Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Dinariuke @ 2009 09 01, 12:13)

Viskas gerai, aukletiniu vis delto negavau  thumbup.gif

oi kaip prajuokino... pas mus kai valandu truksta, tai vos ne pestynes del aukletiniu smile.gif Bet as labai atsimenu, kaip pati dziaugiausi gavusi vienerius metus pailseti be ju - ne darbas, o poilsis.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 09 01, 20:00)
As tai ryt 6pamokas turesiu.  ax.gif

Man 7 doh.gif Kazi kaip istverti? (galvoju kaip mokiniai) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2009 09 01, 19:26)
oi kaip prajuokino... pas mus kai valandu truksta, tai vos ne pestynes del aukletiniu smile.gif Bet as labai atsimenu, kaip pati dziaugiausi gavusi vienerius metus pailseti be ju - ne darbas, o poilsis.

Tai as del to ir negavau nes savanoris atsirado lotuliukas.gif
6 ar 7 tai nedaug as pernai po 8 pamokas varydavau ir ne po viena diena per savaite, nuejau pas ta kur stato tvarkarasti sakau gal penktadienius laisvesnius galeciau turet sestadieniais studijuosiu, sako nezinau ar tai imanoma pas tave didziausiai pamoku skaicius mokykloje blink.gif Vos nenugriuvau doh.gif Nu ja Jus norit viena angliste mokykloje doh.gif O visi tik anglu pasirinko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 09 01, 20:00)
As tai ryt 6pamokas turesiu.  ax.gif

oho,kaip tau faina-as tik viena pamoka doh.gif Bet gal ir man keisis tvarkarastis,nes dabar sudare tik rugsejo 2 dienai,o rugsejo 3 dienos net nezinau.
O kas del aukletiniu,tai as irgi norejau gauti,nes mazai pamokeliu turiu,bet kad klasiu nera,o mokytojos jau pasidalino,tad as bandau nors jau bureli issimusti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikiutes,

Pas mus siemet 2okai ir 3okai neskirstomi i grupes del lesu taupymo unsure.gif

QUOTE(Dinariuke @ 2009 09 01, 14:13)
Sveikinu su Rugsejo 1d  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Viskas gerai, aukletiniu vis delto negavau  thumbup.gif
O sventes tai nebuvo, net sventes nesijaute kazkokia diena keista, o kvailiausia, kad tvarkarascio dar nera  doh.gif

taip nenorejai tu aukletiniu su tuo ir sveikinu 4u.gif

Ot turesiu darbo savaitgali teminius isplanavimus daryt doh.gif
Atsakyti
Na kaip nuotaikos po pirmos darbo dienos mirksiukas.gif
As tai pavargus bet laiminga jauciuos, ryt tik 4 pamokas turesiu thumbup.gif Nors dauguma po 8turi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinariuke: 02 rugsėjo 2009 - 16:37
Sveikos, pedagoges smile.gif as jungiuosi prie jusu, nes esu "sviezia" mokytoja, nedidelej mokykloj. Todel turiu daug klausimu ir neaiskumu unsure.gif Visu pirma tai mane labiausiai neramina tai tie teminiai planai unsure.gif pirma karta juos darysiu, o dar ir adaptuotas programas reiks sudarinet doh.gif gal kas turit teminius planus is Enterprise? pagal naujas programas... bukit geros, padekit..nes internete pedagogika.lt radau tik kitu vadoveliu programas
O gal dar kas nors i WELCOME turi planus?
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 09 02, 17:38)
Sveikos, pedagoges  smile.gif  as jungiuosi prie jusu, nes esu "sviezia" mokytoja, nedidelej mokykloj. Todel turiu daug klausimu ir neaiskumu  unsure.gif Visu pirma tai mane labiausiai neramina tai tie teminiai planai unsure.gif  pirma karta juos darysiu, o dar ir adaptuotas programas reiks sudarinet  doh.gif  gal kas turit teminius planus is Enterprise? pagal naujas programas... bukit geros, padekit..nes internete pedagogika.lt radau tik kitu vadoveliu programas

Sveikute 4u.gif
Welcome,merginos neturi deja verysad.gif Bet as bandysiu rasyti kazka is Welcome,tai galesiu imesti i pastuka.Mano Enterprise-tai pagal senus reikalavimus daryti,tai savaitgali darysiu is Enterprise plius temini ir New Snapshot'o 4u.gif
Dinariuke,kaip bebuve sveikinu negavus aukletiniu 4u.gif Nors as norejau,kad tik pamoku skaicius truputi normalesnis butu blush2.gif
Man rytoj irgi tik 4 pamokeles thumbup.gif Na,bet pas mus dar ne pastovus tvarkarastis-sake ddar keisis-tai meldziuosi kad visas 18 kontaktiniu valandu sudetu i 3 dienas-o jega butu clap.gif thumbup.gif clap_1.gif
na,ka einu ruostis rytojui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 09 02, 16:55)
Sveikute 4u.gif 
Welcome,merginos neturi deja verysad.gif Bet as bandysiu rasyti kazka is Welcome,tai galesiu imesti i pastuka.Mano Enterprise-tai pagal senus reikalavimus daryti,tai savaitgali darysiu is Enterprise plius temini ir New Snapshot'o  4u.gif 
Dinariuke,kaip bebuve sveikinu negavus aukletiniu 4u.gif  Nors as norejau,kad tik pamoku skaicius truputi normalesnis butu blush2.gif
Man rytoj irgi tik 4 pamokeles thumbup.gif Na,bet pas mus dar ne pastovus tvarkarastis-sake ddar keisis-tai meldziuosi kad visas 18 kontaktiniu valandu sudetu i 3 dienas-o jega butu clap.gif  thumbup.gif  clap_1.gif
na,ka einu ruostis rytojui 4u.gif

Pas mus is viso pastovus tvarkarastis bus tik savaitei doh.gif Man tai keista kad ryt tik 4 pamokas idejo nes visiem kitiem po visas 8, as tai dabar biski ilsiuos apie 19val ir as ruostis eisiu, o tu vazineji ar nuomoji buta prie mokyklos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 09 02, 17:38)
Sveikos, pedagoges  smile.gif  as jungiuosi prie jusu, nes esu "sviezia" mokytoja, nedidelej mokykloj. Todel turiu daug klausimu ir neaiskumu  unsure.gif Visu pirma tai mane labiausiai neramina tai tie teminiai planai unsure.gif  pirma karta juos darysiu, o dar ir adaptuotas programas reiks sudarinet  doh.gif  gal kas turit teminius planus is Enterprise? pagal naujas programas... bukit geros, padekit..nes internete pedagogika.lt radau tik kitu vadoveliu programas

Aš turiu ilgalaikius Welcome 2, 3 . Jei nori žvilgtelt - parašyk el. pašto adresą.
Atsakyti
Sveikos. kas nemate, tai zinokit jau yra Kalbu Kenguros rezultatai.

GAL KAS PAMENATE AR TURITE IS PERNAI METU, KIEK TASKU REIKIA SURINKTI, KAD BUTU 1 VIETA, 2 VIETA IR 3 VIETA? BUCIAU LABAI DEKINGA JEI PARASYTUMET..kazkaip niekur nerandu tu tasku ir diplomu, kada gauna auksini, sidabrini ir oranzini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 09 02, 18:13)
Pas mus is viso pastovus tvarkarastis bus tik savaitei  doh.gif Man tai keista kad ryt tik 4 pamokas idejo nes visiem kitiem po visas 8, as tai dabar biski ilsiuos apie 19val ir as ruostis eisiu, o tu vazineji ar nuomoji buta prie mokyklos? unsure.gif

As vazineju i darba,nes skaitosi kaip ir priklauso ta mokykla Siauliu miestui.Na,man tik tenka persesti is vieno miesto autobusa i kita.Bet mokykla labai grazi,geriausiai tvarkomu musu mieste,kolektyvas atrodo irgi fainas.O gyventi ten man neapsimoka,nes susisiekimas miesto autobusais kaip minejau,tai nusipirkau nuolatini bilietuka ir vazineju,o vazineja daznai-kas 15 min.jei neklystu blush2.gif
Siandien pravedziau 4 pamokeles,uzsirasiau 2 burelius ir viena moduli. ax.gif Tai ziuresiu,jei patvirtins tai ok tada thumbup.gif
Reikia planus per savaitgali parasyti kazkaip,viskas tai nieko,bet pas mus reikalauja kad butu virs 10 pamoku integraciniu-tai ir lakstom su viena mokytoja tariames,su kita-nezinau kaip bus tiesa sakant,nes man tai pagrinde bus geografija,istorija-o tu mokytoju dar nebuvau sutikusi g.gif na kaip nors prikursiu,gal praeis tie planai ax.gif
Apie vaikus dar nieko negaliu pasakyti,anksti labai blush2.gif bet nuojauta snibzda kad vyresnius kur gavau tai silpnus-bet gal ka nors isspausti pavyks-tikiuosi 4u.gif
ok,einu ruostis mokiniui 4u.gif vakare uzleksiu dar
Atsakyti