Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(vitaskin @ 2009 05 28, 20:22)
O jus gal prizines vietas gavot? bigsmile.gif Nes kiek ziurejau, tai dalyvavimo sertifikatus reik patiems atsispausdinti doh.gif

biggrin.gif iki priziniu vietu toloka... bet tai kad parasyta kad "Visiems dalyviams (mokiniams ir mokytojams–kuratoriams) išsiųsti sertifikatai, patvirtinantys jų dalyvavimą konkurse.
Vokas su sertifikatais išsiųstas į kiekvieną mokyklą."

smile.gif
tai ir laukiam... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2009 05 27, 20:40)
Gal galėtumėt permesti Kengūros užduotis? blush2.gif jurgle2000@yahoo.com
Kažkuri žadėjo, bet taip ir nesulaukiau
Ačiū

anglisčių pašte yra 4u.gif

ir kengūros atsakymai jau yra.

Amberstar pernai tris kartus žadėjo atsiųst, tai gavom tik spalį... gali ir šiemet taip būt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 28 gegužės 2009 - 20:32
QUOTE(Sagittarius @ 2009 05 28, 20:02)
ax.gif  norejau pasiteirauti... gal jau kas nors gavote diplomus , kas dalyvavote Amberstar konkurse?

Mes ir negavom
Atsakyti
Tai pasakykit kur tas anglisčių paštas, kažkaip neužfiksavau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas netyčia yra rašęs (-iusi) ką nors apie conditionals? Butų šaunų, jei parašytumėte man į az rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 05 29, 13:18)
Sveikos, gal kas netyčia yra rašęs (-iusi) ką nors apie conditionals? Butų šaunų, jei parašytumėte man į az  rolleyes.gif

O tiksliau ka butent rasiusi?
As tai siandien toki nuotyki turejau, ateina kolege sako negali padet mano pazistamo pazistamam, yra tekstas ir ji isanalizuot pagal klausimus reikia, sakau gerai per savaitgali paziuresi, sako ne man siandien reikia, tai per valanda kazka padariau bet ne per geriausiai, nes tema sunkoka drug abuse, tai dabar sedziu ir galvoju kad sakys nu ir padare angliste darba. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 05 29, 15:29)
O tiksliau ka butent rasiusi?
As tai siandien toki nuotyki turejau, ateina kolege sako negali padet mano pazistamo pazistamam, yra tekstas ir ji isanalizuot pagal klausimus reikia, sakau gerai per savaitgali paziuresi, sako ne man siandien reikia, tai per valanda kazka padariau bet ne per geriausiai, nes tema sunkoka drug abuse, tai dabar sedziu ir galvoju kad sakys nu ir padare angliste darba.  blush2.gif

Na placiau juos nagrinejusi, ne vien tik the types of conditionals (0, 1,2,3, mixed). Gal esat susidure su kokia literatura, kur analizuojama, kur jie yra labiau naudojami ir ka jie duoda tam tikram tekstui, kodel rasytojai juos naudoja ir pan?

O del to nuotykio, tai patys kalti kad paskutine minute susisgriebe, juk per valanda nelabai cia ka ir ismastysi, o be to "skubos darba velniai nesa" ar kazkas panasaus. beskubant tikrai galima privelti klaidu, kad ir netyciniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 05 29, 14:54)
Na placiau juos nagrinejusi, ne vien tik the types of conditionals (0, 1,2,3, mixed). Gal esat susidure su kokia literatura, kur  analizuojama, kur jie yra labiau naudojami ir ka jie duoda tam tikram tekstui, kodel rasytojai juos naudoja ir pan?
O del to nuotykio, tai patys kalti kad paskutine minute susisgriebe, juk per valanda nelabai cia ka ir ismastysi, o be to "skubos darba velniai nesa" ar kazkas panasaus. beskubant tikrai galima privelti klaidu, kad ir netyciniu  ax.gif

DEl to ir buvau susiparinusi, bet dabar apsiraminau, jei pareis priekaistai tai ir pasakysiu kad cia ne valandos ir skubinamas darbas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Noriu Jusu paklausti
1) ar skirstot vaikus i silpnesnius ir stipresnius savo mokyklose. Jei taip, tai kada ir kokiu budu.
2) Kada buna atsakymai is TAvo zvilgsnio.

Buciau dekinga uz info 4u.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vaidile @ 2009 05 25, 20:15)
pas mus  liepe pasirinkti kurias 10  darbo  dienu  galetume iseiti nemokamu

Eik tu sau .
Pas mus kazkaip dar nekalba apie tai. O kokiu istatymu jie remiasi isleisdami nemokamu atostogu?
Atsakyti
Klausimas toms kurios turi 12okus laikancius treciadieni egzamina, ar darysit siom dienom iki egzamino konsultacijas ir ka butent darot per jas.
Pas mane tokia situacija, kad nezinau ar to net reikia, ketvirtadieni perdaviau auklejom kad susisiektu su vaikais ir bent tai pasakytu, nes vaiku mokykloje nesimato jau seniai, tai gauvau atsakyma manai jiem to reikia unsure.gif
Gal esat ka girdeja apie mokyklini egzamina unsure.gif
Pasirodo ketvirtadieni eisiu ju taisyt, tai kaip man rengtis puosmiai ar paprastai, ar tiesiog patogiai"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 05 31, 18:12)
Klausimas toms kurios turi 12okus laikancius treciadieni egzamina, ar darysit siom dienom iki egzamino konsultacijas ir ka butent darot per jas.
Pas mane tokia situacija, kad nezinau ar to net reikia, ketvirtadieni perdaviau auklejom kad susisiektu su vaikais ir bent tai pasakytu, nes vaiku mokykloje nesimato jau seniai, tai gauvau atsakyma manai jiem to reikia  unsure.gif
Gal esat ka girdeja apie mokyklini egzamina unsure.gif
Pasirodo ketvirtadieni eisiu ju taisyt, tai kaip man rengtis puosmiai ar paprastai, ar tiesiog patogiai"? unsure.gif

Rengtis reikia paprastai, na, taip kaip eini į darbą....... mirksiukas.gif
O į konsultacijas - tai jų reikalas. Manau, kad turėtų būti konsultacijų tvarkaraštis ir tu tuo metu turėtum būti darbo vietoje unsure.gif

Papildyta:

Na, man skirstyti sunkiau sekasi, tiesiog stipresniems duodu kokių nors papildomų užduočių
Na, o Žvilgsnio rezultatai rašo, kad bus rugsėjį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dira: 31 gegužės 2009 - 17:19
[quote=simoneta,2009 05 30, 22:19]
Sveikos
Noriu Jusu paklausti
1) ar skirstot vaikus i silpnesnius ir stipresnius savo mokyklose. Jei taip, tai kada ir kokiu budu.
2) Kada buna atsakymai is TAvo zvilgsnio.

Buciau dekinga uz info 4u.gif mirksiukas.gif

Dėkojame visiems šio vertimų ir iliustracijų projekto dalyviams už gerą gimtosios ir užsienio kalbų išmanymą, kūrybiškumą, talentą, linkime tolesnės sėkmės.

Šio projekto geriausių darbų, vertimų ir iliustracijų, autorių vardus ir pavardes skelbsime fondo svetainėje, prasidėjus naujiems mokslo metams.Taip pat informuosime apie tolesnę šio projekto eigą.

Linkime kantrybės ir maloniai kviečiame sekti mūsų informaciją.

Cia info is www.vkif.lt

smile.gif
Papildyta:
O kaip matau, jau anksciau dira atsake smile.gif
Atsakyti