Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybų metu abiems likę įsipareigojimai bankui

QUOTE(diana34 @ 2010 05 01, 21:49)
butent  unsure.gif  jis nemokes piktybiskai ir tau reikes sumoket vienai  doh.gif  kad ir isskiria oficialiai - bankui jokio skirtumo, nes jus ABU emet paskola.  doh.gif  doh.gif

bankui jokio skirtumo laiduotojas yra vyras ir zmona, vyras ir mama, ar du draugeliai, ar dar kas nors.
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2010 05 02, 08:57)
bankui jokio skirtumo laiduotojas yra vyras ir zmona, vyras ir mama, ar du draugeliai, ar dar kas nors.

na taip - negana to kad nemoka bet dar ir turejo drasos deklaruot ir norejo susigrazint pinigelius .... teko daug palakstyt kad kaska pakeist nes as tik laiduotoja ir nesvarbu kad nuo mano saskaitos atskaiciuoja...

bet tikiuosi kad susitvarke viskas ir mano naudai- nors vis dar negarantuoju nes dabar taip gaunasi kad mes abu deklaravome ta pati...
Atsakyti
Buvau ir as SwedBanke praeita sav. Ex norejo perimti paskola savo vardu, bet nesigavo. Visu pirma reikalingos pajemos turi buti 2.5 x didesnes nei imokos bankui ir tai minimumas. Sako kad garantas nereikalingas jei pajemos gerokai didesnes nei ismokos, bet kazkaip man nesitiki. Antra, nesiskaito kaip naujos paskolos isdavimas, taigi bus tik 400ltl paskolos pertvarkymo mokestis. Lengvata lieka jei daromas tik paskolos pertvarkymas. Trecia, klauskit savo credit rating'o, nes nuo jo irgi priklausys palukanu dydis ir ar isvis gausit paskola. Mano atveju del laiku nemokamu imoku nukrito iki 4 o tai jau automatiskai pakelia palukanas jei ex noretu perimti paskola.

Pardavimas imanomas jei grazini pilnai visa likusia isiskolinimo suma. Kitaip nenori sneketi isvis. Taigi, jei parduoti uz maziau nei skolingas turite su ex inesti skirtuma grynais, tik td bankas sutinka leisti parduoti. Plius dar cia bus 10.00 k baudele, lengvatines paskolos netekimas jei nepraejo 5 metai ir tokia turite.. tralialia traliailia. Kastai bus gerokai didesni.

Piktybiskai nemokant imoku isjieskos is abieju saskaitu ir jiems nesvarbu kurio. Taigi jei gaunat alga i sas. jos nematysite smile.gif Po 3 men. nemokejimo bus paduota anstoliam, o cia kiek kainuos nezinau, bet tikrai gerokai daugiau nei kad jus galvojate.
Skirtis aisku teisme aisku galima, bet turite susitarti su banku kad isipareigojimai lieka kaip buve. Taigi jei issiskirsit ir poto kuris nors sugalvos likti tame bute/name, mano galva bus daug islaidu ir nemalonumu bandant ji iskrapstyti is ten. g.gif
Atsakyti
populistinis, o ar negalima tokia situacija, kad liekate abu skolininkai, bet skiriantis, tą butą pasilieka kažkuris vienas? Na pavyzdžiui butą pasilikčiau sau, nes esu įsitikinusi, kad vyras tai mokėtų, tai nemokėtų, mokėčiau aš viena už jį, taigi norėčiau, kad jis man ir priklausytų. Tačiau dokumentaliai abu skolininkai g.gif .
Atsakyti
Negalima. Skiriantis turtas bus dalinamas, nebent antra puse atsisako savo dalies. Zmoniu nuomones keiciasi su laiku. Kas garantuos kad po penkiu metu ex nepareiks pretenziju i ta turta nuosirdziai tikedamas kad nors jis ir nemokejo paskolos, bet prisidejo prie stabilumo bunant garantu, automatiskai reikalaudamas kompensacijos.
Atsakyti
Tai tuomet vienintelė reali situacija, kad lieka paskola kaip buvus ir abu skolininkai?
Atsakyti
neparduodant buto tai net dvi: arba mokate kartu iki...galo, arba persirasot paskola savo vardu be sutuoktinio. Antruoju atveju reiks kiek suprantu iteisinti turta kaip jusu vienos nuosavybe, jei neesate issiskyre. Tipo priesvedybine sutartis, siuo atveju jau povedybine butu lotuliukas.gif
Atsakyti
nelabai noriu tiket , kad bankas sutiks perrasyt paskola TIK VIENAM zmogui .. du visad geriau nei vienas lens.gif
Atsakyti
Būtent, bankas nesutiks manau, o ir keisis gi tuomet sąlygos, marža ir t.t.
Atsakyti
sutinka perrasyti vienam, jei pajemos pakankamai dideles. Tik aisku klausimas yra :kokio dydzio jie nori ? ar tik nebus kad norint persirasyti paciam, jei tarkim imokos butu1000 tai pajemos turetu buti 5000 ar kazkas panasaus. Marza visa laika keiciasi, kai tik prisilieti prie sutarties. Na o salygos sake kad kaip ir liktu tos pacios.
Atsakyti
na ... jei reiks tokias pajamas parodyt , tai manau nedaug zmogeliu LT gales pakoreguot su banku sutarteles g.gif g.gif
Atsakyti
gal kas gali patart,teismo nuosprendziu paskolas reikia moket per puse ir del to turi kreiptis i kreditorius. o kaip pasidalint ta mokejima per pus,jei is vieno atskaiciuojama daugiau?per notara?patarkit
Atsakyti