Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Morepink @ 2009 05 08, 12:34)
Ačiū už naują temelę 4u.gif
Mes dirbam su Snapshotais, tai kolkas nesiskundžiu. Kai randu ką nors įdomesnio pakopijuoju vaikams ir pilnai išsiverčiam...
Tiesa, vis dar negavau prisijungimo prie anglisčių pašto duomenų blush2.gif

Kokiose klasėse su Pre intermediate ir kokiose su Intermediate? kažkaip man atrodo per lengvas tas vadovėlis (Pre Intermed) aštuntoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2009 05 12, 16:37)
Kokiose klasėse su Pre intermediate ir kokiose su  Intermediate? kažkaip man atrodo per lengvas tas vadovėlis (Pre Intermed) aštuntoje  g.gif

6 - elementary
7 - pre-intermediate
8 - intermediate
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2009 05 12, 16:52)
6 - elementary
7 - pre-intermediate
8 - intermediate

g.gif o tai ne po du metus lygiai skaiciuojasi? nes as buvau radus kad 7-8 klasese pre-intermediate, o 9-10 intermediate
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 05 12, 19:45)
g.gif  o tai ne po du metus lygiai skaiciuojasi?  nes as buvau radus kad 7-8 klasese pre-intermediate, o 9-10 intermediate

va ir pas mane is tokiu knygu mokinukai mokosi smile.gif
Atsakyti
Mes planavom užsakyti 8okams intermediate, bet kad pas mus gimnazijoje pirmokai mokosi iš intermediate Opportunities, tai nei šis, nei tas gavosi. Užsakėm Pre -intermediate Snapshot, bet kad lengvokas pasirodė, perverčiau porą sykių g.gif tai užtat ir klausinėju, kas kaip smile.gif
Temos panašios į Super English 3 (septintokų), ypač gramatika, tai sunerimau truputį. Nors iš kitos pusės, tai gerai, pasikartos viską, tas niekada nekenkia.
O video teko naudoti?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
merginos gal kas turite ir galit imesti Enterprise 3 dalies zodyna(kaip priedas buna tokia knygele) ir noriu paklausti kas dirbo suEnterprise3 ar turit CD prie jo?nes as gavau tik 2 daliai ir 1 daliai g.gif o treciai gal kas turit galetumet permesti ar per pasta ar per skype-labai dekinga busiu 4u.gif
Man naujam darbelyje sekasi ok thumbup.gif nors mokinukai silpnoki,bet judam i prieki,o ir jie patenkinti kad stipriau mokomes blush2.gif Tik vyras ir dukrele labai pasiilgo-skambina ir skambina-o ir as ju wub.gif na bet tik menesiui,o kitasdalykas juk vis pinigeliai,o jei ateityjenebus darbo teks ir toliau lekti dirbt..na bet apietai negalvosiu dar ax.gif
geros ryt dieneles kolegytes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 05 12, 18:45)
g.gif  o tai ne po du metus lygiai skaiciuojasi?  nes as buvau radus kad 7-8 klasese pre-intermediate, o 9-10 intermediate

Tai, kad dviem metam nors as su 10okais internediate knyga vos ne visa praejom, baigem 8module. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 05 12, 20:16)
Sveikutes 4u.gif
merginos gal kas turite ir galit imesti Enterprise 3 dalies zodyna(kaip priedas buna tokia knygele) ir noriu paklausti kas dirbo suEnterprise3 ar turit CD prie jo?nes as gavau tik 2 daliai ir 1 daliai g.gif o treciai gal kas turit galetumet permesti ar per pasta ar per skype-labai dekinga busiu 4u.gif
Man naujam darbelyje sekasi ok thumbup.gif nors mokinukai silpnoki,bet judam i prieki,o ir jie patenkinti kad stipriau mokomes blush2.gif Tik vyras ir dukrele labai pasiilgo-skambina ir skambina-o ir as ju wub.gif na bet tik menesiui,o kitasdalykas juk vis pinigeliai,o jei ateityjenebus darbo teks ir toliau lekti dirbt..na bet apietai negalvosiu dar ax.gif
geros ryt dieneles kolegytes drinks_cheers.gif

Puslapiuke, englishtips.org tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 05 12, 19:45)

O ką veikti 2 metus su vienu vadovėliu - su 3 savaitinėm laisvai per metus vadovėlį išeinam........ g.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2009 05 13, 15:13)
O ką veikti 2 metus su vienu vadovėliu - su 3 savaitinėm laisvai per metus vadovėlį išeinam........ g.gif

na as kai dirbu dabar is Blockbuster, tai ten 6 kl - begginer, 7 kl- elementary, 8 kl- pre-intermediate, 9 kl - intermediate
o paskui jau keliauja Upstream'ai... tai ten 10-11 kl intermediate; 11-12 kl upper-intermediate
tik tiek kad palyginus blockbuster intermediate knyga ir upstream'u, tai upstreamai sudetingesni zymiai...
o pernai kai dar dirbau kitoj mokykloj ir knygu buvo mazai tai pati ruosiau uzduotis
Atsakyti
Gal kuri dirbate mokykloje, kur vyko eksperimentinis etatinis apmokėjimas? pasidalinkite gerąja patirtimi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2009 05 14, 15:56)
Gal kuri dirbate mokykloje, kur vyko eksperimentinis etatinis apmokėjimas? pasidalinkite gerąja patirtimi  tongue.gif

Ir man labai smalsu smile.gif
Atsakyti
Siandien suzinojau kad turesiu eit taisyt anglu egzamino, tai net apsiverkiau pas pavaduotoja kabinete, sekretore puole arbatos daryt ir raminamuju dave. Jauciu liksiu kitais metais be darbo nes triedaliukas esu unsure.gif
Atsakyti