Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(Nica* @ 2011 01 07, 19:03)
Sveikos mamos ir ne mamos. biggrin.gif
Tai va. Susikūriaus avom anketą. (prieš tai buvau Ritule15). Ten man sukūrus pusesrė buvo.
Tai va, dėl tų mėnesinių. Kaip aš šiandoen apsidžiaugiau! Pagaliau, šiandien nuėjus į tualetą išgaravo mano nerimas ir blogos mintys. Prasidėjo mėnesinės, tai va, nieko blogo nebuvo vadinasi, tiesiog vėlavo. smile.gif

Visko būna. Gerai, kad atsirado. Kartais organizmas mus stebina. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartelį. 4u.gif
Norėjau paklausti dėl kraujavimo. Aš per mėnesines gana gausiai kraujuoju. Dažniausiai pirmos trys denos būna itin gausios. Bet man labai nemalonu per jas. Tarkim einu kažkur ir jaučiu kaip tas kraujas bėga... Tai gal galima kaip nors kraujavimą sumažint?
Atsakyti
Nuo citrinos, man rods, jos pasidaro ne tokios gausios.
Gali naudot tamponus, tada nejausi kaip bėga.
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 01 08, 20:24)
Nuo citrinos, man rods, jos pasidaro ne tokios gausios.
Gali naudot tamponus, tada nejausi kaip bėga.

Aš girdėjau, kad citrina jas atitolina. Na, bet reiks pabandyt galbūt.
O dėl tamponų. Aš nekalta, tai manau, kad nelabai gerai jie. Jei tie mini, tai reikės juos labai dažnai keisti.
Atsakyti
QUOTE(Nica* @ 2011 01 08, 23:24)
Aš girdėjau, kad citrina jas atitolina. Na, bet reiks pabandyt galbūt.
O dėl tamponų. Aš nekalta, tai manau, kad nelabai gerai jie. Jei tie mini, tai reikės juos labai dažnai keisti.

Man pačiai mėnesinės buvo labai gausios kol nepradėjau naudoti tamponų. Jie netik patogūs, bet ir kraujavimą sumažina.
Atsakyti
Man tai labai nemalonu, kai tas kraujas taip gausiai teka. Bet sakau, nemanau, kad gerai naudoti tamponus man, kai aš dar jauna labai. Dar ir mama nelabai leidžia.
O kiek tau metų?
Atsakyti
Šiaip aš jų kiekvieną mėnesinių dieną nenaudoju. Naudoju dažnaiusiai vasarą ir kaip išeinu kur nors į miestą ir t. t., bet ne namie, nes žinau, kad jie blogai na tiesa sakant nežinau ar jie jau taip blogai, nes kai buvau pas ginekologę tai sakė, kad nėra jau taip jie blogi kaip visi sako (gal nevisi, bet dauguma) šiaip aš paketų nepernešu, nes vos nenuovisų paketų mane išbėre tai poreikis tamponus naudoti yra. Šiaip nemėgstu rašyti viešuose formuose savo amžiaus. Ar labai jau reikia?
Atsakyti
Na, jei nenori rašyti amžiaus, tai gali į až parašyti. smile.gif Na, o jei visai nenori, tai nesvarbu man. smile.gif Aš tik norėjau sužinoti tavo amžių ar tu ta prasme vaikas, ar moteris suaugusi. smile.gif
Man tai nepatinka paketai dėl to, kad visada jaučiasi drėgmės jausmas, o kai atsisėdi, tai irgi nemalonu...
Dar norėjau paklausti vieno klausimo: man mėnesinės prasidėjo 7d, buvo normalios, 8 ir 9 d gausios, 10, 11 ir dabar 12 d jos ne tokios gausios, bet vistiek. Kodėl jos tokios ilgos?
Atsakyti
Aš nekalta ir naudoju tamponus ir viskas ok biggrin.gif
7-12 mėnesinės visai normalu. 5 dienos nėr ilgai.
Atsakyti
Aš vis dar nerimauju. Jau šiandien (sausio 13) lygtais nebekraujavau, tik patepliojo, bet labai nežymiai. Įsidėjau įklotą ir ruošiausi eit į miestą, bet kai nuėjau į tuoletą vėl pasirodė kraujo. Labai sunerimau. Kada gi jos baigsis???
Atsakyti
Jei teisingai pamenu tai tos dienos man prasidejo 12 metu,ziema,per atostogas biggrin.gif
Apie tai suzinojau is tetos (ta prasme kad moterims taip buna) reagavau nepamenu kaip,bet buvo baisiai nepatogu ir nelabai ka supratau (buvau gal 9 m)
O su savo dukra jeigu teks kalbetis,tai nezinau kaip biggrin.gif tikriausiai kokiu 10ties metu reikes pradeti pasakoti,anksciau tikrai neverta,juk supratimo jokio apie tai nera smile.gif
O geriausia pradeti pasakot tada,kai jau matot,kad pas mergaite krutine augti pradeda.... thumbup.gif
Atsakyti
Na, man pačiai mėnesinės prasidėjo 11 metų. Iš pradžių labai jų nenorėjau, o dabar jau susitaikiau su tuo. O iš mamos nelabai daug ką sužinojau, nes ir taip anksčiau tą patį žinojau.
Labai daug padėjo knygos visokios ir pnš. Be to, dabar, šiais laikais, manau, kiekviena mergaitė (10-13 m.) žino bent kažkiek apie mėnesines. smile.gif
Atsakyti