QUOTE(Dinariuke @ 2009 09 08, 17:39)
O kodėl negalima užsisakyt?
QUOTE(Cellina @ 2009 09 08, 16:44)
Per kelis knygynus bandziau atsakymas buvo sandeliuos nera.
Dabar per mokykla bandysim.
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 09 07, 18:48)
Sveikos koleges, ka tik atradau jus ir labai likau patenkinta, nes radau naudingos informacijos. kadangi ir man reikia rasyti tuos nelemtus planus, tai noriu kreiptis i jus pagalbos. dvejus metus auginau vaikeli, tai nebuvau jokiuose seminaruose apie ilgalaikiu planu rasyma ir man cia zalias miskas. Gal kas galetumet pagelbeti, dirbu su Enterprise 1, 2, 3. Pasiskaitinejus supratau kad jus turit pasta, gal butu galima juo pasinaudoti ir man. Buciau labai dekinga, nes laikas spaudzia, o as nebezinau ko griebtis
ot pasirodo kokia esu savanaude. Pora dienu prasedejau, pasidariau tuos enterprise planus, o dalintis nenoriu - gaila tapo, gi tokia vertybe, kad juos kur. Bet kad ir gailedama imesiu. Tik va del ju gerumo negarantuoju, nes pati gi pora metu namuos prasedejus su vaiku...
QUOTE(Dinariuke @ 2009 09 08, 18:01)
Per kelis knygynus bandziau atsakymas buvo sandeliuos nera.
Sėkmės
QUOTE(Riva @ 2009 09 08, 18:09)
Pora dienu prasedejau, pasidariau tuos enterprise planus, o dalintis nenoriu - gaila tapo, gi tokia vertybe, kad juos kur. Bet kad ir gailedama imesiu.
Nors man jų ir nereikia, ale visvien AČIŪ
As kai sutvarkysiu galutinai planus irgi imesiu i pastuka
Nors ir labai vargau,bet padejo jusu jau ideti ilgalaikiu planu pavyzdziai
Aciu merginoms uz informacija apie projektus,uzsiregistravau i abu-tikiuosi vaikai bus patenkinti ir gales lavinti savo anglu kalba bei plesti akirati
Aciu merginoms uz informacija apie projektus,uzsiregistravau i abu-tikiuosi vaikai bus patenkinti ir gales lavinti savo anglu kalba bei plesti akirati
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 09 08, 18:31)
As kai sutvarkysiu galutinai planus irgi imesiu i pastuka
Nors ir labai vargau,bet padejo jusu jau ideti ilgalaikiu planu pavyzdziai

Dar čia pasižvalgyk
QUOTE(jugeta @ 2009 09 08, 18:52)
o mes jau 2 metus atsisaskėm dalyvauti Kengūroj ir Žvilgsnyje.
Merginos reikia pagalbos gal kuri daret adaptavimo programa,ar galit parasyti kokius tikslus ir uzdavinius pasirasete?niekaip nesumastau 
Papildyta:
Aciukas
Papildyta:
QUOTE(jugeta @ 2009 09 08, 18:52)
Aciukas
QUOTE(Riva @ 2009 09 08, 18:09)
ot pasirodo kokia esu savanaude. Pora dienu prasedejau, pasidariau tuos enterprise planus, o dalintis nenoriu - gaila tapo, gi tokia vertybe, kad juos kur. Bet kad ir gailedama imesiu. Tik va del ju gerumo negarantuoju, nes pati gi pora metu namuos prasedejus su vaiku...
Pasižiūrėjau planus.Jie labai geri
QUOTE(renatastr @ 2009 09 08, 19:12)
o mes jau 2 metus atsisaskėm dalyvauti Kengūroj ir Žvilgsnyje.
Popieriaus reikia pirkt patiems užduotis atsispausdint, mokestis už dalyvavimą kasmet vis didesnis, o apdovanojimas galima sakyti nulinis.Atsiunčia net neužrašytus diplomėlius A5 formatėlio.Aš pati gražesnių padarau. Ir už ką tada mokėti tuos pinigus? Įsivaizduokit per respubliką kiek surenka
. Vaikams nėra motyvacijos, nors ir siūlau po dešimtuką už dalyvavimą. 
Na, aš dalyvauju Žvilgsnyje, kol kas pas mane yra norinčių, kurie vis klausia- kad bus rezultatai....
Noriu pasitikslinti dėl leidyklos pavadinimo: Longman ar Longman Pearson EL ?