Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių metukų vaiką leisti i darželį?

Na aš irgi planuoju leisti nuo 2 metukų ax.gif jei priims tai ir anksčiau blush2.gif manau, kad nesvarbu koks metų laikas, arba sirgs arba ne... daugiau nuo imuniteto priklausys tongue.gif
Atsakyti
Bandysiu vesti jau kita savaite bus 1.9 m mano maziui. Dabar nestuke.gif tai manau ir jam ten bus smagiau nei su puskuojancia mama ir man truputi lengviau. Maniskiui tai labai patinka vaikai, jei bunam kur sveciuose kur yra vaiku - tai tevai 100 metu nereikalingi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 25, 12:17)
Sveikos mamytes 4u.gif  mano mergaite niu ziauriai aktyvi, ji pamato koki vaika tai lekia zaisti is karto, dziaugiasi, kalbasi su vaikais, niu zodziu mamos tada jei visai nebereikia rolleyes.gif jei dabar 1.3 tai galvoju del ankstyvesnio leidimo i darzeli.. g.gif  kaip jus manot ar nuo pusantru metuku ne per anksti? be to vestume nuo ziemos sezono.. ar tikrai ziema darzeliuose taip blogai??? nesinori aisku sugadinti vaikuciui sveikatos, ji tfu tfu tfu pas mane iki siol gal viena karta buvo apsirgus ir tai nesunkiai... tai bijau del ligu.. vyras sako - ziema, skersvejis ir pan. O as manau kad mano dukrytei darzely butu labai linksma smile.gif

mano ir gi toks pats thumbup.gif
mano manymu, kad vaikams smagiau darzeli su vaikais, nei kad namie sedeti, na nebent mama nerealiai pasisventusi visa laika zaisti su vaiku. bet ir tai neatstos bendravimo su bendraamziais, nes juk jie daug sparciau visko ismoksta is kitu vaiku.
Atsakyti
Na ziema tikrai ligu daugiau buna, faktas.
Viskas priklauso nuo vaiko. Mano irgi bendrauti nori, viska kalba, bet stai isbuti visa diena darzelyje, ir dar su pietu miegeliu jam labai labai sunku ir per ilgai.
Iki pietu dar isbuna. Bet nebuvo ryto, kad be asaru apsieitume.
Atsakyti
nuo dvieju, bet jei yra galimybe labai gerai, kai dar metelius namuose pabuna smile.gif
Atsakyti
aš saviškį į darželį išleidau 1 m. 6 mėn. jam patinka. pritapo ir priprato iš karto.
dabar kai pasakau, kad eisim į darželį, bėga parsinešti savo batų biggrin.gif
iš darželio namo nenori eiti. auklėtojai tenka gaudyti ir atiduoti man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 25, 16:07)
nuo liepos pratinsimes, o grupes nuo rugsejo pirmos sudarys rolleyes.gif tai va del to ir mastau, vistiek ir rudeni ir ziema eisim tik kad bus 2 metukai o ne pusantru smile.gif

Jei tik yra galimybė, tai palaukite bent iki 2 metų. To darželinio, kolektyvo "gero" užteks dar doh.gif Išmoks daržely viską greičiau, juk ir sakoma, kad "šuo kariamas pripranta" doh.gif Greit išmoks ir valgyt, ir ant puodo sėst, ir "gražių" žodžių, ir dar daug visko...Aš nesakau, kad darželiuose viskas labai blogai, tačiau yra įrodyta, kad tokiam mažam vaikui dar nėra reikalingas kolektyvas, jam geriausia su mama arba su kitu jį mylinčiu žmogumi, o draugų ir bendravimo užtenka tiek, kiek susitinka kieme ir pan. 4u.gif
Atsakyti
As jau galvoju i darzely leisti nuo 2metuku...
Atsakyti
rugsejo 19d mano panelei bus 2metukai leisiu nuo rugsejo pirmosios kad apsiprastu ir pan,nes man rugsejo 20d i darba reikia jau sugrizt.jei butu galimybe dar mielai kokius metelius patureciau ja namuose,taip liudna kazkur isleist ir issiskirt blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad idealiausia nuo 3
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 10, 16:00)
Manau, kad idealiausia nuo 3

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as savo mazaja uzrasiau i darzeli kai bus 1,5m bet kai pradesime eiti bus jau beveik 2,nes rugseji naujas grupes darys... As tik uz darzeli thumbup.gif tikrai neverta vaiko laikyti namuose iki mokyklos... Reikia vaikui skiepyti truputi daugiau savarankiskumo, reikia bendrauti su kitais vaikais, galu gale darzeliuose kiek daug visko ismokstama... O ir vaikucius isleidusios i darzeli mamytes turi daugiau laiko savo reikalams, studijoms darbui ar siaip sau pasilepinti ir truputi atsipusti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wfr @ 2010 01 11, 01:43)
O as savo mazaja uzrasiau i darzeli kai bus 1,5m bet kai pradesime eiti bus jau beveik 2,nes rugseji naujas grupes darys... As tik uz darzeli  thumbup.gif  tikrai neverta vaiko laikyti namuose iki mokyklos... Reikia vaikui skiepyti truputi daugiau savarankiskumo, reikia bendrauti su kitais vaikais, galu gale darzeliuose kiek daug visko ismokstama... O ir vaikucius isleidusios i darzeli mamytes turi daugiau laiko savo reikalams, studijoms darbui ar siaip sau pasilepinti ir truputi atsipusti..  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti