Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(kramtoškė @ 2010 11 26, 18:56)
Supranti, jau pusė metų sergu ir visą laiką, vienodai būdavo, o dabar labai daug dienų dar turėjo būti... g.gif

na kaip sakiau esu ne eksperte:D
Atsakyti
QUOTE(kramtoškė @ 2010 11 26, 19:33)
Mamytės, nemamytės, norėjau paklausti: mėnesinėm sergu nuo liepos mėnesio, paskutinį kartą man jos prasidėjo lapkričio 2, baigėsi lapkričio 7, o dabar kai praėjo 24 dienos (nuo praėjusių mėnesinių pradžios) vėl susirgau...Ar 24 dienos yra normalu? 4u.gif  Dėkui iš anksto... smile.gif

Iki 18 metų susinormalizuos, o iki to gali ir pavėluoti, ir anksčiau ateiti mėnesinės.. 4u.gif
Atsakyti
Man prasidėjo berods 12 mmetų biggrin.gif O sesei apie 11 buvo. Šiaip mergaitės bręsta anksčiau už berniukus, mėnesinių sulaukia 11-15 metų smile.gif
Atsakyti
Mieloji Kramtoškė, aš pati esu turbūt tavo beveik - bendraamžė biggrin.gif Galiu pasakyti, kad maždaug du - tris metus (priklauso nuo organizmo) mėn. tikrai bus nelabai reguliarios. Aš pati prisimenu kad turėjau patirties kai mėn. prasidėjo kaip ir laiku, bet buvo labai negausios ir truko gal apie 2 - 3 dienas, po savaitės ir vėl viskas iš naujo biggrin.gif tik dabar viskas jau lyg ir normaliai, bet truko beveik dvi savaites... doh.gif Bent jau iki 16, tokių kuriozų bus ne vienas ir ne du.. smile.gif Ot paguodžiau 4u.gif
Papildyta:
Man prasidėjo berods 13, o mamai su sese 12. Bet galiu pasakyti, kad mokykloje išklausius 1000 ir 1 paskaitą apie mėn., man nebuvo baisu. Tiesiog pasakiau sau - ankščiau ar vėliau, vistiek bus. Ir viskas :}
Atsakyti
Sveikos mielos mamytės thumbup.gif ,
Man 12 metų.Lyg ir nuo tokio amžiaus tos menėsinės prasideda?Mano mamai tai prasidėjo 14 metų.aš labai laukiu pirmųjų mėnesinių,tad smalsu,ar jos prasideda tokio amžiaus kaip ir mamai?O šiaip,tai jau kokius 2 metus teplios išskyros yra,želia plaukai,bei didėja po truputį krutinė.Su mama apie tai normaliai kalbamės. tongue.gif Bet ar man jos kartais nevėjuoja????Ir vieną kartą buvo kažkokios žalsvos išskyros,ką tai reiškia???? doh.gif
Ir dar.Mano ūgis 1.49,o aš sveriu 43 kg!!! cry.gif
Gal patartumėt kaip suliesėti,nekenkiant organizmui????Aš kažkokia apvali pasidariau.galvoju...gal iš viso kokią savaitę nevalgyt????tik kaip daryti,kad mama nepastebėtų..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milfy @ 2010 12 08, 14:00)
Sveikos mielos mamytės thumbup.gif ,
Man 12 metų.Lyg ir nuo tokio amžiaus tos menėsinės prasideda?Mano mamai tai prasidėjo 14 metų.aš labai laukiu pirmųjų mėnesinių,tad smalsu,ar jos prasideda tokio amžiaus kaip ir mamai?O šiaip,tai jau kokius 2 metus teplios išskyros yra,želia plaukai,bei didėja po truputį krutinė.Su mama apie tai normaliai kalbamės. tongue.gif Bet ar man jos kartais nevėjuoja????Ir vieną kartą buvo kažkokios žalsvos išskyros,ką tai reiškia???? doh.gif
Gal patartumėt kaip suliesėti,nekenkiant organizmui????Aš kažkokia apvali pasidariau.galvoju...gal iš viso kokią savaitę nevalgyt????tik kaip daryti,kad mama nepastebėtų..... verysad.gif

Visų pirma nieks tau čia nevėluoja, juk kiekvienai skirtingai tongue.gif
O dėl suliesėjimo tai nereikia tau nieko daryt, tu esi vaikas, o vaikam dietos, badavimai laaabai kenkia.
Atsakyti
na,dėl vėlavimo,tai sutinku,perdėjau kiek.Bet dėl svorio tai....nežinau.Juk kažką daryti reikia.kas svarbiausia,nekenčiu,kad atsigimiau į tėtį.jis apkūnus,o mama,kol manęs nepagimdė,buvo plona ,kaip nendrė,nors kaip pati sako valgė kaip arklys.Aš ankščiau irgi tiek vallgydavau,tačiau nebuvau plona kaip nendrelė ir dabar nesu.Dabar pradėjau retai valgyti.Pusryčių atsisakiau,pietūs normaliai,o vakarienė tai tik šiek tiek pavalgau.Tačiau tapau irzli,be užkandžių.Kažkokia nelaiminga.Ar tai reiškia,kad ankščiau valgydavau per daug? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milfy @ 2010 12 08, 14:38)
na,dėl vėlavimo,tai sutinku,perdėjau kiek.Bet dėl svorio tai....nežinau.Juk kažką daryti reikia.kas svarbiausia,nekenčiu,kad atsigimiau į tėtį.jis apkūnus,o mama,kol manęs nepagimdė,buvo plona ,kaip nendrė,nors kaip pati sako valgė kaip arklys.Aš ankščiau irgi tiek vallgydavau,tačiau nebuvau plona kaip nendrelė ir dabar nesu.Dabar pradėjau retai valgyti.Pusryčių atsisakiau,pietūs normaliai,o vakarienė tai tik šiek tiek pavalgau.Tačiau tapau irzli,be užkandžių.Kažkokia nelaiminga.Ar tai reiškia,kad ankščiau valgydavau per daug? doh.gif

Sveika,
Nestresuok, viskas su Tavim gerai 4u.gif

Del liekenjimo, pabandyk daugiau judeti, mazaiau saldumynu valgyt, atsilenkimai, pritupimai.Jei darysi reguleriai, o ne taip, kad 1 diena darai, o kita jau ne.Pamatysi ir svoris nukris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milfy @ 2010 12 08, 13:00)

Ar zinojai, kad nuo badavimo menesines dingsta toms, kurios turi jas reguliarias? Nekvailiok, mergaite, geriau atsisakyk bulkuciu is sokoladuku ir pamatysi kaip pora kilogramu nukris savaime. Kitas dalykas - auganciam organizmui mesti svorio nepatartina, nes tada gali atsirasti kitos problemos, daug didesnes nei antsvoris.
Atsakyti
Norėčiau paklausti. Man per menesines žiauriai skauda apačią pilvo. Man nepadeda tie šilti kompresai, nei lengvi pasimankštinimai, nei šilta vonia, o tik tabletė. Štai klausimas. Kaip man numalšinti skausmą be tablečių. Ačiū už atsakymus. smile.gif
Atsakyti
Man jos prasidėjo kokių 12-13 metų, bet iki dabar nėra visiškai susireguliavusios, nors dabar jau geriau...
Kaip ir Comfanta kenčiu begalinius skausmus, kartais atrodo paimsi ir nežinia ką padarysi, kad neskaudėtų ir taip visada... Ryju tabletes APAP po kokias 2-3 per dieną... Žinau negerai, bet kitaip negaliu, jau dabar ir į mokyklą tenka nešioti...
Mane irgi domintų klausimas kaip tuos skausmus sumažinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2010 12 30, 20:54)
Man jos prasidėjo kokių 12-13 metų, bet iki dabar nėra visiškai susireguliavusios, nors dabar jau geriau...
Kaip ir Comfanta kenčiu begalinius skausmus, kartais atrodo paimsi ir nežinia ką padarysi, kad neskaudėtų ir taip visada... Ryju tabletes APAP po kokias 2-3 per dieną... Žinau negerai, bet kitaip negaliu, jau dabar ir į mokyklą tenka nešioti...
Mane irgi domintų klausimas kaip tuos skausmus sumažinti... ax.gif

Bodyflex pratimai 4u.gif arba joga, kitos kvepavimo technikos... susireguliuoja ciklas, menesines buna ne tokios skausmingos, kai kuriom net visiskai neskausmingos.
Homeopatija 4u.gif

Atsakyti