Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

Iki 21 d. tikrai apmažės 4u.gif O maudytis tavęs juk niekas negali, neturi teisės priversti... Ar ten kokia ypatinga stovykla? g.gif
Atsakyti
Kiek kovą truko mėnesinės? Mano nuomone, turėtų pasibaigti iki 21 d. smile.gif

Sėkmės Balsiuose! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora4ever @ 2010 06 19, 18:22)
Iki 21 d. tikrai apmažės  4u.gif  O maudytis tavęs juk niekas negali, neturi teisės priversti... Ar ten kokia ypatinga stovykla?  g.gif

Na, man ir mama taip sako, bet kad dar normaliai pilasi, o ir niekaip nemažėja. Tik kad va pasiekimas- jau naktį nebevarva biggrin.gif 4u.gif

Na, o važiuoju į Merkurijų, ir tarp kitko pirmą kartą į stovyklą, taip kad nežinau kaip ten bus... blink.gif
Atsakyti
Man 13 metu dar nera menesiniu ,bet bega kazkoks lipnus baltas skystis.nesmirda....kartais labai gausiai bega.Mamai buvau uzsiminus bet zinoma svelniau nes bijojau o ko nezinau.
Mama pasake kad reikia labai priziure ta vieta,praustis ir panasiai grettai turetu prasideti.
Plaukai pradejo dazniau riebaluotis,isdygo keli spuogai.(ne nuo nesiprasimo idiena du kartus einu po dusu ir prausiuos)
Bet gal jau daugiau nei puse metu o tu menesiniu nera ir nera.
O isskyros yra.. blush2.gif
Atsakyti
menesines prasideda po dvieju metu nuo isskyru pradzios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai? biggrin.gif
Na tuomet aciu,palengvejo truputi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2010 06 22, 16:11)
menesines prasideda po dvieju metu nuo isskyru pradzios 4u.gif  4u.gif

Nebutinai. schmoll.gif schmoll.gif Kiekviena juk skirtinga.
Atsakyti
Dažniausiai po dviejų metų nuo išskyrų pradžios... Bet šeip pagal organizmą, hormonus priklauso. smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Man dabar yra 13 metu.prisimenu kaskada kai dar buvo 12 reklamavo kaskokius vaistus sako kad numalsina galvos nugaros menesiniu skausmus.Kai isgirdau menesiniu saku Brrrr menesines lotuliukas.gif (tada ju labai bijojau) Mama sako gi cia nieko blogo nera bet jeigu kas man sakyk wink.gif Tai kai jos man atsiras be baimes pasakysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babubla: 04 liepos 2010 - 14:54
sveikos, labai noreciau jusu patarimo nes negaliu nurimti ir asaru kiek islieta per sia situacija, taigi man yra 17 metu susirgau menesinemis gal 16 pradzioje viskas buvo gerai, kiek veliau pradejau sirgti kas menesi, kartais kas du, o dabar nebesergu jau ketvirtas menuo, bet baisiausia akd labai eme slinkti plaukai, o pas mane ju ir taip nera labai gausu, silpni, visada tokie buvo, o dabar nebetenku ir paskutiniu, gal zinot ar tai gali buti kaip nors susije kad plaukai slenka del to akd nebesergu? cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteea @ 2010 07 07, 12:57)
sveikos, labai noreciau jusu patarimo nes negaliu nurimti ir asaru kiek islieta per sia situacija, taigi man yra 17 metu susirgau menesinemis gal 16 pradzioje viskas buvo gerai, kiek veliau pradejau sirgti kas menesi, kartais kas du, o dabar nebesergu jau ketvirtas menuo, bet baisiausia akd labai eme slinkti plaukai, o pas mane ju ir taip nera labai gausu, silpni, visada tokie buvo, o dabar nebetenku ir paskutiniu, gal zinot ar tai gali buti kaip nors susije kad plaukai slenka del to akd nebesergu? cry.gif  cry.gif

man atrodo kad susiję.
gal nevalgai?gal vitaminų trūksta?gal labai daug streso?
nueik pas daktarę 4u.gif
Atsakyti
man irgi atrodo kad : vitaminu truksta,nevalgai, arba daug stresuoji? g.gif g.gif
Atsakyti