Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

Viskas bus gerai, susitvarkysi!
Tik geriau "tom dienom" maukis tamsias kelnes, kad netycia ivykus "avarijai" to tiesiog nesimatytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynn: 02 balandžio 2010 - 11:17
Iskilo ir man klausimelis..
O kai buna ''tos dienos'' patogu su trumpuciu sijoneliu ar nelabai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 03, 17:07)
O kai buna ''tos dienos'' patogu su trumpuciu sijoneliu ar nelabai? g.gif  4u.gif

šiaip dėl trumpučio sijono tai nežinau,bet man su biški ilgesniu sijonu ir pėdkelnėm tai patogiausia būdavo..kol pripratau : D
Atsakyti
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 03, 16:07)
O kai buna ''tos dienos'' patogu su trumpuciu sijoneliu ar nelabai? g.gif  4u.gif

Nelabai...
Atsakyti
Man 13 metų... (suėjo Gruodį)... Dauguma mano klasiokių jau turi šią dovanėlę ir aš labai dėl jos kompleksuoju, nes tokios dar negavau... Intymioje vietoje plauku nėra per daugiausia o ilgis apie 2 centimetrus. Krūtinė jau yra bet ne MILŽINIŠKA. Aš labai dėl to pergyvenu. Yra nemažai baltų išskyrų kurios mane nervina, o mama apie tai net nesiruošia šnekėti. Aš labai bijau, kad man jos neatsiras. Su mama labai bijau šnekėtis. cry.gif ploja.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grozeee: 07 balandžio 2010 - 14:56
Nepanikuok 4u.gif Greit sulauksi ir tu savosios dovanėlės. O su mama nebijok pasikalbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Grozeee, 4u.gif Greit ir tu sulauksi mirksiukas.gif O su mama reiketu pasisneketi, arba paprasyk kad nusipirktu tau knyga „Nuo ančiuko iki gulbės“ puiki knyga mergaitems 4u.gif
http://www.patogupir...n=9789986167013
Viskas bus gerai,viskas savo laiku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 07 balandžio 2010 - 15:35
QUOTE(Grozeee @ 2010 04 07, 12:59)
Man 13 metų... (suėjo Gruodį)... Dauguma mano klasiokių jau turi šią dovanėlę ir aš labai dėl jos kompleksuoju, nes tokios dar negavau... Intymioje vietoje plauku nėra per daugiausia o ilgis apie 2 centimetrus. Krūtinė jau yra bet ne MILŽINIŠKA. Aš labai dėl to pergyvenu. Yra nemažai baltų išskyrų kurios mane nervina, o mama apie tai net nesiruošia šnekėti. Aš labai bijau, kad man jos neatsiras. Su mama labai bijau šnekėtis.      bijau.gif  verysad.gif  cry.gif

Jaunoms bręstančioms mergaitėms išskyros reiškia, kad pusės metų bėgyje sulauksi pirmųjų tikrų "savo dienų" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grozeee @ 2010 04 07, 15:59)
Man 13 metų... (suėjo Gruodį)... Dauguma mano klasiokių jau turi šią dovanėlę ir aš labai dėl jos kompleksuoju, nes tokios dar negavau... Intymioje vietoje plauku nėra per daugiausia o ilgis apie 2 centimetrus. Krūtinė jau yra bet ne MILŽINIŠKA. Aš labai dėl to pergyvenu. Yra nemažai baltų išskyrų kurios mane nervina, o mama apie tai net nesiruošia šnekėti. Aš labai bijau, kad man jos neatsiras. Su mama labai bijau šnekėtis.      bijau.gif  verysad.gif  cry.gif

pati visko sulaukiau vėliau nei draugės... ir labai pergyvenau... bet ką, nieko nepakeisi, kaip bus taip, teko susitaikyti, bet rankų nenuleidau ir ėmiausi uoliai valgyti (esu labai plona).. biggrin.gif ir ką jūs, padėjo biggrin.gif

QUOTE(Makarska @ 2010 04 08, 09:24)
Jaunoms bręstančioms mergaitėms išskyros reiškia, kad pusės metų bėgyje sulauksi pirmųjų tikrų "savo dienų"  smile.gif

tikrai ne. man pačiai truko ilgiau negu du metus. normalios išskyros buvo nuo vienuolikos ,iki tol kol mėnėsinės prasidėjo... kurios prasidėjo beveik keturiolikos metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grozeee @ 2010 04 07, 16:50)
Man 13 metų... (suėjo Gruodį)... Dauguma mano klasiokių jau turi šią dovanėlę ir aš labai dėl jos kompleksuoju, nes tokios dar negavau... Intymioje vietoje plauku nėra per daugiausia o ilgis apie 2 centimetrus. Krūtinė jau yra bet ne MILŽINIŠKA. Aš labai dėl to pergyvenu. Yra nemažai baltų išskyrų kurios mane nervina, o mama apie tai net nesiruošia šnekėti. Aš labai bijau, kad man jos neatsiras. Su mama labai bijau šnekėtis. cry.gif  ploja.gif  help.gif

Na tau dar tikrai viskas priesakyje!

Ir krutine uzaugs, ir plaukeliai, ir "dovanele" savo gausi. Tikrai nera ko nervuotis. Baltos isskyros reiskia, kad tampi vaisinga, taigi nera ko panikuoti. Kaip tik dziaukis, kad neturi "moterisku vargu", nes kai prasides svajosi apie tuos laikus, kai ju dar nebuvo (kol priprasi) 4u.gif
Atsakyti
Argi tai problema interneto amžiuje? Pilna informacijos, ką daryti, kaip elgtis, reikia tik pasigooglinti. Praeis šiek tiek laiko, kol susiformuos tam tikri įpročiai tomis dienomis ir viskas. Ir baikit, moterys, patarinėti bėgti pas mamytę ar parašyti jai laiškelį, neerzinkit vaiko, - jei jau mergaitė kreipiasi į svetimus, reiškia nėra taip jau paprasta namie. Prisiminkit save. Anksčiau viską rasdavom knygose, šiais laikais viskas internete.
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 04 10, 18:41)
Prisiminkit save.

būtent tą aš ir padariau.buvo nedrąsu mamai pasakyti kad sergu,todėl parašiau. ax.gif
be to..gal ji nori pasikalbėti su mama,o ne sužinoti viską iš interneto.ir šiaip,mamos nereikėtų taip bijoti.gal tokie pokalbiai iš pradžių atrodo ir nemalonūs,bet tai tik tvirtina mamos ir dukros santykius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peace?: 11 balandžio 2010 - 11:14