Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Dinariuke @ 2009 08 31, 16:53)
O pas mus nuotaikos niurios, net susiejimo nedarem, o ir nedaug mokytoju buvo, o ir per posedi apie bendrojo lavinimo dalykus nelabai ka pasake, pavaduotojos klausiau ar tikriai su 11okai turesiu 105pamokas, sako nezinau is kur man zinot  blink.gif  doh.gif
O kas del rytojaus tai su nerimu jo laukiu.... unsure.gif

Dinariuke 4u.gif galima paskaiciout, jei viena savaitine tai per metus 9-11 36 val, 10-12 34 val. Nu skaicioju cia tas 105 ir niekam man lyginis skaicius nesigauna.

Kazkas cia ne taip g.gif

Man po posedzio irgi galva kvadratine..... O dar reik neformalaus ugdymo didziausia plana rasyt verysad.gif
Nieko mergytes, isgyvensim 4u.gif
Afrodite 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labux, as ka tik po posedzio..draugiskai pasisedejome, kai kam aisku liudnoka, nes teko atsisveikinti su darbu..ka padarysi, tokia realybe, pati turesiu 17 pamoku, as irgi prasysiu rytoj neformalaus ugdymo 1 valandos mazesnem klasem, nes dar kruviai iki galo nepaskirstyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 31 rugpjūčio 2009 - 17:50
Gaila tu zmoniu, kurie lieka be darbo verysad.gif

Tai turesi 17 kontaktiniu ir 1 neformalaus, kaip ir kruvis susidaro, bet alga tai unsure.gif O kokia veikla neformalaus turi? Siaip girdejau, kad po nauju tu valandu gali nebelikt doh.gif
Cia tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbute: 31 rugpjūčio 2009 - 17:58
QUOTE(simbute @ 2009 08 31, 18:57)
Gaila tu zmoniu, kurie lieka be darbo verysad.gif

Tai turesi 17 kontaktiniu ir 1 neformalaus, kaip ir kruvis susidaro, bet alga tai unsure.gif  O kokia veikla neformalaus turi? Siaip girdejau, kad po nauju tu valandu gali nebelikt doh.gif
Cia tau 4u.gif

nzn ar dar duos neformalaus ugdymo, prasysiu susijusio su anglu kalba, bet jei zada dingti, tai 17 pamoku kontaktiniu butu kaip ir nepilnas kruvis, bet ka darysi, idomu kokia butu alga uz 17 pamoku, kazin gauciau virs 1000 be jokios kategorijos esu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 31 rugpjūčio 2009 - 18:09
Merginos, kaip jūsų mokiniai užsirašo sąsiuvinius; noriu pasitikslinti su savo litanija smile.gif Ir kokius apskritai sąsiuvinius turi jūsiškiai (žodynėlis, gramatikos užrašai, 2 sąsiuviniai pratimams (namų ir klasės darbai viename) ir kontroliniai).

O anekdotai apie Petriuką tai labai geri, pasijuokiau sau smagiai smile.gif Užeikit į mūsų paštą pakrizenti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 31 rugpjūčio 2009 - 19:22
QUOTE(simbute @ 2009 08 31, 17:48)
Dinariuke 4u.gif galima paskaiciout, jei viena savaitine tai per metus 9-11 36 val, 10-12 34 val. Nu skaicioju cia tas 105 ir niekam man lyginis skaicius nesigauna.

Kazkas cia ne taip g.gif

Man po posedzio irgi galva kvadratine..... O dar reik neformalaus ugdymo didziausia plana rasyt verysad.gif
Nieko mergytes, isgyvensim 4u.gif
Afrodite 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na matai as dirbu profesineje tai nezinau kiek savaitiniu turi buti nes mum deda kartais per savaite vienai klasei 7 -8 pamokas o kita savaite 3 tik zodziu kaip sustato tvarkarasti taip ir buna. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 08 31, 18:49)
labux, as ka tik po posedzio..draugiskai pasisedejome, kai kam  aisku liudnoka, nes teko atsisveikinti su darbu..ka padarysi, tokia realybe, pati turesiu 17  pamoku, as irgi prasysiu rytoj neformalaus ugdymo 1 valandos  mazesnem klasem,  nes  dar kruviai iki galo  nepaskirstyti

Cia tau 4u.gif
Na,pas mane panasiai-turesiu 18 kontaktiniu valandu.Irgi mastau apie koki nors moduli blush2.gif Bet bus matyt su laiku.
Dirbt padejau as Rekyvos pagrindinej mokykloje,Siauliuose.
Dinariuke, as irgi su kazkokiu keistu jauduliu laukiu rytojaus blush2.gif 4u.gif
Na,ka atsisveikinu rytoj grazios sventes jums visoms,o as einu ruostis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 08 31, 19:58)
Cia tau 4u.gif 
Na,pas mane panasiai-turesiu 18 kontaktiniu valandu.Irgi mastau apie koki nors moduli blush2.gif  Bet bus matyt su laiku.
Dirbt padejau as Rekyvos pagrindinej mokykloje,Siauliuose.
Dinariuke, as irgi su kazkokiu keistu jauduliu laukiu rytojaus blush2.gif  4u.gif
Na,ka atsisveikinu rytoj grazios sventes jums visoms,o as einu ruostis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As tai kazkokia siandien sujautrejus doh.gif
Atsakyti
Su Rugsėjo 1-ąja, kolegės user posted image

QUOTE(Riva @ 2009 08 30, 22:31)
Ginčykitės, bet man rodos, kad dešimtukas, kad ir vienas per mėnesį, už "padarytus" namų darbus - prabanga, ir visai neobejktyvu, ot  rolleyes.gif

pritriu drinks_cheers.gif bet.... tas "dešimtukas" ar mažesnis pažymys už tuos nurašytus namų darbus, tinginiams padeda išsikapstyt, o mums nesižeminant perkelt jį į kitą klasę.... argi metų pabaigoj nėra spaudimo nevest neigiamų pažymių, visus išklet.... va kam pasitarnauja tie pliusiukai.... bigsmile.gif
Atsakyti
pisidedu prie sveikinimu, mielos koleges su rugsejo 1-aja jus visas 4u.gif
Atsakyti
SVEIKINIMAI, MIELOSIOS KOLEGĖS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dira: 01 rugsėjo 2009 - 10:45
SVEIKINIMAI MIELOSIOMS KOLEGEMS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čeža lapai auksinio rudens, Paukščių virtinės dangų graudina. Tavo akys su liūdesiu žvelgs Pro mokyklinį langą į tylą. O paskui tarp senelių suolų Ties kruva sąsiuvinių palinksi Nerimausi dėl kito klaidų Ir taisysi, taisysi, taisysi. Mokiniai vis ateis ir išeis, Pasiėmę tavęs po dalelę, O tu šilto rugsėjo takais Naujus mokinius vesi į kelią.
user posted image
Atsakyti