Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

gab.,Labas 4u.gif o del ko tu nori nueiti pas ginekologa?ar tiesiog pasikonsultotis?ar tau ka skauda?
o su mama pradek pokalbi su gudrumu,pasakyk kad idomu kodel menesines ne reguliarios ax.gif nu ka nors gudraus sugalvok,bet ne prigasdink mamytes,mama pasakys gal reiketu pas ginekologa konsultacijos ax.gif o tu taip taip mama uzrasyk bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 25 kovo 2010 - 21:46
QUOTE(gab.* @ 2010 03 25, 13:59)
Sveikutės. 4u.gif man 11 m. jau antrą kartą sergu mm  4u.gif  per "tas" dienas gėdijuoi eiti į mokyklą. Bijau keistis paketus, bijau kad pratekės, bijau kad klasiokai sužinos.  schmoll.gif Kaip man atsikratyti to "pasišlykštėjimo", aš suprantu, kad tai natūralus dalykas, bet man vi vien baisu.

beje gal žinot kaip sumažint mm skausmus be vaistų ?

labai ačiū  wub.gif

Zinai as buvau uz tave vyresne,kai susirgau mm,bet irgi gedindavausi eiti i mokykla ax.gif .Nebijok,su laiku tikrai apsiprasi 4u.gif Siais laikais paketai tikrai kokybiski,kad neatsitiktu "avarija" juk galima per pertrauka tualete pasitikrinti ar dar ne laikas keisti.Klasiokai manau,tikrai nepastebes mirksiukas.gif .Per kelis kartus tikrai apsiprasi,o ir kitoms mergaitems ne uz kalnu tokie "dziaugsmai" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 26 kovo 2010 - 08:42
na per mm būna žiaurūs skausmai, o išgėrus vaistų dar baisiau būna.
Na šiaip noriu pasikonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(gab.* @ 2010 03 26, 10:30)
na per mm būna žiaurūs skausmai, o išgėrus vaistų dar baisiau būna.
Na šiaip noriu pasikonsultuoti.

O Tau mama duoda vaistus ar pati pasiemi?Nes nuo vaistu turi praeiti skausmas..ne staiga bet po kokiu 20 min.tikrai..Gal ne tus geri? g.gif
Atsakyti
na mama tiesiog prieš išvažiuodama į darbą pasako kokius išgert jeigu bus bloga unsure.gif
Aš išgeriu bet man bloga pasidaro. ;(
Atsakyti
QUOTE(gab.* @ 2010 03 26, 12:36)
na mama tiesiog prieš išvažiuodama į darbą pasako kokius išgert jeigu bus bloga unsure.gif
Aš išgeriu bet man bloga pasidaro. ;(

Skausmas nepraeina ar pykina?Gal negerk at tuscio skrandzio? g.gif
Atsakyti
visada pavalgius geriu.
o man tiesiog dar didesnis skausmas būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(gab.* @ 2010 03 26, 11:43)
visada pavalgius geriu.
o man tiesiog dar didesnis skausmas būna  g.gif
Zinai ne juokauk su ugnimi,reiketu pakalbeti su mamyte ji turi zinoti kas tau darosi mirksiukas.gif mama tavo visa tai praejo pati,ir tikrai zinos kaip tau padeti,ir pokalbiu metu uzsimink mamytei kad uzrasytu pas vaiku ginekologa Ok 4u.gif
Atsakyti
Ką tik paprašiau, tai vos nemiriau iš gėdos lotuliukas.gif 4u.gif
Bet tai mama sakė, kad ryt pasišnekėsim blush2.gif
Aišku ji pasakys kad man nereik.
tokia jau ta mama.
Atsakyti
QUOTE(gab.* @ 2010 03 26, 22:04)
Ką tik paprašiau, tai vos nemiriau iš gėdos  lotuliukas.gif  4u.gif
Bet tai mama sakė, kad ryt pasišnekėsim  blush2.gif
Aišku ji pasakys kad man nereik.
tokia jau ta mama.
Tu jai pasakyk kad skaitei zurnale jog yra toks dalykas kaip echoskopija,ir ginekologe matys visus pasikeitimus vidaus organu,ta prasme tavo gimda,ir t.t
ir tau butu idomu kokie pas tave pasikeitimai yra bigsmile.gif
pasiskaityk cia mirksiukas.gif
http://www.sveikamot...i...5&Itemid=17
http://www.supermama...?...3093&st=132

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 26 kovo 2010 - 22:25
šiandien kai grįš iš darbo liepsiu jai mane užregistruot biggrin.gif bet tai pas mus poliklinikoj nekokios daktarės biggrin.gif
vakar pas akių gydytoja tai ta sako : sėsk, mažute, aš tuoj tik tavo kortelę pasižiūrėsiu.
žiūriu ji nueina pr kompo ir įeina į one.lt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai tikiuosi kad su ginekologe taip nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gab.* @ 2010 03 27, 10:22)
šiandien kai grįš iš darbo liepsiu jai mane užregistruot biggrin.gif bet tai pas mus poliklinikoj nekokios daktarės biggrin.gif
vakar pas akių gydytoja tai ta sako : sėsk, mažute, aš tuoj tik tavo kortelę pasižiūrėsiu.
žiūriu ji nueina pr kompo ir įeina į one.lt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai tikiuosi kad su ginekologe taip nebus biggrin.gif

Geriau eik i pas vaiku gink.Jos buna labai malonios,padrasina,kad nebijotum ir pns..O poliklinikuose,tai ziuri kaip greiciau prasiskukti ax.gif O is kokio Tu miesto? 4u.gif
Atsakyti