Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

Savo dukroms perku ir pati naudoju Anijon paketus (nuo kitu ir man nevisai gerai kartais budavo, oda jautri pas mane, na o dukroms kitu net ir bandyt nebedaviau). Sitie patiko, nes tikrai idealiai sugeria tiek krauja, tiek kvapus (pamenu kaip nescia budama autobuse galedavau uzuosti kiekviena moteri, kuriai tuo metu menesines, iki tol net neisivaizdavau jog taip imanoma biggrin.gif ). Va tik jie brangus, nors kita vertus tikrai ekonomiski.. Beje i juos pasiulyciau atkreipti demesi toms, pas kurias ypac gausios menesines, nes man sitos bedos kiti paketai neisspresdavo, vistiek neisvengdavau "avariju".. doh.gif

Echh, pakalbejau kaip kokia ju agente lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje tamponus nors ir leidziama naudoti nekaltoms mergaitems, bet perspejama, kad jie gali pazeisti mergystes pleve, tada jau pirmajam savo vaikinui bus sunku irodyti, kad iki jo lytiniu santykiu neturejot, o tik tamponus naudojot...
Atsakyti
Merginos turiu problemą, gal nelabai savo, bet norisi padėt mergaitei ax.gif
Tai va turiu puseserę 14,5 metų kuri labai nesutaria su tėvais, na didelės problemos pas ją šeimoj. Neturi su kuo pasišnekėti. Prasitarė, kad dar neserga menesinėmis ir dėl to labai pergyvena g.gif na ji tikrai nėra smulkutė ugis 160 svoris 58~ tiksliai neklausiau blush2.gif krutinė maža. Bet moteriškos kūno linijos labai išsiryškinusios, sakyčiau net labiau nei pas mane 23 metų bobą biggrin.gif plaukučiai jau sakė auga, ir visur kur tik gali, sakė ant spenelių labai stipriai g.gif galvoju gal čia koks hormonų sutrikimas... patarkit ką sakyt mergaitei, pergyvena, o aš irgi neturiu paguodos niekada nesusidūrus su tokia problema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 19 sausio 2011 - 21:38
Siaip, kad nera menesiniu tokiam amziuje dar gal ir nebuti, bet jau butu siuloma del viso pikto pasirodyti ginekologei. Taciau jeigu auga plaukai ant krutines - butinai pas gydytoja ir geriau nebelaukti - nes bus hormonu sutrikimas greiciausiai. patarimas - tok nesugalvokit pacios ieskoti gydymu ir diagnoziu, TIK PAS GYDYTOJA!
Atsakyti
QUOTE(Sindy @ 2011 01 19, 23:20)
Siaip, kad nera menesiniu tokiam amziuje dar gal ir nebuti, bet jau butu siuloma del viso pikto pasirodyti ginekologei. Taciau jeigu auga plaukai ant krutines - butinai pas gydytoja ir geriau nebelaukti - nes bus hormonu sutrikimas greiciausiai. patarimas - tok nesugalvokit pacios ieskoti gydymu ir diagnoziu, TIK PAS GYDYTOJA!

tikrai gali būti kažkas rimto? g.gif juk yra moterų kurioms aplink spenelius tie plaukai auga ir nesuka dėl to galvos. Taip nesinori gąsdint mergaitės
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2011 01 19, 21:37)
Merginos turiu problemą, gal nelabai savo, bet norisi padėt mergaitei  ax.gif
Tai va turiu puseserę 14,5 metų kuri labai nesutaria su tėvais, na didelės problemos pas ją šeimoj. Neturi su kuo pasišnekėti. Prasitarė, kad dar neserga menesinėmis ir dėl to labai pergyvena  g.gif  na ji tikrai nėra smulkutė ugis 160 svoris 58~ tiksliai neklausiau  blush2.gif  krutinė maža. Bet moteriškos kūno linijos labai išsiryškinusios, sakyčiau net labiau nei pas mane 23 metų bobą biggrin.gif plaukučiai jau sakė auga, ir visur kur tik gali, sakė ant spenelių labai stipriai  g.gif  galvoju gal čia koks hormonų sutrikimas... patarkit ką sakyt mergaitei, pergyvena, o aš irgi neturiu paguodos niekada nesusidūrus su tokia problema

Na, net nežinau ką jums patarti. Aš kai buvau pas ginekologę ir kai apžiūrėjo mano krūtis, ttai pamatė, kad yra keletas plaukelių aplink spenelius ir saė, kad nieko rimto. Bet dėl jūsų, tai nežinau, gal nuveskit mergaitę pas ginekologę ir ji pasakys kas yra iš tikrųjų. smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Nekokia situacija. Pritariu toms, kurios sako, kad nueitų pas ginekologą. Tai tikrai nelabai normalu, ir, tiesa sakant, pirmą sykį išgirdau, kad aplink spenelius gali augti plaukeliai. 4u.gif
Esu dar šviežia, taip sakant. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amor... @ 2011 01 23, 17:36)
Sveikos.

Nekokia situacija. Pritariu toms, kurios sako, kad nueitų pas ginekologą. Tai tikrai nelabai normalu, ir, tiesa sakant, pirmą sykį išgirdau, kad aplink spenelius gali augti plaukeliai. 4u.gif
Esu dar šviežia, taip sakant. smile.gif

Gali gali augti, tiesiog ne visoms taip būna. Jei vienas kitas plaukelis, tai nieko, bet kai jų daug, tai nežinau, manau, kad gal kas nors atsitiko, gal hormonų veikla sutriko. Tiesiog geriau patars tik ginekologė. ax.gif
Atsakyti
Tikrai problemos su hormonais - per daug vyrisko hormono. Bet geriau viska pasitikrint tuo paciu. Kam laukti kol problemos uzaugs?
Atsakyti
Sveikos.

Nesuprantu aš tų merginų, kurios laukia savo pirmųjų mėnesinių. Aš taip jų nenorėjau, pamenu, meldžiaus, kad tik jos nepasirodytų. biggrin.gif
Iš tikrūjų ir dabar šiek tiek sukelia nepatogumų, nes negaliu nueiti į jokį baseiną, ar šeip kur pasiplaukiot, o tamponų naudoti baisiai nesinori... schmoll.gif
Tai va, o šeip, mėnesinės mergaitėms yra labai svarbios, nes jos tampa "mažomis moterimis" - jos prisijungia prie milijardinio moterų rato. mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje tamponus nors ir leidziama naudoti nekaltoms mergaitems, bet perspejama, kad jie gali pazeisti mergystes pleve, tada jau pirmajam savo vaikinui bus sunku irodyti, kad iki jo lytiniu santykiu neturejot, o tik tamponus naudojot...

O kodėl tam vaikunui reikia įrodinėti kalta ar ne kalta. Ir iš viso, tie kurie reikalauja skaisčios panelės, tegu ir patys būna skaistūs.
Atsakyti
QUOTE(Nica* @ 2011 01 08, 19:46)
Sveikos dar kartelį.  4u.gif
Norėjau paklausti dėl kraujavimo. Aš per mėnesines gana gausiai kraujuoju. Dažniausiai pirmos trys denos būna itin gausios. Bet man labai nemalonu per jas. Tarkim einu kažkur ir jaučiu kaip tas kraujas bėga... Tai gal galima kaip nors kraujavimą sumažint?

Tai pirmos dienos ir turi buti gausesnes cia viskas naturalu ir niekur nuo ju nepabegsi.
Atsakyti
Sveikos mamytės, paklausiu ir aš smile.gif
Prieš pora savaičių ant kelnaičių pamačiau vos matomus 2 apie 2 mm raudonus / rūžavus taškiukus, aną savaitę vėl bet jau didesnis apie 5 mm, ir šią savaitę, vėl apie 2 mm. Jie labai neryškūs, tik aną savaitę ryškesnis.
Norėčiau paklaust, ar tai gali būti simptomas, jog man jau greit ?
(Man 13, baltos išskyros pradėjo bėgt prieš 1,5 metų, ir kiti požymiai jau yra)
Atsakyma kažkur temos vidury jau mačiau, bet nebeatseku doh.gif
Atsakyti