Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

O as kai susirgau tai mama vos ne visoms savo draugems pranese doh.gif
Del to ir nemegstu jai visu savo paslapciu sakyti blush2.gif

Cia gal truputi ne i tema,bet.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peace? @ 2010 04 11, 13:12)
būtent tą aš ir padariau.buvo nedrąsu mamai pasakyti kad sergu,todėl parašiau. ax.gif
be to..gal ji nori pasikalbėti su mama,o ne sužinoti viską iš interneto.ir šiaip,mamos nereikėtų taip bijoti.gal tokie pokalbiai iš pradžių atrodo ir nemalonūs,bet tai tik tvirtina mamos ir dukros santykius  4u.gif

A, jei tai patarimas iš patirties, tada atsiimu savo žodžius. Nes čia dažnokai matau, kaip moterys ar mergaitės prašo patarimo, o vietoj atsakymų pasipila kamantinėjimai ir smalsavimai "tai tu pasakok daugiau kaip ten kas", nors plėstis ten jau nėra ko, arba patarinėja "nuo lemputės", tai pagalvojau, kad ir jūsų patarimas iš tos serijos...
Vis dėlto, jei mergaitė nedrįsta kalbinti mamos, tai gal ne dėl to, kad nedrąsu, o dėl to, kad gerai žino mamos reakciją (pasišaipys, nuvarys šalin su 'savo problemom' ir t.t.), tai ir suabejojau, ar laiškeliai padės ir ar mama mėgsta daug rašyti...
Atsakyti
Jeigu jau rodosi išskyros, greitu laiku turėtum susirgti. O mamos bijoti nereikėtų. smile.gif Man pačiai 12, susirgau šiais metais. mirksiukas.gif Mamos draugės dukrai suėjo bene 15 ar 16 metų kai sulaukė vadinamosios "dovanėlės", tad nepergyvenk. 4u.gif O ir krūtinė nemaža, kaip pas dvylikametę, tad baigiu kompleksą įsivaryti. blush2.gif blush2.gif Viskas gerai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man pačiai 12. biggrin.gif 4u.gif
Krūtinė nedidelė, bet nemaža! smile.gif ax.gif
lotuliukas.gif doh.gif
Ir nesergu tongue.gif Nors jau daugiau 1m ir koki 7mėn. ar daugiau biggrin.gif Išskyros bėga.
Ir ką? biggrin.gif Nelaukiu biggrin.gif biggrin.gif Noriu dar su lėlėm pažaist geriau doh.gif unsure.gif
wub.gif wub.gif Sėkmės panelės.!
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2010 04 17, 21:20)
Jeigu jau rodosi išskyros, greitu laiku turėtum susirgti.

žinokit nevisai taip... visiems skirtingai. pati išskyras apturėjau beveik tris metus bigsmile.gif
mėnėsinės tikrai atsiras... bet pati labai kompleksavau dėl mėnesinių, nes man iš draugių vėliausiai prasidėjo... ir dėl krūtinės kompleksavau, nu žodžiu turėjau ko prisigalvoti blush2.gif
bet svarbiausia kad visom prasideda, anksčiau ar vėliau, ot galėjo man ir vėliau prasidėt doh.gif aišku, kai norėjau mėnesinių, tai buvo nesvarbu tie vargai, bet jau atsiimu savo mintis lotuliukas.gif
tik, jei jau 17 ir neprasidėjo, reiktų sunerimti. o tau dar daug laiko. smile.gif
Atsakyti
Turėtų, bet nesakau, jog ims ir susirgs. 4u.gif Kiekvienai vis kitaip. smile.gif Man kai pasirodė išskyros, maždaug po metų ar pusę prasidėjo mėnesinės.
Atsakyti
mano mergaitei tik 8m.ir tik ka atejus sako "mama man kelnaitese raudona" doh.gif as net pasimeciau-cia puoliau,kaip suprantu dabar daug mergaiciu tokio amziaus pradeda sirgti?net nezinau nuo ko pradeti jai aiskinti blink.gif
Atsakyti
Taigi. Prisimenu, kai aš jų net nelaukiau. Kaip tik galvojau "nenoriu aš jų, vargas koks". Ir ką? Vos ne tą pačią dieną kai pagalvojau, jos atsirado. Net apsiverkiau, nes labai jų nenorėjau, dar ir dabar kartais pagalvoju, kad norėčiau sugrįžt į ankstesnius laikus, kai man nebuvo tos vadinamos ''dovanėlės''. Mamai du mėnesius nesakiau, bet vėliau pastebėjo, koks jai džiaugsmas buvo blink.gif visą savaitę laiminga buvo, ir dar išbarė, kad nieko jai nesakiau doh.gif gėda buvo ir sakyt. O susirgau tai aš 11metų ir 3mėnesių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lynn @ 2010 04 09, 18:25)
Na tau dar tikrai viskas priesakyje!

Ir krutine uzaugs, ir plaukeliai, ir "dovanele" savo gausi. Tikrai nera ko nervuotis. Baltos isskyros reiskia, kad tampi vaisinga, taigi nera ko panikuoti. Kaip tik dziaukis, kad neturi "moterisku vargu", nes kai prasides svajosi apie tuos laikus, kai ju dar nebuvo (kol priprasi)  4u.gif

Internetas neatstos nuosirdziu santykiu tarp dukros ir mamos.
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 04 19, 20:05)
mano mergaitei tik 8m.ir tik ka atejus sako "mama man kelnaitese raudona" doh.gif as net pasimeciau-cia puoliau,kaip suprantu dabar daug mergaiciu tokio amziaus pradeda sirgti?net nezinau nuo ko pradeti jai aiskinti blink.gif

O ar buvo nors kokie brendimo pozymiai?Pabrinkusi krutine,plaukuotumas?Jei siaip is niekur,tai gal uzsigavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 04 19, 21:05)

Tu matai kaip buna. g.gif Jeigu neuzsigavo ir tikrai susirgo. Tai sakykite jog ji galbut jau tampa panele bigsmile.gif Galbut nupirkite kokia lengvesnio budo knygele apie brendima. blush2.gif wub.gif Sekmes jums. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 04 19, 23:42)
Tu matai kaip buna. g.gif  Jeigu neuzsigavo ir tikrai susirgo. Tai sakykite jog ji galbut jau tampa panele  bigsmile.gif Galbut nupirkite kokia lengvesnio budo knygele apie brendima.  blush2.gif  wub.gif  Sekmes jums.  drinks_cheers.gif

aciu 4u.gif bandziau jai vakar jai suprantamais zodziiais paaiskinti kad niek cia baisaus,kad visos mes sergam karta per menesi,niek neaiskinau apie kiausides ir pan. biggrin.gif ziurejau knyguciu,bet kad ir daug paveiksliuku bet per daug dar tokio amziaus info kurios visiskai nesupranta.na del uzsigavimo sake niekur niekas nieko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(d-oncek @ 2010 04 19, 23:00)
O ar buvo nors kokie brendimo pozymiai?Pabrinkusi krutine,plaukuotumas?Jei siaip is niekur,tai gal uzsigavo? g.gif

siiap jau visi metai kaip ji pradejo labai prakaituoti,turi specifini kvapa,anksciau gyditoja sake kad tai pradzia brendimo.na as ir anksciau itariau kad ji jau nebe toks vvaikas,bet vis vijau minti sonan-vis nenoras paleist is vaikystes smile.gif
Atsakyti