Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 03, 18:50)
o Tu dukrą turi?  g.gif

Ne, aš pati dukra biggrin.gif .
Atsakyti
Oi kaip sudomino ši knyga.. Įdomu, o mamos skaitė ją? Kokie atsiliepimai? Kažin - dvylikametė gal dar būtų per jaunai tokiai knygai..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2010 01 03, 18:48)
Ne, aš pati dukra  biggrin.gif .

nu tai kiek Tau metų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 03, 20:03)
nu tai kiek Tau metų?  biggrin.gif

11 blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luzmirella: 03 sausio 2010 - 19:54
QUOTE(Luzmirella @ 2010 01 03, 19:53)

nu ir kaip tau knyga ar kaip tik ar per daug ar per mažai? g.gif
Atsakyti
Ko? Informacijos? biggrin.gif . Normaliai.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi.Su dukra jau seniai pasikalbam (jai siuo metu 10,5m) aisku jos supratimo lygyje smile.gif Nuo 9m pradejo skaudeti krutine ir padidejo tik viena,truputeli issigandom,kreipemes pas seimos gydytoja,musu super gera gydytoja ir dukra jos visai nebijo,pati pasisake kas jai negerai. israse siuntima i klinikas pas vaiku ginekologa.Buvom nueje,faina gydytoja thumbup.gif isgyre kad grazi mergaite biggrin.gif kad sportuoja biggrin.gif,paaiskino kad krutys gali augti skirtingai bet veliau susilygina, paskui nusivede i ekoskopija,sake kad apie 11 sulauksim menesiniu....
Matau kad viskas pagel plana,jau kuris laikas paskauda pilvo apacia kad net susiraito vaikas doh.gif gaila mergaites, issirasiau vaistu nuo spazmu,kita kart turesim.Taip ir gyvenam laukimu,bet jis ramus,nes viskas aisku ir suprantama. Toms kurios nerimauja patariu pasitarti su vaiku gydytoja,galima ir be dukros uzeiti smile.gif laikykites visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 01 03, 19:51)
Oi kaip sudomino ši knyga.. Įdomu, o mamos skaitė ją? Kokie atsiliepimai? Kažin - dvylikametė gal dar būtų per jaunai tokiai knygai..?  g.gif

As Kaledom padovanojau ja savo desimtmetei g.gif Gal is tikruju per anksti
Atsakyti
Varčiau ir aš tą knygą knygyne.. Na nežinau, man atrodo kad čia jau penkiolikmetėm, vyresnėm, nes rašo apie santykius ir t.t. O jei norit dukrom knygos apie moteriškus reikalus, tai labiau verta "Mergaitės knygą" pirkti. Man ji daug ką paaiškino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvynė_:) @ 2010 01 19, 18:02)
Varčiau ir aš tą knygą knygyne.. Na nežinau, man atrodo kad čia jau penkiolikmetėm, vyresnėm, nes rašo apie santykius ir t.t. O jei norit dukrom knygos apie moteriškus reikalus, tai labiau verta "Mergaitės knygą" pirkti. Man ji daug ką paaiškino thumbup.gif

o kiek tau metų? g.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu aš šią knygą, ir tikrai galėtų skaityti nuo 11 metų. Ten labai daug aprašoma apie nuotaikas, dėl ko pykstamės su tėvais, yra ir skyrius apie madą, mados istoriją, vienas skyrius Vaivos- ginekologės ir dar vienas kaip tvarkyti pinigėlius. Na jaunesnėm užtektų ir Vaivos skyrelį paskaityt, o kai paaugs tai ir apie madą, pinigus, psichologiją. 4u.gif
Atsakyti
Visai nesenai pradėjau sirgti, be jokių skausmų, net nejutau. smile.gif Įėjau į tualetą, ir pamačiau, kad tualetinis popierius kruvinas. Iš dalies, džiaugiuosi, mama sakė, jog jai buvo žiaurūs skausmai, man ne. 4u.gif Na, šiandien atrasis kartas, tai nežinau, krutinę skauda, pilvo apačią šiek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hrista*: 27 sausio 2010 - 20:01