Įkraunama...
Įkraunama...

MAMAS&PAPAS vežimaičiai

na, tai kad mes visur vazinejam , pasitaiko ir zvyriuko ir smeliuko , bet pagrinde vistiek miesto gatves
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 05 20, 10:21)
na del spalvu tai cia kiekvieno skonio reikalas vieniems patinksa ryskios itiems tamsios spalvos dar kiti ziuri kad spalva praktiska butu. man asdmeniskai m&p spalvos labiau, aisku ne visu nodeliuku. o del pardavimo tai m&p gal ne tiek daug dar zinomi vezimaiciai ne taip daug ju lt kas turi, peregai jau labai isreklamuoti ir spaudoj ir forumuose.
beje laba ryta.

manau kad tikrai zino, m&p,taigi cia tas pats kas ppg, tie patys gamina,tieisog m&p tai pagamintas anglijoje,tik toks skirtumas ax.gif
Atsakyti
Mes tai pat naudojomės m&p vežimaičiu, o tiksliau freestyler sportinuku. Tikrai nerealus thumbup.gif Labai buvau patenkinta, nes vežimukas labai erdvus, puikiai tilpdavom žiemą su storiausiu kombinezonu ir dar kailyne kaldryte apsukdavom savo sūnelį biggrin.gif O kadangi vyrukas jau paaugo, tai ketinam jį parduoti smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
mamos tikrai fainas freestyler vezimukas drauge toki turi pirko deveta ir jau gera pusmeti dziaugias labai nesunkus patogus vaikui. zodziu super. erikiux nu ne taspats peregai tera nera visi modeliai vienodi, skaiciau kad atsirado peregu analogai lt vaiku miestas turi tiksliau kotrynos tinklas tai irgi galima sakyti kad tas pats .
Atsakyti
user posted image Sveikos mamos 4u.gif 4u.gif noriu pirkti stai toki vezimuka, gal kas naudojate, butu idomu kokie atsiliepimai apie vezimuka g.gif g.gif esu mazute 1.56 cm o mataukad rankena nesilanksto , tik ilginasi ir mazinasi,patarkite ar verta pirkti 4u.gif 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 07 03, 12:13)
user posted image Sveikos mamos 4u.gif  4u.gif  noriu pirkti stai toki vezimuka, gal kas naudojate, butu idomu kokie atsiliepimai apie vezimuka g.gif  g.gif esu mazute 1.56 cm o mataukad rankena nesilanksto , tik ilginasi ir mazinasi,patarkite ar verta pirkti 4u.gif  4u.gif  aciu

cia kiek matau O-zone modeliukas
jaigu atvirai kaip ir ARIA ,man jie per zaisliniai ax.gif
jaigu vaikiukas msulkus tai taip
bet mano vaikas buvo prie dydesniu,tai tokiuose vezimuose atrode juokingai ax.gif
as pati irgi esu 1.58cm,visad ziuriu kad rankena reguliuotusi
sitam vezima geras pliusas tai krepsys daiktam tikrai talpus ax.gif
jaigu norite tokio modelio labiau imciau ppg centro mirksiukas.gif toks rimciau atrodo,kaip sportinukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 04, 07:17)
cia kiek matau O-zone modeliukas
jaigu atvirai kaip ir ARIA ,man jie per zaisliniai ax.gif
jaigu vaikiukas msulkus tai taip
bet mano vaikas buvo prie dydesniu,tai tokiuose vezimuose atrode juokingai ax.gif
as pati irgi esu 1.58cm,visad ziuriu kad rankena reguliuotusi
sitam vezima geras pliusas tai krepsys daiktam tikrai talpus ax.gif
jaigu norite tokio modelio labiau imciau ppg centro mirksiukas.gif toks rimciau atrodo,kaip sportinukas ax.gif

Na bijau kad reiktu pasidomet , Centro ir Ozon yra praktiskai tas pats , ozon vienas is placiausiu mano matytu vezimeliu , plati ir ilga sedyne , pilnai gulima padetis , pasikeliancios kojos , du staliukai , tvirtas ir lengvas .Tokiuose vezimuose net 5 metu vaikas juokingai neatrodo , nebent uzpakaliukas pas vaika virs 75 cm lotuliukas.gif nes plotis vezimelio 37 cm sedima dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 07 04, 14:19)
Na bijau kad reiktu pasidomet , Centro ir Ozon yra praktiskai tas pats , ozon vienas is placiausiu mano matytu vezimeliu , plati ir ilga sedyne , pilnai gulima padetis , pasikeliancios kojos , du staliukai , tvirtas ir lengvas .Tokiuose vezimuose net 5 metu vaikas juokingai neatrodo , nebent uzpakaliukas pas vaika virs 75 cm  lotuliukas.gif nes plotis vezimelio 37 cm sedima dalis smile.gif

gal ir apsirikau
bet man kazkodel panasus kaip aria g.gif

jai dydelis toks pats kaip centro,tada super vezimas ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
renkames vezimuka, tai norejau paklausti gal kas bande ir gali kokiu atsiliepimu parasyti apie siuos du modeliukus:
http://www.mamasandp...6511001/type-i/
ir
http://www.mamasandp...6853100/type-i/
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2009 07 05, 15:48)
Sveikos mamytes  4u.gif
renkames vezimuka, tai norejau paklausti gal kas bande ir gali kokiu atsiliepimu parasyti apie siuos du modeliukus:
http://www.mamasandp...6511001/type-i/
ir
http://www.mamasandp...6853100/type-i/

skate teko ciupineti gyvai
jaigu atvirai labai mazas,tiksliau vietos ten labai jau mazai leliukui
asiku daug kas nuo vaiko priklauso, bet mano 10men vyras jau i sportine daly sunkiai tilptu,tiksliau visai netilptu ypac gulimoi padety unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 16:52)
skate teko ciupineti gyvai
jaigu atvirai labai mazas,tiksliau vietos ten labai jau mazai leliukui
asiku daug kas nuo vaiko priklauso, bet mano 10men vyras jau i sportine daly sunkiai tilptu,tiksliau visai netilptu ypac gulimoi padety unsure.gif

tai kad ir man jis pasirode labai jau siauras g.gif bet pagalvojau kad cia tik man taip kaip labai nepatyrusiai blush2.gif bet pasirodo, kad yra daugiau taip mananciu
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2009 07 05, 17:16)
tai kad ir man jis pasirode labai jau siauras  g.gif bet pagalvojau kad cia tik man taip kaip labai nepatyrusiai  blush2.gif bet pasirodo, kad yra daugiau taip mananciu

matai tas siaurumas dar ne viskas
man grynai sortines dalies ilgis nesamoningas,jaigu vaikas tik sedes dar dar
bet pvz guldant ji, tas galvugalis, uzsilenkia,ir sumazeja gulima padetis kokiu 15cm apytiksliai
ir gaunasi nesamone, nu sakau 10men mano sunus jau tikrai negaletu normaliai guleti jame unsure.gif
modelis man labai grazus,tik siek tiek neapgalvotas
o ir pats lopsiukas nedydelis,bet kaip sakant neilgam jo ir reikia,ypac jai lelius gims pavasary pvz mirksiukas.gif

tas jusu antras variantas, atrodo talpesnis smile.gif nes matau ,kad sportines dalies virsugalis normalus,ir guldant jis nesikeis, o taip tiesiai ir lenksis smile.gif
Atsakyti