Įkraunama...
Įkraunama...

MAMAS&PAPAS vežimaičiai

dideli ratai pliusas ne vien tik ziema bet ir vasara per smeliuka ar panasu kazka, o del permetamos rankenos tai kad saule nesviecia yra labai graziu skeciu pirkt, pritvirtinai ir vualia!
man asmeniskai dideli ratai labiau patinka ir siaip kuo vezimas erdvesnis tuo vaikui smagiau, gi ne viens nenoretumet sedet susispaudes kai ner kur ne pasisukt.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 07 22, 00:17)
dideli ratai pliusas ne vien tik ziema bet ir vasara per smeliuka ar panasu kazka, o del permetamos rankenos tai kad saule nesviecia yra labai graziu skeciu pirkt, pritvirtinai ir vualia!
man asmeniskai dideli ratai labiau patinka ir siaip kuo vezimas erdvesnis tuo vaikui smagiau, gi ne viens nenoretumet sedet susispaudes kai ner kur ne pasisukt.

na cia skonio reikalas, man asmeniskai nepatinka dideli ratai o dar ir kiti kriterijai yra, pvz jei gyveni 5 aukste ir lifto nera tai negi pirksi vezima kurio uznesti nepajegsi verysad.gif nes kiek zinau su dideliais ratais visi vezimai sunkus, o ir kas del sketuku idomu ar jie tvirtai laikosi prisegti? man kazkaip kvailai atrodo bet gal kad nepratus prie tokio vaizdelio bigsmile.gif nors patiems dabar si beda aktuali nes turim sketuka, ir kai saule sviecia mazius verkia todel reikia atbulai vezti doh.gif
Atsakyti
mes turim sketi prie vezimo nu tvirtai jis ten stovi nejuda prisisuka su tokiu spec jis prie remo.
asmeniskai musu vezimas dideliais ratais bet sveria tik 11 kg, tai nesunkus sakyciau.
reikia ziuret kad pats remas butu lengvas pvz aliuminio.
Atsakyti
na mes turejom sportinuka su mazais ratais ir permetama rankena bet kai svere 9.5 nu manau apie 10 kg tai man sunkoka budavo is penkto auksto tysti ji, bet siaip likau labai patenkinta mamas and papas vezimeliu wub.gif tik jau dabar pirkciau tik su amortizuotais ratukais smile.gif arba dideliais smile.gif
Atsakyti
o kokie atsiliepimai apie toki vezimuka Mamas & Papas Freestyler
user posted image
Atsakyti
Nusipirkom M&P Luna modeliuką. gražus jis man labai biggrin.gif o ar praktiškas, tai vėliau parašysiu, kai daugiau išbandysiu cool.gif
Atsakyti
mūsų vežimas vadinasi ORA. kaip suprantu, čia LUNA pirmtakas.
user posted image

labai juo patenkinta, iš tikrųjų.
*Lengvai susilanksto ir susideda.
*ratukai tokio vidutinio dydžio, nei per maži, nei per dideli. ir dar gerai, kad priekyje - ne dvigubi - ne taip sunku pravažiuoti per visokius nelygumus ir purvus.
ir tie priekiniai ratukai taip gražiai "užlipa" ant bordiuro arba ant kokių suklaipytų plytelių.
*gražus dizainas. tikrai antro tokio nemačiau rolleyes.gif
*pirkinių krepšys didelis ir patogiai ten viskas susideda.
*tokie įdomūs diržai. eina ne iš nugarėlės, o kaip petnešos biggrin.gif tai mano vaiks taip laisvai gali judėti ir nerėkia, kad suvaržytas jis.
*ai, dar gulima padėtis visai nebloga. pilnai išsitiesia.
*ir valdomas iš tikrųjų, viena ranka thumbup.gif

tik vieną trūkumą turi - nepasikelia pakojėlis (kad būtų patogesnė gulima padėtis)

visai netikėtai įsigijau fainą vežimą cool.gif
Atsakyti
tigger ale koks dailus vezimaitis. modeliukas labai labai simpatiskas, o jei dar ir patogus tai isvis super.
apie freestyler jau rasem man rods , siaip nebllogas vezimukas kiek is draugiu girdejau.

Atsakyti
Ziauriai fainas ir Ora ir Luna wub.gif o kokybe tai mamas and pappas tas pats kaip peg perego - tikrai puiki.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 09 22, 18:27)
Galiu nauja toki pilname komplekte parduoti  nebrangiai

Nebeturiu
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 08 04, 19:10)
o kokie atsiliepimai apie toki vezimuka Mamas & Papas Freestyler
user posted image

nera patogesnio vezimelio .jis minkstas manevringas.kudikiui patogu miegoti.
Atsakyti
Jungiames ir mes i mamas&papas turetoju buri 4u.gif

Tik vakar isigijom Mamas&papas A3 sportinuka, naudota, bet geros bukles - gal kas turit ir vazinejat?
Norisi pasmalsauti, kaip jis? Nes i turima Knorr sketuka su vilnoniu voku ir siltai apsirenge jau nelabai telpam, o daug vaikscioti dar mazi esam - todel pirkom vezimuka ziemai smile.gif
Atsakyti