čia kažkur mieste pačiam jos būna?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 07 22, 11:25)
nu va kad antrajam tk 2 metai  smile.gif .. Pirmai pradžiai turėtų būt neblogai... O dlė Liubeko ačiū , o kaip ten jas rast. Čia kažkur mieste pačiam jos būna?

Ju psl. www.sandworld.de, ten manau ir zemelapius, kaip nuvykti rasi. Ten ne pats liubekas, bet travemunde, ant baltijos juros kranto. Ir vaikams padaryta vieta , kur kapstytis, ir pagal tas metodikas, statyti smelio skulpturas.
Atsakyti
Laaabai fainas Phantasialand parkas netoli Kiolno.
Iejimas suaugusiam 28 EUR,o vaikams 24,50 EUR

Bent jau man jis vienas is graziausiu Vokietijos parku.Paskui idesiu nuotraukeliu,jei dar rasiu
Papildyta:
radau gera linka apie Phantasialand parka
http://www.stadtpano...ntasialand.html
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 07 21, 11:58)
Planuojame kelionę iš Lt į Heide parką Vokietijoje.. Planuojame išvykti iš Klaipėdos, permiegot Druskininkuose ir toliau per Lenkiją link Vokietijos .Apsistot planuojam http://www.holidaycamp.de/. Pora naktų praleisim ten, tada ieškosim pigesnės nakvynės ir planuojam apvažinėt aplinkinius Vokietijso miestus.. Kitas variantas - keltis keltu į Kylį ir tada nuo jo iki parko tik 170 km... Kaip tik vyksta akcija keltuose mašina kelia už 210 lt.. Paskaičiavus 2 planuojamas nakvynes, kurą, panašiai gaunasi ...  g.gif

Gal kas važiavot į panašią kelionę? Gal kas galit ką patart? Dėkoju už bet kokią informaciją  thumbup.gif

Jeigu vaziuojate i Heide park siulau aplankyti Hannover zooMy Webpage.Vakar patys ten buvom ,tikrai verta nuvaziuoti thumbup.gif .Mergaitei tai tikrai patiks biggrin.gif .Ir sutaupyti galima nes vyksta akcija Heide parkas ir Zoo kainuoja suaug. 35 eu ,vaikui nuo 3(ar 4 metu gaila neprisimenu )30 eu .Tenai yra gyvunai is viso pasaulio suskirstyti atskiromis temomis :naminiai gyv.,safari ,juros ,dziungliu ir .....Vaikams yra didziule aikstele pazaisti .Maista ir gerimus siulyciau pasiimti savo .
Geros keliones 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mari45 @ 2006 06 05, 13:44)
Labai laukciau atsiliepimu apie si safari Vokietijoje?Is viso, ka dar galima su vaiku nerealiai mėgstančiu gyvūnus aplankyti Vokietijoje? blink.gif

Kadangi gyvename netoli tai esame kelis kartus buvo ax.gif ,bet buvome Hannover zoo tai su Serengeti park nera ka ir lyginti .Hannover laikomas antras is geriausiu zoo Vokietijoje.Geriausias yra Brelyne thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bremen: 31 liepos 2006 - 18:45
Vasario menesi skrendu su vaikais i Hamburga,prasau jusu patarymo kas verta aplankyti ir ar dirbs ziema koks zooparkas?Ar toli nuo Hamburgo Fantazialand?
Paskaiciau komentarus ir butent kur su vaikais aplankyti nieko neradau,tik pasivaiksciojimas po miesta.Prasau jusu patarymo!!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2006 12 04, 20:49)
Vasario menesi skrendu su vaikais i Hamburga,prasau jusu patarymo kas verta aplankyti ir ar dirbs ziema koks zooparkas?Ar toli nuo Hamburgo Fantazialand?
Paskaiciau komentarus ir butent kur su vaikais aplankyti nieko neradau,tik pasivaiksciojimas po miesta.Prasau jusu patarymo!!! mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Hamburgas nuo Phantasialand labai toli.Deja Hamburge nesu buvusi
Atsakyti
labai thumbup.gif zoo sodas HamburgeHagenbeck ir dar vienas visai netoli Hamburgo Wild-park Geros keliones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2006 12 10, 00:38)
O kur dar as galiu nuvesti vaikus kad jie liktu patenkyti ir didelius  ispudzius parveztu namo ax.gif

jeigu paciame Hamburge,tai labai idomu butu ir vaikams ir suaugusiems miniatur-wunderland mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 29, 17:12)
Laaabai fainas Phantasialand parkas netoli Kiolno.
Iejimas suaugusiam 28 EUR,o vaikams 24,50 EUR

Bent jau man jis vienas is graziausiu Vokietijos parku.Paskui idesiu nuotraukeliu,jei dar rasiu
Papildyta:
radau gera linka apie Phantasialand parka
http://www.stadtpano...ntasialand.html

Oi, kaip sudomino sis parkas, o dar ir salimais musu keliones marsruto beesas....
Kiek mazdaug laiko reikia ji apeiti? Man pasirode, kad viso pamayti neimanoma per diena, tai gal galima isskiri ka svarbiausio? Ziuriu, ten visokiu plaukiojimu dirbtine upe yra ir siaip traukinuku ir pan.
Kas dar tokio butinai pamatytino?
Atsakyti