Viskas bus gerai, susitvarkysi!
Tik geriau "tom dienom" maukis tamsias kelnes, kad netycia ivykus "avarijai" to tiesiog nesimatytu.
Iskilo ir man klausimelis..
O kai buna ''tos dienos'' patogu su trumpuciu sijoneliu ar nelabai?

QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 03, 17:07)

šiaip dėl trumpučio sijono tai nežinau,bet man su biški ilgesniu sijonu ir pėdkelnėm tai patogiausia būdavo..kol pripratau : D
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 04 03, 16:07)

Nelabai...
Man 13 metų... (suėjo Gruodį)... Dauguma mano klasiokių jau turi šią dovanėlę ir aš labai dėl jos kompleksuoju, nes tokios dar negavau... Intymioje vietoje plauku nėra per daugiausia o ilgis apie 2 centimetrus. Krūtinė jau yra bet ne MILŽINIŠKA. Aš labai dėl to pergyvenu. Yra nemažai baltų išskyrų kurios mane nervina, o mama apie tai net nesiruošia šnekėti. Aš labai bijau, kad man jos neatsiras. Su mama labai bijau šnekėtis.

Grozeee,
Greit ir tu sulauksi
O su mama reiketu pasisneketi, arba paprasyk kad nusipirktu tau knyga Nuo ančiuko iki gulbės puiki knyga mergaitems
http://www.patogupir...n=9789986167013
Viskas bus gerai,viskas savo laiku

http://www.patogupir...n=9789986167013
Viskas bus gerai,viskas savo laiku

QUOTE(Grozeee @ 2010 04 07, 12:59)
Man 13 metų... (suėjo Gruodį)... Dauguma mano klasiokių jau turi šią dovanėlę ir aš labai dėl jos kompleksuoju, nes tokios dar negavau... Intymioje vietoje plauku nėra per daugiausia o ilgis apie 2 centimetrus. Krūtinė jau yra bet ne MILŽINIŠKA. Aš labai dėl to pergyvenu. Yra nemažai baltų išskyrų kurios mane nervina, o mama apie tai net nesiruošia šnekėti. Aš labai bijau, kad man jos neatsiras. Su mama labai bijau šnekėtis.

Jaunoms bręstančioms mergaitėms išskyros reiškia, kad pusės metų bėgyje sulauksi pirmųjų tikrų "savo dienų"

QUOTE(Grozeee @ 2010 04 07, 15:59)

pati visko sulaukiau vėliau nei draugės... ir labai pergyvenau... bet ką, nieko nepakeisi, kaip bus taip, teko susitaikyti, bet rankų nenuleidau ir ėmiausi uoliai valgyti (esu labai plona)..

QUOTE(Makarska @ 2010 04 08, 09:24)
Jaunoms bręstančioms mergaitėms išskyros reiškia, kad pusės metų bėgyje sulauksi pirmųjų tikrų "savo dienų" 

tikrai ne. man pačiai truko ilgiau negu du metus. normalios išskyros buvo nuo vienuolikos ,iki tol kol mėnėsinės prasidėjo... kurios prasidėjo beveik keturiolikos metų

QUOTE(Grozeee @ 2010 04 07, 16:50)

Na tau dar tikrai viskas priesakyje!
Ir krutine uzaugs, ir plaukeliai, ir "dovanele" savo gausi. Tikrai nera ko nervuotis. Baltos isskyros reiskia, kad tampi vaisinga, taigi nera ko panikuoti. Kaip tik dziaukis, kad neturi "moterisku vargu", nes kai prasides svajosi apie tuos laikus, kai ju dar nebuvo (kol priprasi)

Argi tai problema interneto amžiuje? Pilna informacijos, ką daryti, kaip elgtis, reikia tik pasigooglinti. Praeis šiek tiek laiko, kol susiformuos tam tikri įpročiai tomis dienomis ir viskas. Ir baikit, moterys, patarinėti bėgti pas mamytę ar parašyti jai laiškelį, neerzinkit vaiko, - jei jau mergaitė kreipiasi į svetimus, reiškia nėra taip jau paprasta namie. Prisiminkit save. Anksčiau viską rasdavom knygose, šiais laikais viskas internete.
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 04 10, 18:41)
Prisiminkit save.
būtent tą aš ir padariau.buvo nedrąsu mamai pasakyti kad sergu,todėl parašiau.

be to..gal ji nori pasikalbėti su mama,o ne sužinoti viską iš interneto.ir šiaip,mamos nereikėtų taip bijoti.gal tokie pokalbiai iš pradžių atrodo ir nemalonūs,bet tai tik tvirtina mamos ir dukros santykius