Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

Siandien nuejau i tuoleta ir pastebejau tamsiai rudas iskiras.Ar tai jau menesines? bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi taip buvo, no nevalgimo. Kaip tu valgai, ar nesilaikai dietų? Nes man taip buvo, kai susirgau anareksija.
Atsakyti
na specialiai as dietu tikrai nesilaikau, bet niekad labai daug nevalgydavau, o daabr dar pradejau biski dienomis vazineti i darba tai is ryto patingi pavalgyt, per pietus irgi nevalgius, vakare tai kaip kada, galbut cia nuo to, nes tai trunka gal apie menesi, gal maziau biski. o kaip galima butu atstatyti ta organizmo pusiausvyra? ar dabar jau reikia daug valgyti ir gerti vien tik vandeni?
Atsakyti
Dar mėnesinės nuo streso gali dingti. Man asmeniškai padeda bičių žiedadulkės ar duonelė, pirkau bitininkystės vaistinėje ar pas bitininkus. Tada plaukai būna viešlūs ir nagai gerai auga. Ir šiaip imunitetą stipriną. Jose ir vitamino E daug, manau hormonų pusiasvyrą atstatytų ir mėnesinės atsirastų.
Ir būtinai pasitikrink. Nueik pas ginekologę, ji nusius pas endokrinologę, gausi siuntimą išsitirti dėl hormonų. Būna, kad kokio hormono trūksta, pageri ir viskas normalizuojasi. Čia tam atvėjui, jei tokie dalykai kartuosis.

P.S. Karolyteea teisingai suprato, aš atsakiau jai. Čia dėl mėnesinių dingimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliak: 08 liepos 2010 - 09:31
QUOTE(Kissa* @ 2010 06 19, 18:16)
Sveikos  biggrin.gif

Man 11, aš neseniai susirgau M. Bet man pirmos buvo Kovo 9, o dabar tik šią savaitę 06.14 antrosios prasidėjo. Ir labai gausiai naktimis net prateka visad. O man pirmadienį (06.21) į stovyklą, kur maudytis reik ir pnš. Bet man nepraeina!!
Geriu vitaminą C, kaip mama sakė, turėtų praeiti, biškį mažiau teplioja, bet aš labai jaudinuosi  verysad.gif  unsure.gif ...

Gal galit bent jau paguost ir kad nejauščiau nerimo, jog gali nepraeiti? mega_shok.gif
Kissa* (Kamilė)

Kamile,man irgi 11 prasidėjo(dabar 12),man tik vienas kartas tebuvo kai naktį tekėjo,tai net patalai ištitepliojo,surunguliavau ir įdėjau į skalbimo mašiną,tai mama nepastebėjo.Man su ekskursija irgi panašiai buvo-ji turėjo būti 06.17 , tačiau mūsų auklėtoja kvailoka,tai mudviem su stel lade nepranešė,kad ekskursijos nebus (turėjom važiuoti į baseiną).Mūsų miestelyje pardavėjos irgi nekokios,apkalbinėtų,tad su drauge(stel lade)važiaom su autobusu į šalia esantį miestą,tai nusipirkom tamponų,nuėjau į kažkokį tualetą ir įsidėjau(o tuo metu man vėlavo turėjo prasidėti 06.06 o prasidėjo 06.12 , tai 6 dienom vėlavo,todėlk labai jau gausiai buvo).Pirma labai norėjau,kad prasidėtų,o dabar,nė kiek neįdomu,sėdžiu prie kompiuterio(šiuo metu yra),nes jei stovėčiau,tai išvis žiauru būtų-tekėtų ir jausčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Babubla @ 2010 07 08, 11:52)
Gal kas atsakysit? 4u.gif

Ne,tai ne menesines.Buna tokios isskiros pries menesines..Tai gali sulaukti greitu metu ''dovaneles" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriele97: 08 liepos 2010 - 12:32
sveikos visos. pastaruoju metu kai einu i toleta ( slapintis) man skauda pilvo apacioje. kas tai galetu buti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laimusyte @ 2010 07 08, 16:39)
sveikos visos. pastaruoju metu kai einu i toleta ( slapintis) man skauda pilvo apacioje. kas tai galetu buti? blink.gif

Šlapimo pūslės uždegimas,galbūt perpūtė ,galbūt mėnesinės artėja,gali būti daug kas,tiksliausia pasakytų gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DorotejaT @ 2010 07 08, 18:21)
tai aisku,kad ne apie tave o apie audrone,kuri turi seses danguole ir milda,ir broli vida.

Na nemanau, kad visiem cia susirinkusiems kalbeti apie menesines ir ju problemas idomu klausytu kiek sesiu ir broliu turi Audrone. ax.gif Tam skirta A.z
Atsakyti
QUOTE(Kliak @ 2010 07 08, 10:24)
Dar mėnesinės nuo streso gali dingti. Man asmeniškai padeda bičių žiedadulkės ar duonelė, pirkau bitininkystės vaistinėje ar pas bitininkus. Tada plaukai būna viešlūs ir nagai gerai auga. Ir šiaip imunitetą stipriną. Jose ir vitamino E daug, manau hormonų pusiasvyrą atstatytų ir mėnesinės atsirastų.
Ir būtinai pasitikrink. Nueik pas ginekologę, ji nusius pas endokrinologę, gausi siuntimą išsitirti dėl hormonų. Būna, kad kokio hormono trūksta, pageri ir viskas normalizuojasi. Čia tam atvėjui, jei tokie dalykai kartuosis.

P.S. Karolyteea teisingai suprato, aš atsakiau jai. Čia dėl mėnesinių dingimo.

labai labai tau aciu, kaip tik apziurejau kad turiu ziedadulkiu tai pradesiu jas naudoti o ir pas gydytoja uzsiraiau, dabar galvoju kad jau seniai reikejo taip padaryti smile.gif na bet jau vienu zingsneliu pasistumejau jusu deka, aciu 4u.gif
Atsakyti
Karolyteea, tikrai viskas bus gerai. Čia ne tas atvėjis, kad ašaras lieti. Džiaugiuosi, jei tau nors kažkiek padėjau. Sekmės tau ir sveikatos.
Atsakyti
O ar įmanoma sumažinti pilvo skausmus? Nes taip žiauriai skauda visą dieną ir vaistai numalšina tik porai h ir tai ne visada. Ir kai pradeda skaudėt, tai raitausi vos ne ant žemės. blush2.gif
Atsakyti