Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių metukų vaiką leisti i darželį?

QUOTE(jovjo @ 2010 01 11, 01:58)
Kažkur skaičiau, kad jei vaikas neleidžiamas nuo 5m. į darželį, o iki mokyklos būna namuose, tai vėliau labai neigiamai atsiliepia tai jo bendravimo įgūdžiams.

nesamone biggrin.gif as nelankiau darzelio visai tik paruosiama grupe o su bendravimu jokiu problemu neturiu nuo mazens schmoll.gif as uz tai kad i darzeli nuo 3 metu, nes kai isveda 1,3 metu o pacios sedi namie tai kosmaras cia doh.gif vargsiukai ir vaiksto su prikrautais pampersais doh.gif
Atsakyti
Mano manymu kuo veliau tuo geriau... pradejau leisti 1,10 men is ka baisu doh.gif suejo 2 m ir ka, vel baisu doh.gif tai sedim namie ir dziaugiames gyvenimu ramiu...nes l;abai sirgo, stresavo, viduriavo, veme, nakty verkdavo prabudusi, lovytej sysiodavo.nu zodziu kosmaras kazkoks doh.gif turiu galimybe auginti ja namie...nebuciau pati namie, samdyciau aukle, nes i darzely ji per maza dar blush2.gif be 3-4 metu neleisiu schmoll.gif
Atsakyti
Mano vaikuj greit 2 metaj ir jau einam i darzeli,pora dieni pabuvom ir pradejo kosti!Rejkejo namuose palikt!
Atsakyti
QUOTE(Blistiashka @ 2010 01 19, 17:40)
Mano vaikuj greit 2 metaj ir jau einam i darzeli,pora dieni pabuvom ir pradejo kosti!Rejkejo namuose palikt!

Maniskis po pirmu 3 dienu darzely sirgo visa men doh.gif ,bet tai normali reakcija-vaiko imunitetas dar nesustiprejes.Kitais metais viskas bus gerai. thumbup.gif O kad darzeli pradejot lankyti-tai gerai, jam ten linksmiau ir idomiau-nauji draugai,zaislai,uzsiemimai. Sekmes! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blistiashka @ 2010 01 19, 19:40)

Sirupiuka ar kazka ka gydytoja patars ir eikit darzeli toliau....pasveiks, nes namie isgis, po to nuejus idarzeli po 3 dienu vel kosys, jei ne tai po savaites. O gal visai ne darzeli virusiuka pasigavo......Isbandykit visus budus ir nenusiminkit!!!
Atsakyti
As dukra pradejau leisti i darzeli nuo 1m 10men. Priprato greitai, bet daug sirgo. Po to pakeitem darzeli ir nuo 3m jau normaliai lanke.Sunu ruosiuosi leisti tik nuo 3m, jis darznai serga.Tik viena pliusa matau vaikams kuriuos anksti pradeda leisti i darzeli, kad jie pradeda anksciau kalbeti.
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2010 01 19, 22:42)
Sirupiuka ar kazka ka gydytoja patars ir eikit darzeli toliau....pasveiks, nes namie isgis, po to nuejus idarzeli po 3 dienu vel kosys, jei ne tai po savaites. O gal visai ne darzeli virusiuka pasigavo......Isbandykit visus budus ir nenusiminkit!!!

Na vat ant tokių mamų man pikta... Tas kosintis ir su snargliuku apkrečia kitus ir taip be galo be krašto... Gerai jei tik tuo pačiu kosuliu ir kokia sloga atsiperka, bet pvz. mano dukrai iškart aukšta temp., nuo tokių vat bacilų nešiotojų...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 01 20, 09:45)
Na vat ant tokių mamų man pikta... Tas kosintis ir su snargliuku apkrečia kitus ir taip be galo be krašto... Gerai jei tik tuo pačiu kosuliu ir kokia sloga atsiperka, bet pvz. mano dukrai iškart aukšta temp., nuo tokių vat bacilų nešiotojų...

drinks_cheers.gif i darzeli turi buti vedami tik visiskai sveiki vaikai.
mano kolege stai pasipasakojo, kad vaikui 37,8, bet nuvede i darzeli, sako pasakiau aukletojai, jei bus blogiau, skambinkit ateisiu pasiimti. Kaip toki vaika gali priimti aukletojos???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 01 20, 09:32)
drinks_cheers.gif  i darzeli turi buti vedami tik visiskai sveiki vaikai.
mano kolege stai pasipasakojo, kad vaikui 37,8, bet nuvede i darzeli, sako pasakiau aukletojai, jei bus blogiau, skambinkit ateisiu pasiimti. Kaip toki vaika gali priimti aukletojos???? g.gif

doh.gif bash.gif nesuprantu tokiu bajeriu... schmoll.gif maza to, kad savo vaiko sveikata nesirupina, bet ir kitu vaiku sveikata rizikuoja gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuse: 20 sausio 2010 - 10:37
as labai noreciau sedet su suneliu namie,bet reiks grist i darba,kitaip neisgyvensim niekaip,nes vyras vos 1000lt uzdirba.kai tik sueis 2 metukai,keliaus i darzeli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mil @ 2010 01 20, 09:32)
As dukra pradejau leisti i darzeli nuo 1m 10men. Priprato greitai, bet daug sirgo. Po to pakeitem darzeli ir nuo 3m jau normaliai lanke.Sunu ruosiuosi leisti tik nuo 3m, jis darznai serga.Tik viena pliusa matau vaikams kuriuos anksti pradeda leisti i darzeli, kad jie pradeda anksciau kalbeti.

Galiu papriestaraut, nes mano mazius eina nuo 1m10men, bet ir dabar jo kalba aplinikiniams ne taip lengvai suprantama ax.gif
Teoriskai vaika geriausiai isleist arba iki 1.5m, arba nuo 3m. Nuo 1.5m nebus jokios nuodemes vesti vaika, kuris noriai ten eina, bendrauja, valgo...(deja ligu praktiskai niekam nepavyskta isvengti) ir yra saugiai prisirises prie mamos ( tai reiskia zino, kad jei mama dabar iseis, tai ji vistiek pas ji sugris). O nuo 3 m. skaitoma, kad vaikams baigiasi egoizmo tarpsnis ir prasideda bendravimas su bendraamziais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 01 20, 14:54)
Galiu papriestaraut, nes mano mazius eina nuo 1m10men, bet ir dabar jo kalba aplinikiniams ne taip lengvai suprantama ax.gif

As irgi nesutinku, sunaus grupeje vaikuciai dar labai mazai kalba, ir aplamai as ju net nesuprantu.
Mano sunus pradejo pilnais sakiniais kalbet pries eidamas i darzeli, taip, kad jis cia ne prie ko.
Atsakyti