Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių metukų vaiką leisti i darželį?

QUOTE(Meina @ 2009 05 08, 19:04)
Žadu bandyti vesti nuo 2 metų ir 4 mėnesių, bet tokį mamyčiuką turiu, baisu kažko blush2.gif Be to, turėsim ir mažesnį jau, nesinori, kad ligas neštų namo. Todėl labai dvejoju, ką daryti g.gif

čia jau tik nuo mamytės priklauso,jeigu būsit namuose su mažyliu geriau nevesti,nes aš pati savo maže pradėjau vesti nuo rugsėjo tai vieną savaitę einam į darželi dvi savaites namie snargiuojamės.Eiti į darželį labai nori,dabar kai namie būna tai ryte vis puola batukus autis ir rėkia didi pas nianias doh.gif .Su auklėtoja kalbu vis ramina ,kad prasirgs ir praeis ,o daktarė bara kad nevesčiau ,nes ligoniu padarysiu,o man jau kitą savaitę į darbą gryžti reikia tai vat verysad.gif
Atsakyti
Mano sūnus rodos viska supranta, kur mama eina, kada ateis, plius viska pats kalba, taigi, rodos susitarti jau galima butu (dazniausiai straipsniuose kalbama, kaip vaikui aiskinti kas kur eina ir kada ateis paiimti). Bet darau isvada, kad vaikas darzelyje labai PERVARGSTA-keltis anksti, stresas atsiskiriant su mama darzelyje, nauji zmones, daznai neismiega visai pietu (vietoj 2 val tik 30 min)., taigi yra nuolat pervarges. Is kur akys spindes dziaugsmu tada, kad i darzeli reikia. Stai namie 3-cia savaite, nes serga, visai kitas vaikas (kas liecia psichine sveikata) - linksmas, laimingas, tauskiantis, per sapnus nekartojantis tu fraziu nenoriu, neisim ir tt......, atsikelia ir sypsos, o kai i darzeli-akytes pramerkia, susigaudo per minute, kur reiks ryta eiti, ir viskas - visas rytas jau prasideda asarom ir stresu.
Didesni vaikuciai ir i kitas grupes eina ramiais veidais, o sitie maziausieji - visi lupytes patempe verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 09 spalio 2009 - 17:07
Vieno atsakymo ir nuomonmes negali buti. Saviske leidau 2 m ir 2 men.Labai noriai eina i darzeli. Visom mamom ir teveliams is musu grupes budavo beda vaikus is lopselio pasiimt, nes baisiai budavo smagu, o ir aukletojos nuostabios. thumbup.gif Nei sirgo daug , nei ka. Dabar eina i darzeli ir jokiu vargu keltis ir eit ten. Ji aktyvi ir labai bendraujanti mergaite, tai darzelis jai joks baisus dalykas ar bausme, atvirtskciai smagus dalykas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau kad darzelis butinas vaikams,tad savo mergaite bandysiu leist nuo 1m 8 men
Atsakyti
QUOTE(ausra zukauskiene @ 2009 10 09, 22:17)
Manau kad darzelis butinas vaikams,tad savo mergaite bandysiu leist nuo 1m 8 men

as kaip tik tokio amziaus bandziau vesti i darzeli ax.gif ir ka gi?..viskas kuo puikiausiai..labai patinka,nes labai thumbup.gif aukletojos..jokiu verksmu nebuvo,nieko..o del sirgimu,tai nereikia kaltinti vien darzelio..jei vaiko imunitetas silpnesnis,tai jis ir ne darzely budamas susirgs.. verysad.gif
Atsakyti
sveikutes. tikrai manau priklauso nuo vaiko kada ji leisti. musu situacija truputi kitokia, mes UK gyvenam ir jau savaite leidom po tris val. per diena mazyle i darzeli. Mano dukryte 1 m. 3 men. ji labai aktyvi, jai patinka su vaikais zaisti ir stai po pirmos savaites jau pripranta ir su kiekvienu isejimu vis maziau asaru buvo.
Atsakyti
Aš galvoju savo dukrytę į darželį leisti nuo 2 metukų. smile.gif smile.gif smile.gif
Tik truputį bijau, kaip jai pavyks adaptuotis darželyje, nes yra didelis maminukas.
Atsakyti
Jei pateks pas geras aukletojas adaptuosisi puikiai. 4u.gif Viskas nuo aukletoju ir auklyciu priklauso. O jei nepatiks, bandykit keist grupe ar darzeli. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmoshke @ 2009 10 10, 22:22)
as kaip tik tokio amziaus bandziau vesti i darzeli  ax.gif ir ka gi?..viskas kuo puikiausiai..labai patinka,nes labai  thumbup.gif aukletojos..jokiu verksmu nebuvo,nieko..o del sirgimu,tai nereikia kaltinti vien darzelio..jei vaiko imunitetas silpnesnis,tai jis ir ne darzely budamas susirgs..  verysad.gif

Zinoma, kad veliau ar anksciau susirgs, bet pvz iki darzelio nebuvo nei vieno sirgimo rimtesnio, o tik darzelis-po triju sav jau antibiotikai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(watashi @ 2009 10 11, 14:48)
Jei pateks pas geras aukletojas adaptuosisi puikiai. 4u.gif Viskas nuo aukletoju ir auklyciu priklauso. O jei nepatiks, bandykit keist grupe ar darzeli. rolleyes.gif

Nebutinai, mano sūnus pateko pas puikias aukletojas, bet adaptacija tikrai sunki verysad.gif .
Atsakyti
mes 1,7 ir puikiai viskas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Manau optimaliausias laikas eiti i darzeli yra 3 metukai. Bet kaip visada yra isimciu. Mes uzsirase i darzeli bet dar neinam. Eisim i darzeli kai pradesiu dirbti. Nesuprantu tu mamyciu, kurios buna namuose ir veda vaikucius i darzeli schmoll.gif Juk vaikui smagiau buti su mama.
Atsakyti
mes einam nuo beveik tryju metu smile.gif
Atsakyti