Įkraunama...
Įkraunama...

MAMAS&PAPAS vežimaičiai

man sitas patiko,tik nesupratau ar sportinuke yra tiesi gulima padetis g.gif
http://www.mamasandp...ge/herbie/2620/
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 07, 09:27)
tai,kad jis didelis g.gif negali buti zaislinis,kiek suprantu tai cia dvynukams arba pametinukams skirtas vezimelis g.gif

Nesigincysiu, bet man jis labiau panasus i zaislini, negu i tikra, ir neatrodo didelis. pasiziurekit ant sienos, pagal rozetes auksti sis vezimas man atrodo zaislinis, tik vyresnei mergaitei kokiu 4-5 metu g.gif Labai panasus yra zaisliniai mamas and papas firmos g.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 11 07, 19:56)
Nesigincysiu, bet man jis labiau panasus i zaislini, negu i tikra, ir neatrodo didelis. pasiziurekit ant sienos, pagal rozetes auksti sis vezimas man atrodo zaislinis, tik vyresnei mergaitei kokiu 4-5 metu g.gif  Labai panasus yra zaisliniai mamas and papas firmos g.gif

palaukime kol ferari pati parasys koks cia vezimelis mirksiukas.gif zaislinis ar ne
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 11 07, 19:56)
Nesigincysiu, bet man jis labiau panasus i zaislini, negu i tikra, ir neatrodo didelis. pasiziurekit ant sienos, pagal rozetes auksti sis vezimas man atrodo zaislinis, tik vyresnei mergaitei kokiu 4-5 metu g.gif  Labai panasus yra zaisliniai mamas and papas firmos g.gif

cia tikrai ne zaislinis schmoll.gif paziurekite kokio jis dydzio,4-5metu vaikas nelabai ji pastumtu
Atsakyti
man tai ir tarodo zaislinis,pagal lovos auksti,paziurekit i atlosa ,mazdaug dadekit prie sawes,tai man kokiu20cm virs keliu
Papildyta:
ir juk matyt ,kad dirzai net nesireguliuoja jokiu plastmasiukiu nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lejute: 08 lapkričio 2009 - 13:05
QUOTE(Lejute @ 2009 11 08, 05:04)
man tai ir tarodo zaislinis,pagal lovos auksti,paziurekit i atlosa ,mazdaug dadekit prie sawes,tai man kokiu20cm virs keliu
Papildyta:
ir juk matyt ,kad dirzai net nesireguliuoja jokiu plastmasiukiu nera biggrin.gif

drinks_cheers.gif dabar jau net neabejoju, kad tai zaislinis. Siandien internetineje Anglijos parduotuveje toki pati vienas prie vieno maciau mamas and papas tik kitos spalvos su taskiukais mirksiukas.gif O dirzai tikrai neskirti vaikui vezti, nei vienas net pats prasciausias vezimas neturi tokiu elementariu, nesaugiu dirzu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(candy25 @ 2009 11 08, 12:41)
cia tikrai ne zaislinis schmoll.gif paziurekite kokio jis dydzio,4-5metu vaikas nelabai ji pastumtu

lotuliukas.gif Tikrai zaislinis firma mamas and papas user posted image
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Moderatorė muminukas
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 07, 16:39)
man sitas patiko,tik nesupratau ar sportinuke yra tiesi gulima padetis g.gif
http://www.mamasandp...ge/herbie/2620/

As pries pirkdama Ultima,ziurejau si vezimuka,bet nepatiko,kad sportine dalis juda. O del tiesios sportines padeties - sunku ir pasakyti,nes ten kazkaip lopsiukas susitraukia ir pasidaro. Ir vezimukas nera didelis. Kai leliu daugiau aprengi ir apkloji,praktiskai vietos maza.
Atsakyti
QUOTE(mykolasrokas @ 2009 11 07, 10:33)
mielos mamytes ,gal kuri domejosi apie M&P sportinuku vidinius ismatavimus ,noreciau suzinoti kuris didziausias.
renkuosi sportinuka 1 metu suneliui ,kuris tikras lietuviskas azuolas thumbup.gif ir dar ziemos sezonui.
svarstau apie freestyler.
gal kas is patirties pasiulysit koki kita modeliuka.

tikrai neblogas pasirinkimas...mano berniukas taip pat is didesniu, dabar sveria beveik 14 k ir ugio nemazo...dziaugiames A3 vezimaiciu, jis mazai kuo skiriasi nuo Freestyler biggrin.gif
Atsakyti
is visu sportinuku didziausias ir erdviausias trirats 03 series. ziemai tiesiog idealus tilps ir vaiutis su kombiu ir vkelis ir adijalikas jei reikia. o ir per visus teslynus kaip traktorus pervaziuos.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 11 13, 16:08)
is visu sportinuku didziausias ir erdviausias trirats 03 series. ziemai tiesiog idealus tilps ir vaiutis su kombiu ir vkelis ir adijalikas jei reikia. o ir per visus teslynus kaip traktorus pervaziuos.

Turiu toki,parduosiu,nes i bagazine netelpa doh.gif
Atsakyti