Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

As irgi gavau 108 valandas,bet mano kolege aiskina kad reikia rasyti 111 val doh.gif
Merginos,kurios desto pradinukams,ka jus irasete adaptuotui mokiniui kaip tiksla ir uzdavinius.Padekite-sedziu ir niekaip nesumastau doh.gif O ryt butinai reikia atiduoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renatastr @ 2009 09 08, 19:12)
o mes jau 2 metus atsisaskėm dalyvauti Kengūroj ir Žvilgsnyje. schmoll.gif Popieriaus reikia pirkt patiems užduotis atsispausdint, mokestis už dalyvavimą kasmet vis didesnis, o apdovanojimas galima sakyti nulinis.Atsiunčia net neužrašytus diplomėlius A5 formatėlio.Aš pati gražesnių padarau. Ir už ką tada mokėti tuos pinigus? Įsivaizduokit per respubliką kiek surenka  doh.gif . Vaikams nėra motyvacijos, nors ir siūlau po dešimtuką už dalyvavimą. ax.gif

Pilnai pritariu. Užpernai buvau pasibaisėjus Kengūra. Dirikas liepė nedalyvauti pernai, bet vaikai norėjo, klausinėjo ar bus, tai nusprendėm sudalyvauti dar kartą. Jei norės, tai dalyvausim ir šįmet,
Bet man Kengūra tai doh.gif jau tada geriau pačios ką nors sugalvotumėm mokykloj, tai nors diplomus be klaidų ir gražesnius padarytumėm. Mes olimpiadą mokykloje organizuojam, dar kokių renginių, šįmet etwinning projektuose dalyvausim, dar people to people užsiregistravau. Gal bus įdomiau ir naudos daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 09 08, 19:56)
As irgi gavau 108 valandas,bet mano kolege aiskina kad reikia rasyti 111 val doh.gif
Merginos,kurios desto pradinukams,ka jus irasete adaptuotui mokiniui kaip tiksla ir uzdavinius.Padekite-sedziu ir niekaip nesumastau doh.gif O ryt butinai reikia atiduoti verysad.gif

Aš visas programas rašau m-kloje, tai gerai nepamenu, kažką tikslas - išmokyti bendrauti nurodytomis temomis angliškai, t.y. perskaityti, kalbėti, parašyti ir t.t.. O uždaviniai reikia smulkiau - išmokyti pvz. turtinti žodyną, mokyti teisingai ištarti ,..... Vienu žodžiu priburk. lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasau, padekit verysad.gif gal kuri is jusu dirbate su WELCOME? man reikia Welcome starter a, b, ir Welcome 2...bent pavyzdi ar pagal senas BP atsiuskit, prasau. Jei kas galit padet, rasykit man i AZ. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatastr @ 2009 09 08, 20:04)
Aš visas programas rašau m-kloje, tai gerai nepamenu, kažką tikslas - išmokyti bendrauti nurodytomis temomis angliškai, t.y. perskaityti, kalbėti, parašyti ir t.t..  O uždaviniai reikia smulkiau - išmokyti pvz. turtinti žodyną, mokyti teisingai ištarti ,..... Vienu žodžiu priburk. lotuliukas.gif

Oi,kaip aciu tau.Tu -angelas
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif Jungiuosi prie jusu burelio. Neseniai pradejau dirbti naujoje mokykloje is nauju knygu. Gal yra kas dirba su New Opportunities beginner ir lietuviu autores Early School English? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatastr @ 2009 09 08, 16:23)
Pasižiūrėjau planus.Jie labai geri  4u.gif .Tik man atrodo, kad šiemet ugdymo plane 5-9 ir 11 klasės mokosi 36 savaites.Taigi jei 3 savaitinės, tai 108 pamokos, o ne 111  g.gif .Gal pas jus kitaip? O planas vis tik turėtų būti 2 metams, nes tai ilgalaikis pagal NP.O jie dvimečiai.Tai tas temas reikia išeiti per 2 metus, o vadovėlį irgi. todėl aš rašau 108+108 ir gaunu plane viso 216 valandų visam vadovėliui.O gal jūs galite visą Enterprisą išeiti per metus? Maniškiai, tai tiktik per dvejus doh.gif

Specialiai žiūrėjau pedagogika.lt, ten kur "dažnai užduodami klausimai apie planus". Aiškiai parašyta, kad planuoti galima metams. Mūsų mokykloje ilgalaikiai rašomi metams. Ir iš viso man jau ima atsibosti tas trizniojimas (oi, čia ne jums taikau, apskritai) - planai, planai, kaip čia dabar. Reikia nepamiršti, kad planus rašome SAU ir ne kam kitam. Svarbu mokėti argumentuoti, kodėl taip parašyta.

O vaikai pasirinkę pagilintą mokymą vadovėlį per metus išeiti gali ir privalo smile.gif

O dėl valandų nesiginčysiu - esu visiška humanitarė, tad amžinai apsiskaičiuoju. Bet skaičiavau pagal kalendorių, išmetinėjau atostogas ir taip gavosi...
Atsakyti
Pas mus mokykloje sutarta, kad ilgalaikius planus rašome vieniems metams. Jei vadovėlis skirtas dvejiems metams, dalį tinkamų temų mokysimės šiemet, o likusias tinkamas kitąmet. Ir nematau reikalo apsikraut save ir iškart dviem metams planuot.

O kaip pas jus sutarta pildyti dienynus klasėse, kurios mokosi pagal atnaujintas BP ? Pas mus iš pradžių buvo sakyta, kad rašysime gebėjimus, bet nusprendė, kad rašysime temas.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2009 09 09, 17:02)
Pas mus mokykloje sutarta, kad ilgalaikius planus rašome vieniems metams. Jei vadovėlis skirtas dvejiems metams, dalį tinkamų temų mokysimės šiemet, o likusias tinkamas kitąmet. Ir nematau reikalo apsikraut save ir iškart dviem metams planuot.

O kaip pas jus sutarta pildyti dienynus klasėse, kurios mokosi pagal atnaujintas BP ? Pas mus iš pradžių buvo sakyta, kad rašysime gebėjimus, bet nusprendė, kad rašysime temas.

Labai ačiū Rivai 4u.gif už patarimą žiūrėti pedagogika.lt užduodamus klausimus.Tikrai sužinojau daug atsakymų į rūpimus klausimus. Ten perskaičiau ir apie dienynų pildymą.Nebūtina rašyti gebėjimą, o galima rašyti tą gebėjimą atitinkančią temą.Kam įdomu atsiverskite, susirasite tą klausimą.ten labai aiškiai , su pvz. parašyta. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kaip jūs rašote adaptuotas programas ? Domina temos specukams. Jūs visas temas, kaip ir visai klasei, surašote ar kai ką išmetate, gal gramatiką ne visą einate ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2009 09 09, 18:20)
Merginos, kaip jūs rašote adaptuotas programas ? Domina temos specukams. Jūs visas temas, kaip ir visai klasei, surašote ar kai ką išmetate, gal gramatiką ne visą einate ?

Aš jiems tik labai elementarią gramatiką rašau ir žodyno daug mažiau.Pvz. 10 žodžių tema "My House" ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2009 09 09, 18:20)

Sveikutes 4u.gif
As rasiau adaptuota programa vienam vaikui su labai ryskiu klausos sutrikimu.Tai pirmiausiai,emem lengvesni vadoveli;toliau gramatika einame tik pagrinda (ne visa),nereikalaujama ismokti atmintinai kazkokio teksto na ir pagal sutrikimus zodzius ismokti galima.Mano tam mokinukui tik 5-10 zodziu per savaite blush2.gif Be to,su juo kalbantis reikia prieiti arciau ir kalbeti letai,kad matytu lupas.Kadangi jam ryskus sutrikimas,jam labai daug lengvinanciu dalykeliu yra.Temom skiriama daugiau laiko;sakykime einame tema "My family"-jei taip su klase eitume kokias 2 val.tai su juo tenka 4-5 val.
Na,tikiuosi kazkiek padejau ax.gif
Atsakyti