Merginos,kurios desto pradinukams,ka jus irasete adaptuotui mokiniui kaip tiksla ir uzdavinius.Padekite-sedziu ir niekaip nesumastau
As irgi gavau 108 valandas,bet mano kolege aiskina kad reikia rasyti 111 val
Merginos,kurios desto pradinukams,ka jus irasete adaptuotui mokiniui kaip tiksla ir uzdavinius.Padekite-sedziu ir niekaip nesumastau
O ryt butinai reikia atiduoti
QUOTE(renatastr @ 2009 09 08, 19:12)
o mes jau 2 metus atsisaskėm dalyvauti Kengūroj ir Žvilgsnyje.
Popieriaus reikia pirkt patiems užduotis atsispausdint, mokestis už dalyvavimą kasmet vis didesnis, o apdovanojimas galima sakyti nulinis.Atsiunčia net neužrašytus diplomėlius A5 formatėlio.Aš pati gražesnių padarau. Ir už ką tada mokėti tuos pinigus? Įsivaizduokit per respubliką kiek surenka
. Vaikams nėra motyvacijos, nors ir siūlau po dešimtuką už dalyvavimą. 
Pilnai pritariu. Užpernai buvau pasibaisėjus Kengūra. Dirikas liepė nedalyvauti pernai, bet vaikai norėjo, klausinėjo ar bus, tai nusprendėm sudalyvauti dar kartą. Jei norės, tai dalyvausim ir šįmet,
Bet man Kengūra tai
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 09 08, 19:56)
As irgi gavau 108 valandas,bet mano kolege aiskina kad reikia rasyti 111 val
O ryt butinai reikia atiduoti 
Aš visas programas rašau m-kloje, tai gerai nepamenu, kažką tikslas - išmokyti bendrauti nurodytomis temomis angliškai, t.y. perskaityti, kalbėti, parašyti ir t.t.. O uždaviniai reikia smulkiau - išmokyti pvz. turtinti žodyną, mokyti teisingai ištarti ,..... Vienu žodžiu priburk.
Prasau, padekit
gal kuri is jusu dirbate su WELCOME? man reikia Welcome starter a, b, ir Welcome 2...bent pavyzdi ar pagal senas BP atsiuskit, prasau. Jei kas galit padet, rasykit man i AZ.
QUOTE(renatastr @ 2009 09 08, 20:04)
Aš visas programas rašau m-kloje, tai gerai nepamenu, kažką tikslas - išmokyti bendrauti nurodytomis temomis angliškai, t.y. perskaityti, kalbėti, parašyti ir t.t.. O uždaviniai reikia smulkiau - išmokyti pvz. turtinti žodyną, mokyti teisingai ištarti ,..... Vienu žodžiu priburk. 
Oi,kaip aciu tau.Tu -angelas
Sveikos
Jungiuosi prie jusu burelio. Neseniai pradejau dirbti naujoje mokykloje is nauju knygu. Gal yra kas dirba su New Opportunities beginner ir lietuviu autores Early School English?
QUOTE(renatastr @ 2009 09 08, 16:23)
Pasižiūrėjau planus.Jie labai geri
.Tik man atrodo, kad šiemet ugdymo plane 5-9 ir 11 klasės mokosi 36 savaites.Taigi jei 3 savaitinės, tai 108 pamokos, o ne 111
.Gal pas jus kitaip? O planas vis tik turėtų būti 2 metams, nes tai ilgalaikis pagal NP.O jie dvimečiai.Tai tas temas reikia išeiti per 2 metus, o vadovėlį irgi. todėl aš rašau 108+108 ir gaunu plane viso 216 valandų visam vadovėliui.O gal jūs galite visą Enterprisą išeiti per metus? Maniškiai, tai tiktik per dvejus 
Specialiai žiūrėjau pedagogika.lt, ten kur "dažnai užduodami klausimai apie planus". Aiškiai parašyta, kad planuoti galima metams. Mūsų mokykloje ilgalaikiai rašomi metams. Ir iš viso man jau ima atsibosti tas trizniojimas (oi, čia ne jums taikau, apskritai) - planai, planai, kaip čia dabar. Reikia nepamiršti, kad planus rašome SAU ir ne kam kitam. Svarbu mokėti argumentuoti, kodėl taip parašyta.
O vaikai pasirinkę pagilintą mokymą vadovėlį per metus išeiti gali ir privalo
O dėl valandų nesiginčysiu - esu visiška humanitarė, tad amžinai apsiskaičiuoju. Bet skaičiavau pagal kalendorių, išmetinėjau atostogas ir taip gavosi...
Pas mus mokykloje sutarta, kad ilgalaikius planus rašome vieniems metams. Jei vadovėlis skirtas dvejiems metams, dalį tinkamų temų mokysimės šiemet, o likusias tinkamas kitąmet. Ir nematau reikalo apsikraut save ir iškart dviem metams planuot.
O kaip pas jus sutarta pildyti dienynus klasėse, kurios mokosi pagal atnaujintas BP ? Pas mus iš pradžių buvo sakyta, kad rašysime gebėjimus, bet nusprendė, kad rašysime temas.
O kaip pas jus sutarta pildyti dienynus klasėse, kurios mokosi pagal atnaujintas BP ? Pas mus iš pradžių buvo sakyta, kad rašysime gebėjimus, bet nusprendė, kad rašysime temas.
QUOTE(Gule @ 2009 09 09, 17:02)
Pas mus mokykloje sutarta, kad ilgalaikius planus rašome vieniems metams. Jei vadovėlis skirtas dvejiems metams, dalį tinkamų temų mokysimės šiemet, o likusias tinkamas kitąmet. Ir nematau reikalo apsikraut save ir iškart dviem metams planuot.
Labai ačiū Rivai
Merginos, kaip jūs rašote adaptuotas programas ? Domina temos specukams. Jūs visas temas, kaip ir visai klasei, surašote ar kai ką išmetate, gal gramatiką ne visą einate ?
QUOTE(Gule @ 2009 09 09, 18:20)
Merginos, kaip jūs rašote adaptuotas programas ? Domina temos specukams. Jūs visas temas, kaip ir visai klasei, surašote ar kai ką išmetate, gal gramatiką ne visą einate ?
Aš jiems tik labai elementarią gramatiką rašau ir žodyno daug mažiau.Pvz. 10 žodžių tema "My House" ir t.t.
QUOTE(Gule @ 2009 09 09, 18:20)
Sveikutes
As rasiau adaptuota programa vienam vaikui su labai ryskiu klausos sutrikimu.Tai pirmiausiai,emem lengvesni vadoveli;toliau gramatika einame tik pagrinda (ne visa),nereikalaujama ismokti atmintinai kazkokio teksto na ir pagal sutrikimus zodzius ismokti galima.Mano tam mokinukui tik 5-10 zodziu per savaite
Na,tikiuosi kazkiek padejau