QUOTE(sanli @ 2009 09 23, 22:17)
na tokia situacija greičiausiai ir mane palies

visą tai tai paskaičiusi kaip ir sunerimau,nes paskolą turim paėmę nemažą o ir skirtis taikiai nesutariam

tai greičiausiai vienas ar kitas nukentėsim.Parduoti butą būtų neverta, nes nepraėję 3 metai tai dar nemažą sumą reikėtų ir valstybei atiduoti.O dabar krizės laiku bankai tikrai nepasiims to buto o paliks vienam ar kitam mokėti, bent jie turės iš to buto pajamų, nes parduoti tai tikrai yra sunku, o juk bankai tikrai nelaikys jo nenaudojamą
Jei parduodi buta nepraejus 3-ms metams, tai turi bankui atiduoti ju nustatytus procentus
pelno. Siais laikais buto pelningai neparduosi niekaip

Taigi, liksi skolinga bankui ta skirtuma, kuri skolinaisi ir uz kuri pardavei.
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 10 10, 13:52)
čia keblu, nes šeimą pagrinde išlaikiau aš, po buto pirkimo. MB visai nedirbo, o kiek gaudavo pajamų tai išleisdavo ant auto savo ir savo reikalams... na kartais pirkdavo maisto. bet retai.
čekių jokių nesaugojau, bet mano banko kortelės ataskaitoje matosi mano įplaukos ir mano išlaidos parduotuvėse ir už paskolą.
MB įplaukos labai jau minimalios.
ar tai nebūtų argumentai?
ir kodėl aš neklausiau kad reikia pasirašyti ikivedybinę sutartį

ot galava
Na, jeigu as saugociau visus kasdieniniu islaidu cekius, tai atskiros komodos jiems prireiktu

O jei atsiskaitineju grynais, tai kaip man tada irodyti, kad tai
mano uzdirbti pinigai?
O sutarti gali sudaryti net ir po vedybu t.y. vedybine sutarti.
Pas mane situacija tokia - bankas "nuima" pinigus uz buta is jo saskaitos, o gyvenam is mano saskaitos. Taip pat buto irengimas, remontas, baldai ir pan. yra is mano kisenes. Zinau, kad jis skyrybu metu teismui pateikes visas ataskaitas gali "issikovoti" buta sau (nors tame dar daug niuansu yra). Bet esu sudarius buto irengimo ir t.t. samata, issaugojus cekius. Belieka viska tik notariskai patvirtinti ir sudaryti vedybine sutarti. Deja, sunku surasti advokata, kuris padetu visa tai teisiskai sutvarkyti. O ir tevai, gimines, draugai vis stabdo mane - ale as izeisiu Jo vyriska oruma su tokiu poelgiu

Tiesa, gyvenam kol kas draugiskai, apie skyrybas negalvojam, bet... ka gali zinoti, kaip viskas pasisuks...