Buvau ir as SwedBanke praeita sav. Ex norejo perimti paskola savo vardu, bet nesigavo. Visu pirma reikalingos pajemos turi buti 2.5 x didesnes nei imokos bankui ir tai minimumas. Sako kad garantas nereikalingas jei pajemos gerokai didesnes nei ismokos, bet kazkaip man nesitiki. Antra, nesiskaito kaip naujos paskolos isdavimas, taigi bus tik 400ltl paskolos pertvarkymo mokestis. Lengvata lieka jei daromas tik paskolos pertvarkymas. Trecia, klauskit savo credit rating'o, nes nuo jo irgi priklausys palukanu dydis ir ar isvis gausit paskola. Mano atveju del laiku nemokamu imoku nukrito iki 4 o tai jau automatiskai pakelia palukanas jei ex noretu perimti paskola.
Pardavimas imanomas jei grazini pilnai visa likusia isiskolinimo suma. Kitaip nenori sneketi isvis. Taigi, jei parduoti uz maziau nei skolingas turite su ex inesti skirtuma grynais, tik td bankas sutinka leisti parduoti. Plius dar cia bus 10.00 k baudele, lengvatines paskolos netekimas jei nepraejo 5 metai ir tokia turite.. tralialia traliailia. Kastai bus gerokai didesni.
Piktybiskai nemokant imoku isjieskos is abieju saskaitu ir jiems nesvarbu kurio. Taigi jei gaunat alga i sas. jos nematysite

Po 3 men. nemokejimo bus paduota anstoliam, o cia kiek kainuos nezinau, bet tikrai gerokai daugiau nei kad jus galvojate.
Skirtis aisku teisme aisku galima, bet turite susitarti su banku kad isipareigojimai lieka kaip buve. Taigi jei issiskirsit ir poto kuris nors sugalvos likti tame bute/name, mano galva bus daug islaidu ir nemalonumu bandant ji iskrapstyti is ten.